Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Tobie też kolorowych - masz zdać ten egzamin:razz:

już zdałam 4 na 4 egzaminy w tej sesji-więc stary wyjadacz jestem:cool3:

oby do przodu! i przez sen trzymaj kciuki,bo domyślam się,że o tej godzinie to Ty z boku na bok przewracać się będziesz:evil_lol:dawej te fotki:eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']Ale mi się podoba - pierwsza strona w życiu Gordona:loveu::loveu::loveu:
DZIĘKUJĘ
Kasiu, JOY SASQUEHANNA Kosmate Łapy - podkreśliłam, żeby Ci się nie pomyliło - to jest drukowane, a reszta tylko z dużej litery;), A Sasquehanna FCI GORDON - to jest ok.;)
I wszędzie tak jest napisane :loveu: przynajmniej tak mi się wydaje :hmmmm:

[quote name='Doginka']
Poza tym jest naprawdę super:loveu::sweetCyb::bigcool::Cool!::laola::cunao::cool2:

opowiadasz brednie :evil_lol:

[quote name='Doginka']I małe pytanko - czy adres już taki zostanie, czy zaadresujesz jakoś ładnie moją stronkę?:razz:, bo ja to chcę puścić w ruch:cool3:

Jeżeli chcesz zmienić adres to nie ma problemu :) www.home.pl lub www.nazwa.pl pozwoli wybrać domenę, ale one są płatne :cool3: Także trzeba tam spojrzeć na cennik i sprawdzić, czy się opłaca :cool3:

[quote name='gassira']Widziałam stronkę,bardzo fajna i tak mega szybko zrobiona:loveu::cool3:
mega szybko? mega szybko to by była w jeden wieczór :evil_lol:

[quote name='Doginka']Ja też jestem w szoku:multi::multi::multi:, że tak szybko i praktycznie bez żadnych moich wskazówek - Kasia to zdolna bestia
już nie słodź, nie słodź :evil_lol: :oops:
[quote name='Cheritka']P O B U D K A ! ! ! ! ! ! !

Przecież nie spimy :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']http://schnaucers.republika.pl/zdjecia/galeria/raper04.jpg
jak przecudnie Raper wyszedł na tej fotce :loveu::loveu::loveu: zakochałam się !!

w ogóle Kasiu brawo za tak szybki wykonanie !!!!!!! :multi::multi:

lecę się wpisać do księgi !
Ta fota to z Młodego Prezentera - Rapcio pomógł Patrycji (tej dziewczynce z foto) zdobyć II miejsce:multi:

[quote name='Cheritka']P O B U D K A ! ! ! ! ! ! :multi:!:multi: ! :multi:!:multi: !:multi: !:multi: ! :multi:! :multi:!
No już właśnie wstałam:diabloti:
[quote name='panienkabubu']I wszędzie tak jest napisane :loveu: przynajmniej tak mi się wydaje :hmmmm:
Wydawało mi się, że na tytułowej str. jest wszystko pisane z dużej litery, a pierwszy człon musi być drukowany, bo to nazwa psa, drugi człon, czyli Kosmate Łapy to hodowla;), ale może ta czcionka tak wszystko myli - można to zmienić?:razz:

Jeżeli chcesz zmienić adres to nie ma problemu :) www.home.pl lub www.nazwa.pl pozwoli wybrać domenę, ale one są płatne :cool3: Także trzeba tam spojrzeć na cennik i sprawdzić, czy się opłaca :cool3:
To wolę zostać przy tym na razie:diabloti:

mega szybko? mega szybko to by była w jeden wieczór :evil_lol:
Ja robiłam od 4 lat:oops:

[quote name='AnkaG']Byliśmy i sie wpisalismy. :lol:

[quote name='Karolina_Nett']Ale macie cudną stronkę :loveu:.

[quote name='Cheritka']Ja byłam szybsza ;)))
Dzięki DZIEWCZYNY:loveu: - zaraz tam będę, ale jeszcze nie wiem jak tam się poruszać, żeby odpisać:eviltong:

Posted

[quote name='Cheritka']No witaj,
jak ty o 5,21 mówisz dobranoc,
to ciekawe o której powiesz
Dzień Dobry !!!:oops::evil_lol::evil_lol:
Właśnie teraz mówię DZIEŃDOBRY:diabloti:

[quote name='furciaczek']Witam:loveu:
Czy u was tez takie piekne sloneczko swieci??:loveu:
Cześć Fur - u nas ponuro, ale jeszcze nie wiem czy zimno, bo dopiero wybieram się z psimi na spacer:lol:

[quote name='eria']http://images25.fotosik.pl/146/e7f21b14969a5e70.jpg
jakie śliczności !!!!!!!!!:loveu:
Dla Ciebie będzie więcej:loveu:

Posted

Reszta później, bo moje buraski chcą iść na siusiu:p
Będę wcześniej, bo J kupił laptopik :multi::multi::multi:( chyba, że nie przywiezie go do mojej madre - a ja tam dzisiaj będę do wieczora:eviltong:)