Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG napisał(a):
Taaak Rapcio nie chce słuchać. Wymyśl lepszy wykręt. :evil_lol:

ja myśle,że trudniej mu zrobić dobrą fotke bo ma ciemną mordke
Gassuli zrobić dobre zdjęcie to dopiero filozofia!!!!!

Posted

Przyszłam oglądać fotki spacerkowe, a tu cisza :cool3:

Chciałam coś fajnego pooglądać żeby mi się dobrze spało i NICI

w takim razie się cofam do tyłu i szukam :)

Pozdrowionka

Posted

[quote name='AnkaG']Taaak Rapcio nie chce słuchać. Wymyśl lepszy wykręt. :evil_lol:
Poważnie:razz:

[quote name='gassira']ja myśle,że trudniej mu zrobić dobrą fotke bo ma ciemną mordke
Gassuli zrobić dobre zdjęcie to dopiero filozofia!!!!!
Rapcio jest fotogeniczny, ale jak ukucnę, żeby fota z dobrej perspektywy była to Ciaputka leci do mnie na mizianko i już po ptokach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Przyszłam oglądać fotki spacerkowe, a tu cisza :cool3:

Chciałam coś fajnego pooglądać żeby mi się dobrze spało i NICI

w takim razie się cofam do tyłu i szukam :)

Pozdrowionka
Miło nam, że mamy nowych gości:loveu::multi:
Już zaczęłam wklejać fotki:lol:

To się nazywa zasrane życie:evil_lol::eviltong:

Sruńkali i sikali jak na komendę:diabloti:

Posted

ja bym na Twoim miejscu zaczeła się obawiać-
ukradne Ci Rapcia,a że Gasska przytulaskowa nie jest to tym bardziej-no i wkońcu będę miała 2 sznupy:multi::cool3:

Posted

[quote name='Doginka']Tu jest normalna fota suczki zwyciężczyni:razz:

Moim skromnym zdaniem ta suczka ma krótką i grubą szyję:cool3: ( Lutomskak proszę o wypowiedź:p)

nie bede sie wypowiadac........ani mowic ,ze sedzia kalosz,ani ze bylo duzo ladniejszych mini na tych Twoich zdjeciach,ani ze Polskie mini sa the BESt-wszyscy to przeciez widza......:eviltong:

Posted

mam tony zdjec szczeniakow-ale wciaz nie wiem do jakich rozmiarow je zmniejszac-zebyscie mogly je tu zobaczyc.......-teraz sobie znikam na dni pare-ale jak wroce.....to was zawale zdjeciami-taki mam plan-jak bedzie-czas pokaze.......:evil_lol:

Posted

[quote name='lutomskak']nie bede sie wypowiadac........ani mowic ,ze sedzia kalosz,ani ze bylo duzo ladniejszych mini na tych Twoich zdjeciach,ani ze Polskie mini sa the BESt-wszyscy to przeciez widza......:eviltong:
My to wiemy plawdaaaaaaaaaa:diabloti::multi::multi::multi:

Karolina, czy mogę wkleić na forum błotnego sznupa (Twojego) i źrebaczka z ludzką karmicielką??( chyba też Twojego)

[quote name='furciaczek']No no faktycznie sliczny ten Bohun:loveu:
Maszki niestety nie było tym razem z Bohunkiem;)

A ten znowu zasrulec:diabloti:

Posted

lutomskak napisał(a):
mam tony zdjec szczeniakow-ale wciaz nie wiem do jakich rozmiarow je zmniejszac-zebyscie mogly je tu zobaczyc.......-teraz sobie znikam na dni pare-ale jak wroce.....to was zawale zdjeciami-taki mam plan-jak bedzie-czas pokaze.......:evil_lol:

Do rozmiaru 640 x 640 ps - najniższy możliwy w FOTOSIKU:p

Posted

[quote name='gassira']ja bym na Twoim miejscu zaczeła się obawiać-
ukradne Ci Rapcia,a że Gasska przytulaskowa nie jest to tym bardziej-no i wkońcu będę miała 2 sznupy:multi::cool3:
Mój Gordi też nie jest przytulaśny, więc Rapcio daje mi to czego brak u Gordona:p:loveu:

Lutomskak - zobacz, co czeka Michała:diabloti::razz:, a do wiosny jeszcze daleko:diabloti:Raper już wygląda jak niedźwiedź:loveu: