AnkaG Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Taaak Rapcio nie chce słuchać. Wymyśl lepszy wykręt. :evil_lol: Quote
ariss Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 AnkaG napisał(a):Taaak Rapcio nie chce słuchać. Wymyśl lepszy wykręt. :evil_lol: ja myśle,że trudniej mu zrobić dobrą fotke bo ma ciemną mordke Gassuli zrobić dobre zdjęcie to dopiero filozofia!!!!! Quote
bonita Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Przyszłam oglądać fotki spacerkowe, a tu cisza :cool3: Chciałam coś fajnego pooglądać żeby mi się dobrze spało i NICI w takim razie się cofam do tyłu i szukam :) Pozdrowionka Quote
Doginka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='AnkaG']Taaak Rapcio nie chce słuchać. Wymyśl lepszy wykręt. :evil_lol: Poważnie:razz: [quote name='gassira']ja myśle,że trudniej mu zrobić dobrą fotke bo ma ciemną mordke Gassuli zrobić dobre zdjęcie to dopiero filozofia!!!!! Rapcio jest fotogeniczny, ale jak ukucnę, żeby fota z dobrej perspektywy była to Ciaputka leci do mnie na mizianko i już po ptokach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Widziałam spacerkowiczów :loveu: a na zakończenie śliczny widoczek... dobranoc Quote
Doginka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='bonita']Przyszłam oglądać fotki spacerkowe, a tu cisza :cool3: Chciałam coś fajnego pooglądać żeby mi się dobrze spało i NICI w takim razie się cofam do tyłu i szukam :) Pozdrowionka Miło nam, że mamy nowych gości:loveu::multi: Już zaczęłam wklejać fotki:lol: To się nazywa zasrane życie:evil_lol::eviltong: Sruńkali i sikali jak na komendę:diabloti: Quote
ariss Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Kochana dzisiejsza druga seria obleśna........a feeeeeeeee:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 A to dla miłośników RAPERA - SIERŚCIUCHA:loveu: Quote
Doginka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='gassira']Kochana dzisiejsza druga seria obleśna........a feeeeeeeee:evil_lol: Za to trzecia seria miluśna:loveu::evil_lol: Quote
ariss Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ja bym na Twoim miejscu zaczeła się obawiać- ukradne Ci Rapcia,a że Gasska przytulaskowa nie jest to tym bardziej-no i wkońcu będę miała 2 sznupy:multi::cool3: Quote
lutomskak Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Doginka']Tu jest normalna fota suczki zwyciężczyni:razz: Moim skromnym zdaniem ta suczka ma krótką i grubą szyję:cool3: ( Lutomskak proszę o wypowiedź:p) nie bede sie wypowiadac........ani mowic ,ze sedzia kalosz,ani ze bylo duzo ladniejszych mini na tych Twoich zdjeciach,ani ze Polskie mini sa the BESt-wszyscy to przeciez widza......:eviltong: Quote
furciaczek Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 No no faktycznie sliczny ten Bohun:loveu: Quote
lutomskak Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 mam tony zdjec szczeniakow-ale wciaz nie wiem do jakich rozmiarow je zmniejszac-zebyscie mogly je tu zobaczyc.......-teraz sobie znikam na dni pare-ale jak wroce.....to was zawale zdjeciami-taki mam plan-jak bedzie-czas pokaze.......:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='lutomskak']nie bede sie wypowiadac........ani mowic ,ze sedzia kalosz,ani ze bylo duzo ladniejszych mini na tych Twoich zdjeciach,ani ze Polskie mini sa the BESt-wszyscy to przeciez widza......:eviltong: My to wiemy plawdaaaaaaaaaa:diabloti::multi::multi::multi: Karolina, czy mogę wkleić na forum błotnego sznupa (Twojego) i źrebaczka z ludzką karmicielką??( chyba też Twojego) [quote name='furciaczek']No no faktycznie sliczny ten Bohun:loveu: Maszki niestety nie było tym razem z Bohunkiem;) A ten znowu zasrulec:diabloti: Quote
Doginka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 lutomskak napisał(a):mam tony zdjec szczeniakow-ale wciaz nie wiem do jakich rozmiarow je zmniejszac-zebyscie mogly je tu zobaczyc.......-teraz sobie znikam na dni pare-ale jak wroce.....to was zawale zdjeciami-taki mam plan-jak bedzie-czas pokaze.......:evil_lol: Do rozmiaru 640 x 640 ps - najniższy możliwy w FOTOSIKU:p Quote
Doginka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='gassira']ja bym na Twoim miejscu zaczeła się obawiać- ukradne Ci Rapcia,a że Gasska przytulaskowa nie jest to tym bardziej-no i wkońcu będę miała 2 sznupy:multi::cool3: Mój Gordi też nie jest przytulaśny, więc Rapcio daje mi to czego brak u Gordona:p:loveu: Lutomskak - zobacz, co czeka Michała:diabloti::razz:, a do wiosny jeszcze daleko:diabloti:Raper już wygląda jak niedźwiedź:loveu: Quote
Doginka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 A takie śniadanko mi szykował mój J:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i na zakończenie Rapcio po spacerku:diabloti: DOBRANOC Quote
ariss Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 śniadanko takie troszku twardawe:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Twarde nie było, tylko trochę gorzkie od spalonego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 To tak szybciutko na dzieńdobry, bo zaraz idę do Chiaruni:p Quote
Recommended Posts