Cheritka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Doginka']Mam prośbę - proszę odnosić się z szacunkiem o Pani Małgosi w mojej fotogalerii, bo ja mam psy właśnie od Niej i sama rozumiesz...:razz: Ale ten pudelek rzeczywiście był śliczny:loveu::loveu::loveu:[/quote] Kiedy ja nie mam nic przeciwko niej, :eviltong: tylko mnie wkurza jak jej mopsik wygrywa z moim pudelkiem :roll:. No bo mój to mój i jest naj, najpiękniejszy :oops: Quote
Cheritka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 http://images28.fotosik.pl/137/f4244b4bf8ba4c40.jpg Chyba ten jamniczek bał sie tego japończyka, ale zdjęcia superowskie, Dzięki za tą relacje, miałas zacięcie do robienia, i czekam na dłuższe dni to może wreszcie spotkamy sie realu :lol:. Quote
eria Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 http://images31.fotosik.pl/102/6e3c37d8ed64c1d0.jpg i oczywiście który pies jest gorzej wycięty ??????? :mad::mad: Quote
Cheritka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='eria']http://images31.fotosik.pl/102/6e3c37d8ed64c1d0.jpg i oczywiście który pies jest gorzej wycięty ??????? :mad::mad: Wycięte są dobrze tylko za ciemne na tak jasnym tle, trzeba by je doświetlić :roll: Quote
Doginka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Cheritka']Kiedy ja nie mam nic przeciwko niej, :eviltong: tylko mnie wkurza jak jej mopsik wygrywa z moim pudelkiem :roll:. No bo mój to mój i jest naj, najpiękniejszy :oops: Ja Cię doskonale rozumiem, bo dla mnie moje są najpiękniejsze i najukochańsze:loveu: [quote name='Cheritka']http://images28.fotosik.pl/137/f4244b4bf8ba4c40.jpg Chyba ten jamniczek bał sie tego japończyka, ale zdjęcia superowskie, Dzięki za tą relacje, miałas zacięcie do robienia, i czekam na dłuższe dni to może wreszcie spotkamy sie realu :lol:. Też mam taką nadzieję:p - a relacja z wystaw raczej zawsze jest u mnie z ok. 800-1000 fot:diabloti: [quote name='eria']http://images31.fotosik.pl/102/6e3c37d8ed64c1d0.jpg i oczywiście który pies jest gorzej wycięty ??????? :mad::mad: Oba tak samo:eviltong: [quote name='Cheritka']Wycięte są dobrze tylko za ciemne na tak jasnym tle, trzeba by je doświetlić :roll: Nie umiem:eviltong::diabloti: Quote
ariss Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Doginka'] Nie umiem:eviltong::diabloti:[/quote] dlatego dostałaś nowe tło-mam nadzieję,że przypadło Ci do gustu;) Quote
Doginka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 To wrzucę troszku focinek spacerkowych:razz: Tak się chronię przed zimnem, bo wciąż jeszcze jestem chora:angryy: A tak opatulam Miśkę:diabloti: Quote
Doginka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='gassira']dlatego dostałaś nowe tło-mam nadzieję,że przypadło Ci do gustu;) Przypadło, Eria odchudziła, a ja niedługo zmienie teraźniejszy na ten z tłem od Ciebie - no i oczywiście pomysł też Twój:loveu::loveu::loveu: Na 80% jadę jutro na narty:multi::multi::multi: Fotki spacerkowe kiepskie, bo z telefonu;) Quote
ariss Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ale zazdroszczę-bo ja dopiero w lutym:roll: Quote
Doginka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='gassira']ale zazdroszczę-bo ja dopiero w lutym:roll: Napisałam na 80%:razz: , bo nigdzie nie mogę dobrać kurtki narciarskiej na Dominikę:angryy: - chude to a długie i łapska ma jak podolski złodziej:diabloti: A to Bohun i Masza - znajome hasie:loveu: Quote
Doginka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 A na narty jeżeli wyjazd dojdzie do skutku jadę tylko na 2/3 dni:razz: Gordon i Bohun troszkę się mierzyły wzrokiem:crazyeye: A tu Miśka przed snem wróży ze szklanej kuli:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Ten ślad na nosie to ząbki Gordona:mad: Quote
Karolina_Nett Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Doginka']Na 80% jadę jutro na narty:multi::multi::multi:[/quote] Gdzie? :multi: Ja mam od jutra ferie, a tata sobie bierze tydzień wolnego, więc góry czekają :multi:. Quote
eria Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ja się już pogubiłam czy jedziesz czy nie bo w każdym blogu co innego pisze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
WinterGirl Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]zjedz z góry ze dwa razy za bGirl, bo jeszcze w tym roku nie udało mi się wskoczyć pośmigać na desce ale obiecuje sobie, że nadrobie... życzymy białego szaleństwa[/FONT][/CENTER] Quote
Cheritka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ok to sobie jedzcie w te góry , odpocztywajcie , i czekamy na góralskie......zdjęcia ;) Quote
Doginka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='eria']ja się już pogubiłam czy jedziesz czy nie bo w każdym blogu co innego pisze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miałam jechać, ale pogoda do bani jest:cool3: [quote name='despera']Miłego wyjazdu:multi: Dzięki, ale dopiero jak śnieżek popruszy:razz: [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]zjedz z góry ze dwa razy za bGirl,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bo jeszcze w tym roku nie udało mi się wskoczyć pośmigać na desce[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale obiecuje sobie, że nadrobie...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]życzymy białego szaleństwa[/FONT] [quote name='Cheritka']Ok to sobie jedzcie w te góry , odpocztywajcie , i czekamy na góralskie......zdjęcia ;) Po sprawdzeniu pogody przełożyliśmy wyjazd, bo po co jechać na narty, jak śniegu brak:angryy: Ale jak już wyjadę to na pewno pojadę ze 2 x za bGirl;) i wstawię góralskie foty:diabloti::razz: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='AnkaG']A zdrowa juz jesteś? Niestety nie całkiem - cały czas męczy mnie kaszel i pobolewa gardło, ale już się przyzwyczaiłam Quote
Recommended Posts