Karolina_Nett Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://img252.imageshack.us/img252/1285/dladoginkicopyuc9.png Nie wyszło tak jak miało wyjść, miało by tak ładnie zimowo-wiosennie (niebiesko-zielono), ale wyszło tak że z tła to tak nie wiele zostało :(. Zrobisz co tam będziesz chciała. Quote
Doginka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Karolina_Nett']http://img252.imageshack.us/img252/1285/dladoginkicopyuc9.png Nie wyszło tak jak miało wyjść, miało by tak ładnie zimowo-wiosennie (niebiesko-zielono), ale wyszło tak że z tła to tak nie wiele zostało :(. Zrobisz co tam będziesz chciała. Wyszło bardzo ładnie - poproszę do kompleciku avatarek:loveu: Kolejny mistrzunio nam rośnie:multi::multi::multi: - DZIĘKI Quote
Karolina_Nett Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Doginka']Wyszło bardzo ładnie - poproszę do kompleciku avatarek:loveu: Kolejny mistrzunio nam rośnie:multi::multi::multi: - DZIĘKI Dzięki :multi:. Avatar? Bo ja umiem? :evil_lol::oops: Zaraz, tylko znajdę jakąś fotkę Gordonka i Raperka co jej do banerka nie wstawiłam :P. Quote
Cheritka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Brawo postarałas się , i bardzo dziękuję za pudelki, ale Supronka przegrała z mopsikiem :oops: a wygrał pudelek :multi:. To tylko za wschodnią granicą może być :cool3: Quote
Doginka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Cheritka'] ale Supronka przegrała z mopsikiem :oops: a wygrał pudelek :multi:. To tylko za wschodnią granicą może być :cool3:[/quote] Mam prośbę - proszę odnosić się z szacunkiem o Pani Małgosi w mojej fotogalerii, bo ja mam psy właśnie od Niej i sama rozumiesz...:razz: Ale ten pudelek rzeczywiście był śliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='gassira']cześć kochana jak gardziołko;) Witaj kochana - gardziołko - hmmmmm, dziwne jakieś - nigdy jeszcze takich migdałków wielkich z guzami nie miałam:crazyeye:. Boję się, że to nie angina, tylko jakieś inne goowno A teraz CD foteczek:p Quote
Doginka Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 To już 200 strona Ta suczka wygrała II grupę Quote
Doginka Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Tak naprawdę to ja nie wiem co to była za konkurencja:shake: Quote
Doginka Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Best In Show:multi::multi::multi:, czyli najlepsi z najlepszych( I piątka:loveu:) Quote
Doginka Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Ten Sędzia był poprostu rewelacyjny:p Quote
ariss Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 i ja ostatnim tchnieniem(Ty wiesz czemu;)) wpisuje się na 200:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts