Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
a ja za taki balejaż u mojej fryzjerki płaciłam 100 zł ... plus kawa i obiadek :diabloti:
niestety teraz mam do niej za daleko :placz:

Ja niestety nie znam takiej taniej fryzjerki:lol::shake:

Posted

[quote name='WATACHA']jeszcze poćwiczy, a dotknie czołem ogonka ;)
https://lh5.googleusercontent.com/-U6Fg9f-m2Dw/T8Vmp76on0I/AAAAAAAALto/gw7mo9ErStM/s640/Gostynin (40).JPG
Hahahahaha, już nie dużo mu zostało:roflt:

[quote name='Elitesse']ale ogromny pucharek :crazyeye:
:crazyeye: Dopiero go dojrzałam:roflt:
Ale jesteś spostrzegawcza Agnieszko:lol:

[quote name='Tekla64']alez sie naogladalam nazachwycalam i nacieszylam
gratulacje za wyniki i serdeczne dzieki za reportaz!!!!!
Magda, przecież wiesz, że ja zawsze...:lol::loveu:
A ile razy dostałam OPR za foty w złej pozie psa - ale mi to rybka, to jest fotorelacja, a nie wystawa figur woskowych:lol:

Posted

Vectra napisał(a):
ee o foty wystawowe , zawsze jest jakiś dym ... że temu piesku łapka nie tego i to aparat specjalnie żeby ośmieszyć :diabloti:

Dokładnie.
Teraz też dostałam PW, ze foty tendencyjne wstawiłam, ale co ja mam zrobić, ze ten pies taki jest i nie chce na żadnej focie wyjść inaczej:niewiem:

Posted

Ludzie to mają problemy :shake:.A jak komuś się nie podoba to niech zwyczajnie nie patrzy.Ja jak nie mam ochoty do kogoś wchodzić z takich czy innych powodów to tego nie robię.

Posted

Sylwia nic sie nie przejmuj, zrobiłaś świetne foty psów oddające kontakt psa z właścicielem, ruch psiaków w ringu, widać ze to super zwierzaki a nie jakieś kukły :p

Posted

WATACHA napisał(a):
Ludzie to mają problemy :shake:.A jak komuś się nie podoba to niech zwyczajnie nie patrzy.Ja jak nie mam ochoty do kogoś wchodzić z takich czy innych powodów to tego nie robię.

Słuszna racja;-)

Fides79 napisał(a):
Sylwia nic sie nie przejmuj, zrobiłaś świetne foty psów oddające kontakt psa z właścicielem, ruch psiaków w ringu, widać ze to super zwierzaki a nie jakieś kukły :p

Starałam się i mój Misio też się dołożył, bo foty z ringu robił On;-)

Posted

no ja przepraszam jak se chce poogladac psy w pozach to se je poogladam ale pies nie zyje poza ino swoim zyciem i to w twojej relacji widac i to chcialm se poogladac

Posted

[quote name='Doginka']Ja niestety nie znam takiej taniej fryzjerki:lol::shake:

Hehe, ja polecam wziąć przykład ze mnie, przyjąć stylistykę na "leśnego dziada" i przestać chodzić do fryzjera :diabloti:
Oszczędność na całej linii :evil_lol:

Przez ostatnie 7 lat byłam u fryzjera raz - dwa tygodnie temu obciąć sobie grzywkę i wydałam.... 10 zł :razz:

Posted (edited)

[quote name='Tekla64']no ja przepraszam jak se chce poogladac psy w pozach to se je poogladam ale pies nie zyje poza ino swoim zyciem i to w twojej relacji widac i to chcialm se poogladac
Dla Ciebie nadal będę robić foty niepozowane - miło, jak się wie, że ktokolwiek woli prawdziwe foty:lol:;-)

makot'a;19172798 napisał(a):
Hehe, ja polecam wziąć przykład ze mnie, przyjąć stylistykę na "leśnego dziada" i przestać chodzić do fryzjera :diabloti:
Oszczędność na całej linii :evil_lol:

Przez ostatnie 7 lat byłam u fryzjera raz - dwa tygodnie temu obciąć sobie grzywkę i wydałam.... 10 zł :razz:

Ja bym nie wytrzymała :lol:

Dziś Lotinek kończy 2 latka:lol:

Był taki:loveu:

[SIZE=4]LOTINKU obyś jak najdłużej był ze mną, taki psotny, taki szczęśliwy, taki piękny i oby nikt już nigdy nie nazwał Cię "odpadem hodowlanym"

Edited by Doginka
Posted

kolejna galeria z rocznicą ;)

życzę Lotinkowi, żeby przynosił Ci wiele radości, żeby był nadal psotnym, rezolutnym psiakiem skorym do harców i zabaw, żeby zdobywał tytuły na wystawach i przy tym dobrze się bawił wraz z Tobą
i przesyłam taki skromniutki upominek i mnóstwo głasków i drapanka :lol: