Tekla64 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 cudne przeppychanki i super sytuacje nie mowiac o zdjeciach Quote
Montelka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 u la la la ! rzeczywiście dziewczynka zarośnięta ! Ale jak Gordon ładnie się prezentuje na tych zdjęciach :) Quote
Fides79 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Frida jest świetna, super ją zrobiłaś, zresztą jak każdego psiaka, który trafia w Twoje ręce :p a zdjęcia ekstra, pełne ruchu, ekspresji i super minek :lol: Quote
#Etna# Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Ja cie ale była zarośnięta:-o ekipa się super dogaduje z tego co widać :) A mnie się nie raz czepiają, że pies chyba nie widzi spod brwi (co miesiąc albo i częściej ma podcinane;)) Ja i tak czekam na efekt finalny :diabloti: Quote
Doginka Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='Tekla64']cudne przeppychanki i super sytuacje nie mowiac o zdjeciach Dzięki Tekla, ale coś mi te foty ostatnio nie wychodzą:razz: [quote name='Montelka']u la la la ! rzeczywiście dziewczynka zarośnięta ! Ale jak Gordon ładnie się prezentuje na tych zdjęciach :) Była zarośnięta, ale już nie jest:lol: Gordon dopiero dziś jest piękny - zrobiony na cacy na niedzielną wystawę i w dodatku ciężko teraz odróżnić Lotosa od Gordona:loveu: [quote name='Fides79']Frida jest świetna, super ją zrobiłaś, zresztą jak każdego psiaka, który trafia w Twoje ręce :p a zdjęcia ekstra, pełne ruchu, ekspresji i super minek :lol: Ale jeszcze nie pokazałam efektu końcowego;-) [quote name='#Etna#']Ja cie ale była zarośnięta:-o ekipa się super dogaduje z tego co widać :) A mnie się nie raz czepiają, że pies chyba nie widzi spod brwi (co miesiąc albo i częściej ma podcinane;)) Ja i tak czekam na efekt finalny :diabloti: Ja swoim też często podcinam grzyweczki;-) Efekt finalny zaniedługo będzie;-) Love:lol: Quote
Doginka Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Jak zwykle najbardziej liczy się ...skorpion:roflt: I Raper się bawi:crazyeye: Quote
Doginka Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Efekt końcowy:lol:;-) Niestety uszka po strzyżeniu trochę unosiła, ale pod koniec dnia już wróciły na swoje miejsce:multi: Quote
Doginka Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 I moje cudeńko w fazie przeciągania się:lol: Quote
Recommended Posts