Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Montelka napisał(a):
Przepięknie się chłopcy prezentowali !
Ale ten mini sznupek co wygrał z Losotem też skubany ładny, chociaż wydaje się bardzo masywny <paker> :)

Tiaaaa, cudowny, bez szyi i z siodłowatym grzbietem, a w ruchu doopa w górze:lol:

Za to Drimek to pies moich marzeń - cudowny pies, cudowny charakter i piękna linia górna:loveu::loveu::loveu:Ładniejszy od mojego Lotka;)

Drimek to ten z lewej strony Lotinka;-)

Posted

makot'a;19159070 napisał(a):
Ilu sceniacków! :loveu:
I jaka shiba dostojna, mniam :loveu:
https://lh5.googleusercontent.com/-Kdx1skhgKQw/T8SMrsuKsJI/AAAAAAAALnY/Sv5LDynhUQI/s640/Płock (79).JPG

Ja się tam na sznaucerach nie znam, ale ten flak to wygląda jak....flak :lol:

Ja też się nie znam na sznaucerach:roflt:
W sumie to ten Flik Flak nie jest brzydki, tylko ma sporo niedoskonałości jak na moje oko: przede wszystkim ma siodło i jakieś takie nieproporcjonalnie krótkie przednie łapy w stosunku do tyłu:razz:W ruchu ma zad wyżej niż głowę:razz: I dodam, że foty nie są tendencyjne, bo on ma tak na każdej fotce:cool3:Ale za to jest krótki, zwarty, co jest zaletą sznaucerów mini;)
Lotos według Pani Sędzi ma średniej długości szyję, a Gordon już ma super długą tę szyję (Gordon ma krótszą od Lotosa, ale zdaniem Pani Sędzi jest na odwrót:roflt:):roflt: To Flik Flak chyba nie ma szyi porównując te trzy psy;-)Ale może Pani Sędzia ma inny wzrok - lepszy od mojego;-)
Nie klikam sobie tak ze złośliwości, czy jakiejś zawiści, to po prostu moje spostrzeżenia, ale ja nie umiem obiektywnie patrzeć na inne sznupy, bo jestem zakochana w Lotinku i Gordusiu na zabój:loveu: A jakbym wystawiła Rapera, to on pobiłby wszystkie te sznupy na głowę:roflt:;-)