Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='gassira'] http://images27.fotosik.pl/135/e7d5ab68af616e7f.jpg Zatkało mnie:loveu::multi: Ale pomniejsz, bo nas MOD wyleje z dogo... POPROSZĘ DO TEGO AVATAR Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ja też wkleiłam za duże ale coś fotosik się buntuje przed zmniejszaniem:niewiem: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Doginka'][quote name='gassira'] http://images27.fotosik.pl/135/e7d5ab68af616e7f.jpg Zatkało mnie:loveu::multi: Ale pomniejsz, bo nas MOD wyleje z dogo... POPROSZĘ DO TEGO AVATAR wykasuje i wyślę Ci mailem albo na PW bo nie chce mi zmniejszyć tej fotki:shake: o Av nie wiem czy nie będzie trzeba prosić Erie o pomoc-bo ja chyba nie umiem:hmmmm: Ciesze się w każdym razie,że Ci się podoba:lol::p Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Książę na ziarnku grochu już był, ale wkleję jeszcze raz:p Obrażony Gordon:razz: Quote
furciaczek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Umarlam.... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 furciaczek napisał(a):Umarlam.... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ze śmiechu, czy z zachwytu?:diabloti::razz::evil_lol: Quote
ariss Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ale nas dzisiaj rozpieszczasz tymi zdjęciami:p-aż tak to chyba jeszczę nie było;) Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='gassira']ale nas dzisiaj rozpieszczasz tymi zdjęciami:p-aż tak to chyba jeszczę nie było;) Pieśń zachwytu dla Ciebie Ewo:loveu::diabloti: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 I słynne już od dawna na Dogo pomadki witaminowe do ust - świetne na mróz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Doginka napisał(a):Ze śmiechu, czy z zachwytu?:diabloti::razz::evil_lol: Jak mozez w ogole zadawac takie pytanie:loveu: Quote
ariss Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 pieśń zachwytu dobra-ale bez przesady;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak o pomadkach przeczytałam i je wypatrzyłam to spadłam z krzesła.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 furciaczek napisał(a):Jak mozez w ogole zadawac takie pytanie:loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: gassira napisał(a):pieśń zachwytu dobra-ale bez przesady;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak o pomadkach przeczytałam i je wypatrzyłam to spadłam z krzesła.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już to kiedyś wklejałam do galerii sznaucera i zrobiło furorę jako reklama pomadek do ust znanej firmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Sorki - idę do łóżka - przeraziłam się swoim gardłem:placz: DOBRANOC Quote
Figafiga Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ja kuruję się od 5 - ciu dni i mi nie przechodzi....miło tu u ciebie.Będę miała chwilkę wolnego to obejrzę z chęcią całą galerię...na sznaucera obcinam swojego szałaputa i normalnie te psy są piękne...zaraz jadę na egzamin...więc:cool3: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Figafiga napisał(a):ja kuruję się od 5 - ciu dni i mi nie przechodzi....miło tu u ciebie.Będę miała chwilkę wolnego to obejrzę z chęcią całą galerię...na sznaucera obcinam swojego szałaputa i normalnie te psy są piękne...zaraz jadę na egzamin...więc:cool3: Wow, witam nowego gościa u nas:multi: Zapraszam jak najczęściej - ja do Ciebie zaglądam codziennie od momentu powstania Twojego blogaska:loveu:, tylko nie zawsze się odzywam:oops: Trzymam :bigok::bigok:za egzamin;) Quote
eria Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 http://images34.fotosik.pl/97/e163a8747b81731e.jpg JAKIE SŁODKOŚCI :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='eria']http://images34.fotosik.pl/97/e163a8747b81731e.jpg JAKIE SŁODKOŚCI :loveu::loveu::loveu: To Sasquehanna RATAFIA:loveu: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Mróvka']Słodki sznaucerrek :) W końcu to rodzinka Gordona:razz: Quote
Recommended Posts