Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka'][quote name='gassira']
http://images27.fotosik.pl/135/e7d5ab68af616e7f.jpg
Zatkało mnie:loveu::multi:
Ale pomniejsz, bo nas MOD wyleje z dogo...

POPROSZĘ DO TEGO AVATAR

wykasuje i wyślę Ci mailem albo na PW bo nie chce mi zmniejszyć tej fotki:shake:
o Av nie wiem czy nie będzie trzeba prosić Erie o pomoc-bo ja chyba nie umiem:hmmmm:
Ciesze się w każdym razie,że Ci się podoba:lol::p

Posted

pieśń zachwytu dobra-ale bez przesady;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak o pomadkach przeczytałam i je wypatrzyłam to spadłam z krzesła.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Jak mozez w ogole zadawac takie pytanie:loveu:

:diabloti::diabloti::diabloti:

gassira napisał(a):
pieśń zachwytu dobra-ale bez przesady;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak o pomadkach przeczytałam i je wypatrzyłam to spadłam z krzesła.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Już to kiedyś wklejałam do galerii sznaucera i zrobiło furorę jako reklama pomadek do ust znanej firmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ja kuruję się od 5 - ciu dni i mi nie przechodzi....miło tu u ciebie.Będę miała chwilkę wolnego to obejrzę z chęcią całą galerię...na sznaucera obcinam swojego szałaputa i normalnie te psy są piękne...zaraz jadę na egzamin...więc:cool3:

Posted

Figafiga napisał(a):
ja kuruję się od 5 - ciu dni i mi nie przechodzi....miło tu u ciebie.Będę miała chwilkę wolnego to obejrzę z chęcią całą galerię...na sznaucera obcinam swojego szałaputa i normalnie te psy są piękne...zaraz jadę na egzamin...więc:cool3:

Wow, witam nowego gościa u nas:multi: Zapraszam jak najczęściej - ja do Ciebie zaglądam codziennie od momentu powstania Twojego blogaska:loveu:, tylko nie zawsze się odzywam:oops:
Trzymam :bigok::bigok:za egzamin;)