Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 :diabloti::diabloti::diabloti: Ufffff, zaczęliśmy trząść portkami:razz: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Pomału wstępuje w nas duch walki:mad::diabloti: staliśmy na samym końcu:roll: Gorduś pyta wzrokiem - czy już??:razz: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Jeszcze konkurencja:cool3: W główce powstaje myśl - konkutencji brak:diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Doginka napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Po obroży poznałam :razz::razz::razz:. U was to lepiej nie robić sobie zaległości :shake:;). Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Wiernie kibicowały nam Martynka z Agnieszką:multi::multi::multi: Gordon odwzajemnił Im się skromnym spojrzeniem:-o Cóż za piękny wykrok i postawa w ruchu:cool3: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Po obroży poznałam :razz::razz::razz:. U was to lepiej nie robić sobie zaległości :shake:;). To nie obroża, tylko pogrubiona ringówka w miejscu szyi pod brodą:eviltong: Stolik - trzeba wciągnąć powietrze, wypiąć klatę, bo Pani Sędzia :shake:nie lubi spionowanego przedpiersia:cool3: Ząbki jak zwykle śnieżno-białe i z pysia rozciąga się świerzy huh mięty:diabloti::loveu: Teraz macanie:angryy: Ręka na grzbiecie to już przesada - jestem dominantem:mad::angryy: - ale dla swojej Pańci wytrzymam i to:cool3: Ooooooo, to już przesada:angryy: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Teraz ocena:-o Jestem najpiękniejszy:p Przemilczę to :multi::multi::multi::diabloti: A tu jeszcze bieg:razz: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Ogoniasty jest drugi:cool3: Teraz suczki - Trzymaj się NELLY:loveu: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Historia Nelly - zdobywcy puchara - będzie wieczorem:diabloti::razz::diabloti: CDN.... Quote
Karolina_Nett Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Doginka']To nie obroża, tylko pogrubiona ringówka w miejscu szyi pod brodą:eviltong: http://images29.fotosik.pl/128/aec30f9ab02afdda.jpg To? A wygląda jak ta obróżka czerwona :crazyeye: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ale Gordon jest piękny:loveu:ale brawa również dla Ciebie-bo bardzo ładnie potrafisz go zaprezentować:loveu: Quote
weszka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Koszmarna historia z tym pożarem :shake::-( Doginko a teraz dla Ciebie lanie :mad: Napisałaś u mnie że są tu pieprzaki, no to lecę, przebijam się przez setki fot (zresztą z wielką przyjemnoscią) a pieprzaki owszem są ale mini i średnie :crazyeye::mad: A ja myślałam że skoro u mnie napisałaś to będą olbrzymki :roll: Jestem rozczarowana :cool3::roll: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Karolina_Nett']http://images29.fotosik.pl/128/aec30f9ab02afdda.jpg To? A wygląda jak ta obróżka czerwona :crazyeye: Zwracam honor:oops: [quote name='gassira']ale Gordon jest piękny:loveu:ale brawa również dla Ciebie-bo bardzo ładnie potrafisz go zaprezentować:loveu: eeee tam:oops::oops::oops: [quote name='weszka']Koszmarna historia z tym pożarem :shake::-( Doginko a teraz dla Ciebie lanie :mad: Napisałaś u mnie że są tu pieprzaki, no to lecę, przebijam się przez setki fot (zresztą z wielką przyjemnoscią) a pieprzaki owszem są ale mini i średnie :crazyeye::mad: A ja myślałam że skoro u mnie napisałaś to będą olbrzymki :roll: Jestem rozczarowana :cool3::roll: Olbrzymków nie widziałam wcale - chyba nie było p&s:shake: Quote
AnkaG Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Nie tylko piękny ale umie się pokazać. :loveu: A Raperek nie jest wystawiany? Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Helga&Ares']brawo dla ślicznego Gordusia :loveu: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='gassira']piękne minisie:loveu::multi: :loveu::loveu::loveu: To jest suka, która wygrała BOG:angryy: Quote
Recommended Posts