Cheritka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kot to przypadek,:roll: ciepło było to wszedł, bo mróz i może był głodny :roll: Quote
eria Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 zależy czy dom był otwarty... a jeśli to mieszkanie w bloku to wątpię że kot mógł wejść Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 eria napisał(a):czyli ten samozapłon jeszcze da sie racjonalnie w miare wytłumaczyć ale obecność kota ???????? Helga&Ares napisał(a):Kota to raczej nie.... wszyscy się nad tym zastanawiają:razz: Cheritka napisał(a):Kot to przypadek,:roll: ciepło było to wszedł, bo mróz i może był głodny :roll: Ale którędy mógł wejść?:shake: eria napisał(a):zależy czy dom był otwarty... a jeśli to mieszkanie w bloku to wątpię że kot mógł wejść Na wsi, ale było porządnie pozamykane, bo mróz:roll: i babcia nie cierpi kotów:shake: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Mogę już wklejać foty z 16.12.2007 z Wilna, ale sorki za jakość - mnie też dopadła złośliwość rzeczy martwych i wysiadła mi lampa, a nie miałam baterii na zmianę, dlatego mam pytanko: Czy wklejać wszystkie foty, czy tylko te lepsze? I zaznaczam, że nie chce mi się ich poprawiać, ani usuwać czerwonych oczu, bo fot jest ok. 800:diabloti: Czekam na odpowiedź i dopiero zacznę wklejać foty:eviltong: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Tylko najlepsze;) zagadkowa sprawa z tym kotem Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 To przed wyjazdem na wystawę - trochę czułości:loveu: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='gassira']Tylko najlepsze;) zagadkowa sprawa z tym kotem Już myślałam, że mnie nie odwiedzisz:loveu: Dogi z Polski:loveu: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 I żeby kot chociaż był w łaty, albo rudy - a on był cały czarny:crazyeye: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 jak możesz:diabloti::mad: Właśnie wróciłam do domku-troszkum popiłam i zaraz lulu,bo oczka się kleją tylko Gassulka coś popiskuje więc nie wiem czy spacer mnie jeszczę nie czeka:roll: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 gassira napisał(a):jak możesz:diabloti::mad: Właśnie wróciłam do domku-troszkum popiłam i zaraz lulu,bo oczka się kleją tylko Gassulka coś popiskuje więc nie wiem czy spacer mnie jeszczę nie czeka:roll: Lulu? Tak wcześnie?????:crazyeye: A ja dla Ciebie średniaczki wynalazłam - tylko p&s, bo jak czarne weszły to ja z Gordusiem złoto brałam:p Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Doginka napisał(a):Lulu? Tak wcześnie?????:crazyeye: A ja dla Ciebie średniaczki wynalazłam - tylko p&s, bo jak czarne weszły to ja z Gordusiem złoto brałam:p Twardo oglądam te cudeńka:loveu:-jak takie sukcesy to brak czarnych wybaczam;) Gasska się położyła lulu więc mam spokuj,ale długo nie wytrzymam-za dużo %:eviltong::roll: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Gassi - rozumiem, że plącze Ci się język i wzrok trochę mętny, ale spróbuj klikać na wyczucie:diabloti::evil_lol::evil_lol::diabloti: A to miniś naszej Tangram:loveu: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ja to bym mogła mieć jakieś miniaczka(np.Raperka;))-byśmy razem w podusie się wtulali;). Gassira ma całkowity zakaz wstępu do wyrka i nawet nie łamie przepisów;) Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='gassira']ja to bym mogła mieć jakieś miniaczka(np.Raperka;))-byśmy razem w podusie się wtulali;). ;) Dobry wybór, bo Gordon nie lubi przytulanek ( oprócz moich), ale Rapcio to kocha - i spanie w łóżeczku też:diabloti: Quote
Recommended Posts