Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
czyli ten samozapłon jeszcze da sie racjonalnie w miare wytłumaczyć ale obecność kota ????????

Helga&Ares napisał(a):
Kota to raczej nie....

wszyscy się nad tym zastanawiają:razz:

Cheritka napisał(a):
Kot to przypadek,:roll:
ciepło było to wszedł, bo mróz i może był głodny :roll:

Ale którędy mógł wejść?:shake:

eria napisał(a):
zależy czy dom był otwarty...
a jeśli to mieszkanie w bloku to wątpię że kot mógł wejść

Na wsi, ale było porządnie pozamykane, bo mróz:roll: i babcia nie cierpi kotów:shake:

Posted

Mogę już wklejać foty z 16.12.2007 z Wilna, ale sorki za jakość - mnie też dopadła złośliwość rzeczy martwych i wysiadła mi lampa, a nie miałam baterii na zmianę, dlatego mam pytanko:
Czy wklejać wszystkie foty, czy tylko te lepsze?
I zaznaczam, że nie chce mi się ich poprawiać, ani usuwać czerwonych oczu, bo fot jest ok. 800:diabloti:
Czekam na odpowiedź i dopiero zacznę wklejać foty:eviltong:

Posted

jak możesz:diabloti::mad:
Właśnie wróciłam do domku-troszkum popiłam i zaraz lulu,bo oczka się kleją tylko Gassulka coś popiskuje więc nie wiem czy spacer mnie jeszczę nie czeka:roll:

Posted

gassira napisał(a):
jak możesz:diabloti::mad:
Właśnie wróciłam do domku-troszkum popiłam i zaraz lulu,bo oczka się kleją tylko Gassulka coś popiskuje więc nie wiem czy spacer mnie jeszczę nie czeka:roll:

Lulu? Tak wcześnie?????:crazyeye:
A ja dla Ciebie średniaczki wynalazłam - tylko p&s, bo jak czarne weszły to ja z Gordusiem złoto brałam:p

Posted

Doginka napisał(a):
Lulu? Tak wcześnie?????:crazyeye:
A ja dla Ciebie średniaczki wynalazłam - tylko p&s, bo jak czarne weszły to ja z Gordusiem złoto brałam:p

Twardo oglądam te cudeńka:loveu:-jak takie sukcesy to brak czarnych wybaczam;)
Gasska się położyła lulu więc mam spokuj,ale długo nie wytrzymam-za dużo %:eviltong::roll:

Posted

Gassi - rozumiem, że plącze Ci się język i wzrok trochę mętny, ale spróbuj klikać na wyczucie:diabloti::evil_lol::evil_lol::diabloti:

A to miniś naszej Tangram:loveu:

Posted

ja to bym mogła mieć jakieś miniaczka(np.Raperka;))-byśmy razem w podusie się wtulali;).
Gassira ma całkowity zakaz wstępu do wyrka i nawet nie łamie przepisów;)

Posted

[quote name='gassira']ja to bym mogła mieć jakieś miniaczka(np.Raperka;))-byśmy razem w podusie się wtulali;).
;)
Dobry wybór, bo Gordon nie lubi przytulanek ( oprócz moich), ale Rapcio to kocha - i spanie w łóżeczku też:diabloti: