Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Tu jest normalna fota suczki zwyciężczyni:razz: Moim skromnym zdaniem ta suczka ma krótką i grubą szyję:cool3: ( Lutomskak proszę o wypowiedź:p) Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Aga, nie gniewaj się, ale ta fota jest urocza( spójrz na minę Sweety:loveu:) Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Oj Aguś - nieładnie:shake: wypinać język do fotografa:eviltong: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Pani M. S. czaruje swoje psy na ringu - stoją jak zaczarowane ( czaruje je kieszeń:diabloti:)- spójrzcie gdzie patrzy Ratafia:razz: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 A swoją drogą chciałabym, żeby Gordon tak chodził na ringu jak psy Pani Małgosi:loveu: - one są wpatrzone w swoją panią jak w obraz:crazyeye: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Nie mogę znaleść dobrych zdjęć Rapcia:shake:-jakoś go tak nigdy dobrze nie widać:niewiem: tu mi się podoba tylko kawałek z Gordonem Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='gassira']Dziś zrobiłam taki:oops:;) Ewa, ale to piękne - musimy się kiedyś spotkać - koniecznie, bo ja chciałabym ukraść Ci trochę Twojego talentu. DZIĘKI Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Doginka']Ewa, ale to piękne - musimy się kiedyś spotkać - koniecznie, bo ja chciałabym ukraść Ci trochę Twojego talentu. DZIĘKI uśmiała byś się,jakbyś zobaczyła jakie to proste;) teraz jest lepiej-podoba mi się jak G. wyszedł na tej fotce:loveu:-a na faktycznej obsikiwał drzewo:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Gassi, wkleję 5 fot z wystawy i zapodam trochę Rapcia, żebyś nie musiała szukać:p To się nazywa profesjonalizm:loveu::loveu::crazyeye::loveu: Przecież mówiłam, że wpatrzone jak w obraz:crazyeye::loveu::multi: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 gassira napisał(a):Będzie Rapcio:bigcool: Już jest Rapcio i zaraz będzie go więcej:p Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 nie umiem cytować fot:oops: ale 3 jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Dwa nieszczęścia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zarośnięty grubas:diabloti: Mały Rapcio i 11 miesięczny Gordon:loveu: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 musiałam usunąć duży rozmiar:-( ale jest mini;): Quote
Recommended Posts