ariss Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ciesze się:multi::multi::multi: bo ten charcik już zaczął ziewać-ile można chorować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='gassira']co tu taka cisza się zrobiła???? Musiałam wgrać foty na fotosik:diabloti: Quote
Doginka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 No co - trzeba obwąchać wygraną:multi: Quote
Doginka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='AnkaG']Dobrze że nie olali wygranej. :evil_lol:[/quote] Olali, ale nie zdążyłam złapać:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='gassira']ale paskudne choinki tam mieli:evil_lol:;) Choinki choinkami, ale postawili wielkiego bałwana, którego niektóre psy się bały:diabloti: Słodkie:loveu: Quote
AnkaG Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Jakie wyczesane. Wpadnij do mnie przeczesać gromadkę. :diabloti: Nuka jak chcę jej brzuszek wyczesać i tyły to nóżki zaplątuje w supelek. Quote
ariss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Uciekam spać.:hand: Do juterka i miziaki dla pewnie już smacznie śpiących chłopaków;) Quote
Doginka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='gassira']Uciekam spać.:hand: Do juterka i miziaki dla pewnie już smacznie śpiących chłopaków;) Pa pa - jutro, a właściwie dzisiaj Was odwiedzę Quote
Recommended Posts