Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 A to jest brat Roberta, ale zapomniałam jak ma na imię:oops::oops::oops: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Koniec dnia 15.12.2007:p Jutro zacznę wklejać 16.12.2007:p Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Tak na szybko przed snem,żeby nie było-ale weekend się bardziej przyłożę;) Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='gassira']Tak na szybko przed snem,żeby nie było-ale weekend się bardziej przyłożę;) Ale jest cudny - bez słodzenia - naprawdę bardzo mi się podoba:loveu::loveu: - umiałabyś zrobić do tego avatarek????:loveu: Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dziękuję:loveu: fotki z prawej powinny być inaczej ułożone,ale nie miałam już siły się bawić:roll:;) Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Doginka napisał(a): - umiałabyś zrobić do tego avatarek????:loveu: nigdy nie robiłam ale w sobotę pokombinuję najwyżej;) Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 straszne wieści dostałam - Brat żony rodzonego brata mojej mamy, czyli mojego wójka i chrzestnej mojej Dominiki spalił się żywcem. Zostały tylko kości i jedna stopa, która odpadła. Spaliło się tylko łóżko na którym spał i nic naokoło nie zostało naruszone, a w pokoju siedział czarny kot - Oni nigdy nie mieli kota i to jest straszne - ja wierzę w takie rzeczy nadprzyrodzone, ale tu policja potwierdziła samozapłon:crazyeye::crazyeye::crazyeye: - czy ten kot to może ... tylko sie nie śmiejcie, bo to nie jest śmieszne -czy to nie szatan?????:placz::placz::placz: - pewnie dlatego dzień wcześniej miałam te złe sny:crazyeye::placz::placz::placz: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Cała rodzina jest w szoku - tym bardziej, że Oni widzieli to osobiście:placz::placz::placz: Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 To jest straszna historia i wcale nie śmieszna!!!! Pomimo tego,że ja nie wierzę w szatany itp...to współczuje z całego serca tak wielkiej tragedii!!!!! Trzymaj się cieplutko:calus: Quote
eria Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Doginka napisał(a):straszne wieści dostałam - Brat żony rodzonego brata mojej mamy, czyli mojego wójka i chrzestnej mojej Dominiki spalił się żywcem. Zostały tylko kości i jedna stopa, która odpadła. Spaliło się tylko łóżko na którym spał i nic naokoło nie zostało naruszone, a w pokoju siedział czarny kot - Oni nigdy nie mieli kota i to jest straszne - ja wierzę w takie rzeczy nadprzyrodzone, ale tu policja potwierdziła samozapłon:crazyeye::crazyeye::crazyeye: - czy ten kot to może ... tylko sie nie śmiejcie, bo to nie jest śmieszne -czy to nie szatan?????:placz::placz::placz: - pewnie dlatego dzień wcześniej miałam te złe sny:crazyeye::placz::placz::placz: ożesz :crazyeye: aż mnie ciarki przeszły :shake::shake::shake: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 eria napisał(a):ożesz :crazyeye: aż mnie ciarki przeszły :shake::shake::shake: AnkaG napisał(a):To chyba najgorszy rodzaj śmierci . :-( Cała nasza rodzina jest w strasznym szoku. Zwłoki odkryła Jego matka. Była zaniepokojona, że jej syn jeszcze nie wstał, ale że dzień wcześniej sobie popił, to dała mu dlużej pospać. Ale w płudnie poszła go obudzić na obiad i doznała szoku. Zamiast zadzwonić po policję od sąsiadów poszła 5 km na piechotę do drugiego syna i dopiero wtedy zadzwonili do sistry, czyli żony mojego wojka. Policja stwierdziła samozapłon - podobno On wypił dużo alkoholu i żyły byly nasączone tym trunkiem, ale to takie przypuszczenia, bo nie mam pojęcia czy można zrobić kościom sekcję zwłok. Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 I nikt nie widział żeby się paliło, tylko ten czarny kot siedział w pokoju - a już pisałam, że wszyscy się dziwią, bo kota nie mieli:crazyeye: - no to co, jakiś przybłęda sobie wszedł do pokoju, który się nie spalił - tylko łóżko się spaliło:-( Quote
lutomskak Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Historia rzeczywiscie przerazajaca.....mnie chyba jeszcze dodatkowo bardzo mocno zastanawia ten kot....no i jesli samozaplon...-to i tak cos musialo byc zapalnikiem-skad "iskra"......:razz: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 No właśnie - jak musiał być nachlany, skoro samozapłon i czy to jest w ogóle możliwe. Małe sprostowanie - właśnie Ciocia mi powiedziała, że to się stało w przedostatni dzień starego roku, a nie w święta. Bo właśnie są u nas(tzn. Bożenka - siostra denata) Nowy rok witamy pogrzebem. Ja może tak strasznie tego nie przeżywam, bo nie znałam tak dobrze tego faceta, ale i tak jestem w szoku! Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 lutomskak napisał(a):Historia rzeczywiscie przerazajaca.....mnie chyba jeszcze dodatkowo bardzo mocno zastanawia ten kot....no i jesli samozaplon...-to i tak cos musialo byc zapalnikiem-skad "iskra"......:razz: Karola, ja naprawdę się nie wygłupiam - to wszystko jest naprawdę, trudno uwierzyć, ale to się stalo i w najbliższym terminie mamy pogrzeb!!! Zapalnikiem może był papierosek? Ale bardzo się cieszę, że nas odwiedzasz:loveu: i gratuluję odebranego porodu i pięknych szczonków - wrzuć kilka fot do naszej fotogalerii:loveu: I wklej mamę i tatę szczonków:loveu: Quote
lutomskak Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Wiem ,ze Ty nie zartujesz-ja tez wcale nie-powaznie mowie o tym kocie....skad sie tam wzial.... chetnie wstawilabym-ale ja nie umiem na dogo ,bo mi za duze wychodza-a potem Vectra sie ze mnie smieje-ze mam dwie lewe rece.......... jak mnie nauczysz-to bedziesz miala do woli zdjec......:evil_lol: wstawiam zwykle per fotosik i moze po prostu-...sama nie wiem :shake: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Helga&Ares napisał(a):Doginka podziwiam Cię ze spokój.. lutomskak napisał(a):Wiem ,ze Ty nie zartujesz-ja tez wcale nie-powaznie mowie o tym kocie....skad sie tam wzial.... chetnie wstawilabym-ale ja nie umiem na dogo ,bo mi za duze wychodza-a potem Vectra sie ze mnie smieje-ze mam dwie lewe rece.......... jak mnie nauczysz-to bedziesz miala do woli zdjec......:evil_lol: wstawiam zwykle per fotosik i moze po prostu-...sama nie wiem :shake: Jak wklejasz na FOTOSIK, to w opcjach zaznacz rozmiar 640x640 i powinno samo się zmniejszyć:diabloti: Przecież chyba Krzynio do Ciebie wpada czasem, to niech Ci pokaże jak to się robi - to naprawdę nie jest takie trudne:diabloti: A ja swoją drogą jak Cię odwiedzę, to Ci pokażę jak wklejać kilka fot na raz na fotosik i jak je od razu pomniejszać wklejając - robi to wszystko automat. Quote
Cheritka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Doginka']straszne wieści dostałam - Brat żony rodzonego brata mojej mamy, czyli mojego wójka i chrzestnej mojej Dominiki spalił się żywcem. Zostały tylko kości i jedna stopa, która odpadła. Spaliło się tylko łóżko na którym spał i nic naokoło nie zostało naruszone, a w pokoju siedział czarny kot - Oni nigdy nie mieli kota i to jest straszne - ja wierzę w takie rzeczy nadprzyrodzone, ale tu policja potwierdziła samozapłon:crazyeye::crazyeye::crazyeye: - czy ten kot to może ... tylko sie nie śmiejcie, bo to nie jest śmieszne -czy to nie szatan?????:placz::placz::placz: - pewnie dlatego dzień wcześniej miałam te złe sny:crazyeye::placz::placz::placz: To straszne, ale i normalne. Samozapłon występuje niestety często, tylko ludzie tego nie rozumieją. Kiedys duzo na tem temat czytałam i wiem, że np do samozaplonu predysponowani sa ludzie otyli, którzy maja w sobie dużo tłuszczu, bo tłuszcz się świetnie pali. i ludzie którzy dużo pija mocnego alkoholu i jedza dużo przypraw oczywiście ostrych przypraw. Organizm nie wytrzymuje takiego obciążenia i :angryy: . To wcale nie jest śmieszne, ale ciekawe jest to, że dookoła ofiary nie ma dużej temperatury i nie rozpala się całe mieszkanie. Oj rozpisałam się. Ale to przestroga dla grubasów i pijaków :mad: Quote
eria Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 czyli ten samozapłon jeszcze da sie racjonalnie w miare wytłumaczyć ale obecność kota ???????? Quote
Helga&Ares Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 eria napisał(a):czyli ten samozapłon jeszcze da sie racjonalnie w miare wytłumaczyć ale obecność kota ???????? Kota to raczej nie.... Quote
Recommended Posts