ariss Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 a tym psiakom co jak mop wyglądają(nie wiem jaka rasa:oops:)to musi być niefajnie z taką sierścią:shake: Takie kłaki się w ogóle czesze?:roll::oops: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Gassi, obiecałaś mi coś:cool3: - to tak na marginesie:razz::diabloti: Cudny Azjata:loveu: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='gassira']a tym psiakom co jak mop wyglądają(nie wiem jaka rasa:oops:)to musi być niefajnie z taką sierścią:shake: Takie kłaki się w ogóle czesze?:roll::oops: To chyba jest puli, czy jakoś tak:oops: Coś dla CHERITKI:loveu: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='gassira']hmmmmmm...:hmmmm: zapomniałam co;):oops: Podobno się nudziłaś i stworzyłaś kilka banerków z moimi kundlami:diabloti::p Ależ to jest cudo - był u nas w Polsce na wystawie w NDM.:loveu: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 no miałam,ale w złym rozmiarze i wszystkie do kosza wywaliłam:angryy:bo nie umiem dobrze zmnieszyć:angryy: ale zrobie Ci nowe;)-poradzisz sobie ze zmniejszeniem,żeby ostrość została?zy muszę kombinować? Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='gassira']no miałam,ale w złym rozmiarze i wszystkie do kosza wywaliłam:angryy:bo nie umiem dobrze zmnieszyć:angryy: ale zrobie Ci nowe;)-poradzisz sobie ze zmniejszeniem,żeby ostrość została?zy muszę kombinować? Poradzę sobie:p - PS, w którym tworzę nie psuje jakości:p Powrót i odpreżenie po wystawowe - jeszcze na terenie wystawy:p Quote
ariss Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 tylko to będzie coś w stylu tego co w mojej galerii są-nie wiem czy Ci pasują?-innych nie potrafię:roll::eviltong: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Zobaczcie dokąd mi sięga taśma:multi: - ale dla Gordona to bułka z masłem:razz: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Zwiększyliśmy poprzeczkę:evil_lol: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ale on wysoko skacze:crazyeye:jest przecudny:loveu: ale na 1 fotce tej tyłem wygląda jak mała latająca kupka;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='gassira']tylko to będzie coś w stylu tego co w mojej galerii są-nie wiem czy Ci pasują?-innych nie potrafię:roll::eviltong: Właśnie one są piękne - chciałabym się tego nauczyć, ale ja na odległość tępak jestem - musiałabym zobaczyć jak to się robi:oops: Czy podobał Wam się skokowy Gorduś??????:razz: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 gassira napisał(a):ale on wysoko skacze:crazyeye:jest przecudny:loveu: ale na 1 fotce tej tyłem wygląda jak mała latająca kupka;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Qpka?:crazyeye: - buhahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ale się usmarkałam ze śmiechu:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 A to jest Martynka z Agnieszkową Sweet Love Hermes:loveu: Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 kiedyś Ci wytłumacze-bo dziś nie mam do tego głowy;) ale oczywiście porobie banerki dla Ciebie:loveu: Jeśli chcesz konkretne fotki to na maila wyślij,a jeśli nie to będzie niespodziewajka;) Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 W tle mąż Martynki - Artur:loveu::loveu::loveu: A to Agnieszkowa Nelly:loveu: - ochrzciła mi spodnie, ale i tak ją kocham:diabloti::loveu: Nelly była IV na BJ:multi: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 gassira napisał(a):kiedyś Ci wytłumacze-bo dziś nie mam do tego głowy;) ale oczywiście porobie banerki dla Ciebie:loveu: Jeśli chcesz konkretne fotki to na maila wyślij,a jeśli nie to będzie niespodziewajka;) Wolę niespodziewajki:loveu: Nie nudzę fotami???????:razz: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Nellinka spała ze mną:multi::multi::multi: - zakochana jestem w niej:loveu: Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Doginka']Wolę niespodziewajki:loveu: Nie nudzę fotami???????:razz: chyba Ci coś o tym wcześniej mówiłam:angryy: niespodziewajki:roll:no to mam grzebania po galerii:evil_lol: Właśnie miałam pisać że mini jest:loveu: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 A to jest Agnieszka, z którą jechałam na Litwę:loveu: Aga dziękuję Ci z całego serca, za to, że mnie namówiłaś na ten wyjazd:loveu::loveu::loveu: Dziękuję także Arturowi i Martynce, że zechcieli nas zabrać na Litwę:loveu::loveu::loveu: - dzięki Wam zobaczyłam jak jest super na wystawie, gdy się jedzie z taką ekipą - WIELKIE DZIĘKOWANIE:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts