Doginka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='AnkaG']No już widać, że lepiej :) Nawet natłukł dziś Gordona:lol: [quote name='Kokosek']Cieszę się że jest już lepiej :multi: :-) [quote name='kaho']Az sie serce raduje jak widze go takim :cool3:http://i53.tinypic.com/2zh1vyf.jpg:loveu::loveu::loveu: Moje też :lol: [quote name='Fides79']:multi: proszę jaki dzielny chłopak :loveu: Miziaki dla Rapcia od cioci z Łodzi :) Lizawka od Rapcia dla Cioci z Łodzi;-) [quote name='kaho']Sylwus, odbierz prosze ode mnie maila na wp;) i koniecznie wymiziaj oba sznupki :lol:. Kochana, odbiorę jutro, bo dziś już nie mam siły - odpiszę tylko na posty u siebie i idę spać - przez Rapera sama się rozchorowałam. Boli mnie gardło, głowa, mam gorączkę i katar:-( [quote name='zuzolandia']Witaj kochanaaa.... boschhhhhhhh czytam czytam i az mi ciarki po plecach chodza .....biedny Raputekk..... takie bolesci musial znosic ....dobrze ze juz zmierza ku lepszemu ...bede myslami z Wami ... wymiziaj Rapusia i ucaluj w nochalek od ciotki Iny ... trzymaj sie koffanaaa buziam Cie mocnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi: Jak się cieszę, że nas tu odwiedziłaś chociaż jesteś na łoooobczyźnie:lol:Rapcio teraz przez miesiąc musi przyjmować leki na regenerację wątroby, bo ta babeszja zrobiła mu trochę spustoszenia:mad:Ale już jest dobrze, Raper je za dwóch i sika jak kuń:roflt: Buziaczki przesyłam i wypoczywaj tam na tej uoooooooobczyźnie, żebyś miała siły po powrocie do nas:loveu: [quote name='niunka04']odetchnęłam z ulgą... Nawet Tomek się zmartwił bo Rapcio to jego ulubieniec!!!:) Doginko kochana wymiziaj malucha od nas... Wymiziałam podwójnie:lol: [quote name='Justa']Jak Raputek dzisiaj? Rapcio smrodzi jak stary kot:roflt: to chyba te leki na wątrobę tak mnie zatruwają:lol: [quote name='AnkaG']No jak tam u was? tak jak wyżej Justynce odpisałam:lol: Quote
Doginka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Jesteście wszyscy kochani:loveu: (piszę kochani, bo jest też Tomek Niunkowy).Takie psychiczne wirtualne wsparcie bardzo podnosi na duchu, a wiadomo, że pieski czują, co czuje ich właściciel, tzn. w jakimś stopniu czytają nasze wrażenia, zachowania, myśli czy jak to tam nazwać i Raputek wiedział, że cioteczki i wujkowie bardzo za niego trzymają kciuki.:multi: Dziękujemy Wam za to:loveu::buzi: Quote
niunka04 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 No ja wiedziałam że Rapcio da rade silny zdrowy piękny chop z niego jest;) Quote
Doginka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='niunka04']No ja wiedziałam że Rapcio da rade silny zdrowy piękny chop z niego jest;) Tylko tę wątrobę musimy odbudować:lol: A teraz pokażę Wam Bena - synka Gordonkowego, który od 3 tygodni mieszka w USA w stanie NEW JERSEY w miejscowości Saddle Brook:loveu: Na razie mam tylko 3 foty, ale jego Pani, która jest już w nim na maksa rozkochana obiecała systematycznie przysyłać fotki;-) Quote
AnkaG Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Jaki fajny niuniek ale jakiegoś wielkiego podobieństwa do tatusia nie widzę ... Kajcia też je teraz leki na watrobę :) Te leki wspomagają wydzielanie żółci i apetyt u psiura rośnie. Quote
eria Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Benek jest cudny ! A jak to się stało,że pojechał aż tak daleko ? Czemu nie chcieli amerykańca se normalnie kupić tylko psa z Polski sprowadzać? Bardzo mnie to ciekawi! Quote
Doginka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 AnkaG napisał(a):Jaki fajny niuniek ale jakiegoś wielkiego podobieństwa do tatusia nie widzę ... Kajcia też je teraz leki na watrobę :) Te leki wspomagają wydzielanie żółci i apetyt u psiura rośnie. Raper nie ma apetytu:shake: Mam nadzieję, że u niego też po tych lekach apetyt wzrośnie;) A niuiniek ma dłuuuuuugą głowę jak Gordon i Gordonkowe oczka:lol: eria napisał(a):Benek jest cudny ! A jak to się stało,że pojechał aż tak daleko ? Czemu nie chcieli amerykańca se normalnie kupić tylko psa z Polski sprowadzać? Bardzo mnie to ciekawi! Oni chcieli koniecznie psa po Gordonie, bo Gordon jest po WHY NOTcie. Ci Państwo widzieli Gordona na Światówce w Bratysławie i bardzo Im się spodobał i dlatego kupili szczylka:lol: A za granice to poszły jeszcze 3 szczyki, ale nie pamiętam gdzie, wiem że 2 do Espaniol:multi: Quote
Tiesto_kennel Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Bardzo mnie cieszy powrót Rapera do zdrowia, wiem po mojej Oty i jej otruciu że wątroba to nie tak szybko dojdzie do siebie, ale wiem że będzie dobrze ;-) Myziamy i kochamy :* :* Quote
weszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Wspaniale, że Rapcio się pozbierał! Synek fajniusi :) Quote
kaho Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Tak, udal sie ten Ben http://i55.tinypic.com/2n1rm6v.jpg:lol:;). A Ty z Rapulkiem musicie sie jak najszybciej pozbierac;) bo dosc juz nerwow jak na jeden tydzien;). Sciskamy goraco :lol:. Quote
dawi00 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Widze, ze po zagramanicach szczylki sie rozbijaja! i swietnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps yo ja sota36! zalogowana na mojego chlopa!!!!!! Quote
eria Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 ps yo ja sota36! zalogowana na mojego chlopa!!!!!! czyli,że MÓJA od Gutka zalogowana na koncie MÓJA od Gutka hihihihih :D Quote
Doginka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Tiesto_kennel napisał(a):Bardzo mnie cieszy powrót Rapera do zdrowia, wiem po mojej Oty i jej otruciu że wątroba to nie tak szybko dojdzie do siebie, ale wiem że będzie dobrze ;-) Myziamy i kochamy :* :* Po Rapciu w tej chwili nie widać, że w ogóle chorował:crazyeye: Właśnie leży z rowalonymi do góry jajkami na łóżku mojej mamy:lol: weszka napisał(a):...Synek fajniusi :) Tylko uchi jego są wielkie jak u słonia:roflt: Za to włos i kolor włosa ma doskonały:lol: kaho napisał(a):Tak, udal sie ten Ben http://i55.tinypic.com/2n1rm6v.jpg:lol:;). A Ty z Rapulkiem musicie sie jak najszybciej pozbierac;) bo dosc juz nerwow jak na jeden tydzien;). Sciskamy goraco :lol:. Próbujemy się pozbierać, ale nam to nie wychodzi - Raper zdrowieje, a mnie rozbiera choróbsko:-( Mój organizm po stresach jest osłabiony i nie chce się bronić:roll: dawi00 napisał(a):Widze, ze po zagramanicach szczylki sie rozbijaja! i swietnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps yo ja sota36! zalogowana na mojego chlopa!!!!!! Ooo, witaj MÓJA w naszej fotogalerii:przytul: eria napisał(a):czyli,że MÓJA od Gutka zalogowana na koncie MÓJA od Gutka hihihihih :D Nieźle musiałam mózg połamać zanim pojęłam, kto to są MÓJE:roflt: Quote
zuzolandia Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Hejo posylam bodenskie buzioleeeeeeee hihihih na watrobke to Zentonil ,,, a synus Gordusiowy sweetasny!!! Quote
Fides79 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 dziękuję za odwiedziny w naszej galerii, cieszę się, że Felkowa opowieść przypadla Ci do gustu :lol: Pozdrawiamy Rapcia, super że szybciutko dochodzi do siebie :multi: Quote
Doginka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 zuzolandia napisał(a):Hejo posylam bodenskie buzioleeeeeeee hihihih na watrobke to Zentonil ,,, a synus Gordusiowy sweetasny!!! Rapcio dostał aż 3 leki. Wracaj Sis, tęsknimy za Tobą:loveu: Fides79 napisał(a):dziękuję za odwiedziny w naszej galerii, cieszę się, że Felkowa opowieść przypadla Ci do gustu :lol: Pozdrawiamy Rapcia, super że szybciutko dochodzi do siebie :multi: Po Rapciu to już nawet nie widać, że chorował;-) Quote
Fides79 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 :multi: to fantastycznie, trzymam kciuki za szybką regenerację wątroby Raperka :) Quote
kaho Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Sylwus, co u Was tak cicho:question:. Mam nadzieje, ze wszytko jest ok;). Quote
zuzolandia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 hejoooo......... wsio oki?..... buziammmmmm!!!! Quote
Doginka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 kaho napisał(a):Sylwus, co u Was tak cicho:question:. Mam nadzieje, ze wszytko jest ok;). Już lepiej być nie może - szykujemy się do wystaw;-) zuzolandia napisał(a):hejoooo......... wsio oki?..... buziammmmmm!!!! Jest doskonale, ale o tem, potem:lol: Ściskam z całych sił:buzi: Quote
kaho Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Doginka napisał(a):Już lepiej być nie może - szykujemy się do wystaw;-) To super:multi:, a co do wystaw to musimy sie jakos wstepnie umowic - co Ty na to:cool3:. Buziole i mizianko dla sznupkow ;). Quote
ariss Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 no to będzie niezły szok hihhiihhhiih;) jak wreszcie napiszesz co u Ciebie:) Quote
Recommended Posts