Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]oooooooooooooooooooooooooooooo poka posciel w całosci plissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[/B][/I][/QUOTE]
Jak tylko zacznę jej używać, to pokażę;-)
[quote name='zuzolandia'][I][B]polecam Dżejka na chłodne dni hihihihih

[/B][/I][/QUOTE]
Dżejka niestety nie za bardzo lubię, dlatego nie mam z nim pościeli:lol:
[quote name='Korenia']Oczyma wyobraźni widzę Twojego TZta pod taką pościelą :evil_lol:[/QUOTE]
Dla TZa musi wystarczyć zwykła pościel, On nie będzie profanował mojego cudeńka:roflt:

DOBRANOC:hand:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Boszzzzzzzzzzzzzzzzz nie trzymaj mnie w takiej nieświadomości ...pokaaaaaaa ...........chociaz fote pogladową hihihih[/B][/I][/QUOTE]
Dobra, wstępnie zrobię foto zapakowanej pościelki, ale daj mi kilka minut na zrobienie i wgranie fot;-)

Edit: Już zrobione;)

Na spodniej stronie są kartoniki poglądowe, jak pościel wygląda w całości;-)
[IMG]http://i56.tinypic.com/2evreco.jpg[/IMG]

[IMG]http://i56.tinypic.com/2i0c6j6.jpg[/IMG]

Jedna wada tej pościeli, to to, że ma tylko poszewkę tylko na jedną poduszkę:angryy:

Posted

hej,
co do spania pod kołderką, to Felek nie wytrzyma tam dłużej niż 1 min, nawet jak mu bardzo zimno i ma dreszcze, czasem pod kocykiem polarowym wytrzymuje ale tez góra 10-15 min :smile:

a czy w tej pięknej pościeli to pieseczki mogły by spać??
a co do liczby poszewek na poduszki to pewnie specjalnie tak zrobili, nie wiem jak macie z TZ-em jesli chodzi o spanie, jedna czy dwie kołderki? bo jak dwie to Ty śpisz pod Edwardem a TZ nie profanuje cudeńka i śpi w zwykłej :grin: a jak macie jedną to trzeba to zmienić :grin::grin:

a tak na marginesie to nie bardzo rozumiem ten szał na Edwarda i "Zmierzch", filmu nie widziałam, książki nie czytałam, znajomi którzy czytali jakoś bardzo zachwyceni nie byli, podobała im się, ale bez jakiegoś szczególnego zachwytu.
jednak rozumiem, że każdy ma prawo mieć własne upodobania:fadein:
Pozdrowionka i dużo słonka :smile:

Posted

Doginka napisał(a):
Ewa mogę do Ciebie odesłać młodych ludzi z bichonem do cięcia?:modla:

Bardzo serdecznie zapraszam,
zrobie go na białego pudelka :eviltong:

A u mnie na strobne pudlowe dzieciaki Cherisia.
Czyli MisioCherisie.

Posted

Tyz sie przywloklam powloczac nogami, ale od razu sie ozywilam jak tylko zobaczylam Twoja posciel :cool3:;).
Nooooo, ciekawa jestem jak bedziesz pod nia spala :biggrina: - witajcie nieprzespane noce:cool3::evil_lol:.
A swoja droga biedny TZ - taka konkurencja:cool3:.

Posted

ooooo tyle sie podzialo jak mnie tu nie bylo
posciel ciekawa ale nie zazdroszcze ino podziwiam
ale sie u was dzieje, chyba nie nadaze z nadrobieniem
pozdrawiam
Doginko napisalam ci wiadomosc mozesz odpisac?

Posted

Kochana ......
mając TAKĄ posciel nie mozna mieć DOŁA!!!!!!!!!!

ja to tylko mam nadzieje ze slonce jeszcze bedzie w tym roku świecic bo wpadne w jesiennozimową depreche wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........

buziamm Cię mocniusiooo!!!!!!

Posted

[quote name='Fides79']hej,
co do spania pod kołderką, to Felek nie wytrzyma tam dłużej niż 1 min, nawet jak mu bardzo zimno i ma dreszcze, czasem pod kocykiem polarowym wytrzymuje ale tez góra 10-15 min :smile:

a czy w tej pięknej pościeli to pieseczki mogły by spać??
a co do liczby poszewek na poduszki to pewnie specjalnie tak zrobili, nie wiem jak macie z TZ-em jesli chodzi o spanie, jedna czy dwie kołderki? bo jak dwie to Ty śpisz pod Edwardem a TZ nie profanuje cudeńka i śpi w zwykłej :grin: a jak macie jedną to trzeba to zmienić :grin::grin:

a tak na marginesie to nie bardzo rozumiem ten szał na Edwarda i "Zmierzch", filmu nie widziałam, książki nie czytałam, znajomi którzy czytali jakoś bardzo zachwyceni nie byli, podobała im się, ale bez jakiegoś szczególnego zachwytu.
jednak rozumiem, że każdy ma prawo mieć własne upodobania:fadein:
Pozdrowionka i dużo słonka :smile:
Gordony i Rapery lubią kołderki, ale tylko na ludzkim łóżku:lol:
A pościelki mieliśmy dwie, TZ swoją, a ja swoją;-) Ale to było do wczoraj:angryy:
[quote name='Cheritka']Bardzo serdecznie zapraszam,
zrobie go na białego pudelka :eviltong:

A u mnie na strobne pudlowe dzieciaki Cherisia.
Czyli MisioCherisie.
Byłam i widziałam kluseczki - piękne:loveu: A bichon ma być bichonem, a nie pudelkiem;-)
[quote name='kaho']Tyz sie przywloklam powloczac nogami, ale od razu sie ozywilam jak tylko zobaczylam Twoja posciel :cool3:;).
Nooooo, ciekawa jestem jak bedziesz pod nia spala :biggrina: - witajcie nieprzespane noce:cool3::evil_lol:.
A swoja droga biedny TZ - taka konkurencja:cool3:.
Moim zdaniem nie ma żadnej konkurencji i nie ma TZa:angryy:
A pod kołderką z Edziem śpi się doskonale:lol:
[quote name='Kokosek']witam, dawno mnie tu nie było...
a w tym czasie nowe fotki i nowa pościel :) - nie ma jak upojna noc z Edwardem :D
Upojna noc to była w drodze do Szczecina po psa:diabloti::-(
[quote name='Tekla64']ooooo tyle sie podzialo jak mnie tu nie bylo
posciel ciekawa ale nie zazdroszcze ino podziwiam
ale sie u was dzieje, chyba nie nadaze z nadrobieniem
pozdrawiam
Doginko napisalam ci wiadomosc mozesz odpisac?
Odpisałam :p
[quote name='Asiaczek']Pierwsza upojna noc z Edwardem i... nic juz nie bedzie takie samo.....;)

pzdr.
Już nigdy nic nie będzie tak samo:placz:

Posted

[quote name='zuzolandia']Kochana ......
mając TAKĄ posciel nie mozna mieć DOŁA!!!!!!!!!!

ja to tylko mam nadzieje ze slonce jeszcze bedzie w tym roku świecic bo wpadne w jesiennozimową depreche wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........

buziamm Cię mocniusiooo!!!!!!

Mi nawet słońce nie pomoże w zwalczeniu doła. Właśnie zerwałam z TZem. Kupił sobie sznaucera olbrzyma i tak oto nasz związek się zakończył, ale o szczegółach nie będę pisać:shake::flaming::bigcry:
Miałam nikomu nie mówić i nie pokazywać tego psa, to miała być tajemnica, ale jestem mściwa bestia i oto foty:cool3:
To jest TORO - 2 i pół miesięczny sznaucer olbrzym :loveu: Ciekawe kto będzie go trymował, bo na pewno ja już nie:shake::-(
Bardzo chciałabym napisać NASZ TORO, ale niestety, to jest pies tylko JEGO:angryy::placz:

Posted

zuzolandia napisał(a):
...w koncu to chyba nie pierwszy raz sie rozstajecie ...emocje miną ..zaczniecie myslec na chłodno i znowu bedzie dobrzee....
czego Ci kochana z całego serca życzeee!!!!!!!!

tulkam Cie mocniusioo!!!!!!

Nie pierwszy, ale OSTATNI:flaming: