Doginka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 malawaszka napisał(a):łee to współczuję Ci że nie możesz porządzić co w domu będzie :lol: chyba by mnie rozniosło :oops::evil_lol: a ta sunia ostatnia to bokser, buldog? Mogę rządzić, ale nie w kwestii gresu w salonie:razz: Za to J dostosował się co do parkietu na górze:p A ta sunia to Boxerka Kama zwana też Bunią;) Quote
malawaszka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 jeny ta sznupcia jakąś koszmarną fryzurę chyba ma :shock: Quote
Doginka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 malawaszka napisał(a):jeny ta sznupcia jakąś koszmarną fryzurę chyba ma :shock: Zgadzam się z Tobą:razz: Quote
Doginka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 To już koniec pierwszych fot z D90:razz: Oj, kiedy ja się nauczę robić piękne foty:mdleje::hmmmm::siara: Teraz lecę w odwiedzinki;) Quote
sleepingbyday Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 doginko wpadnij dzis mam dla ciebie wsiowe winogronka - intensywny smak, lekki kwasek... mniammm Quote
ewka i haker Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ja bym chciala takie zdjecia robic i miec czym je robic;) Quote
Ka-Vanga Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Doginka napisał(a):No właśnie, wiem od samego początku powstawania klubu, ale nie zamierzam do niego należeć:shake::shake::cool3: bo? gratuluje nowego sprzetu :multi: Quote
panienkabubu Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 http://images6.fotosik.pl/283/cffe5e593de4cdb6.jpg matko co to :crazyeye::crazyeye::crazyeye: w dodatku rozmnażane :cool1: czy cycki po urojonej? :cool1: Quote
ewka i haker Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 doginaka nie masz za dobrze co chwile nowy aparat podziel sie bo ja nawet w telefonie nia ma bo sie zepsul Quote
ariss Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):bo? ja też wiem i się nie zapisuje:eviltong: Quote
AnkaG Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Chłopaki jak zawsze intensywne życie towarzyskie prowadzą. :lol: Quote
Ka-Vanga Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ariss napisał(a):ja też wiem i się nie zapisuje:eviltong: ewka i haker napisał(a):a mozecie zdradzic dlaczego?? dolacze do pytanka Quote
ariss Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):dolacze do pytanka a po co mam się tam zapisywać ?????:roll: Quote
ewka i haker Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 no nie wiem wkoncu masz sznaucera:D Quote
Ka-Vanga Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Generalnie jest juz klub sznaucera ALE oprocz tego, ze organizowane sa wystawy klubowe nic sie tam wiecej nie dzieje :shake:. Jest inicjatywa stworzenia drugiego klubu powoływanego na zasadach demokratycznych wyborów - klubu z prawdziwego zdarzenia, w którym to miłośnicy i pasjonaci rasy mogliby decydować o sprawach dla rasy najważniejszych. To wlasnie klub jest w stanie "wymusic" pewne badania. Obserwuje sobie rozne kluby i niektore preznie dzialaja, organizuja seminaria z wartosciowymi ludzmi, spotkania, wydaja gazetki. Jesli chcemy dobra rasy powinnismy dzialac wspolnie, a nie kazdy sobie, bo niestety jednosta duzo sama nie zdziala. Takie jest moje zdanie :). Quote
łapeczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Generalnie jest juz klub sznaucera ALE oprocz tego, ze organizowane sa wystawy klubowe nic sie tam wiecej nie dzieje :shake:. Jest inicjatywa stworzenia drugiego klubu powoływanego na zasadach demokratycznych wyborów - klubu z prawdziwego zdarzenia, w którym to miłośnicy i pasjonaci rasy mogliby decydować o sprawach dla rasy najważniejszych. To wlasnie klub jest w stanie "wymusic" pewne badania. Obserwuje sobie rozne kluby i niektore preznie dzialaja, organizuja seminaria z wartosciowymi ludzmi, spotkania, wydaja gazetki. Jesli chcemy dobra rasy powinnismy dzialac wspolnie, a nie kazdy sobie, bo niestety jednosta duzo sama nie zdziala. Takie jest moje zdanie :). Ja popieeram to ;] tan kluub jest jakis dziwnyyy...... troszke o nim poczytalam na ich stronce iiii nie wiele robia dla dobra tej rasy Quote
ariss Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Generalnie jest juz klub sznaucera ALE oprocz tego, ze organizowane sa wystawy klubowe nic sie tam wiecej nie dzieje :shake:. Jest inicjatywa stworzenia drugiego klubu powoływanego na zasadach demokratycznych wyborów - klubu z prawdziwego zdarzenia, w którym to miłośnicy i pasjonaci rasy mogliby decydować o sprawach dla rasy najważniejszych. To wlasnie klub jest w stanie "wymusic" pewne badania. Obserwuje sobie rozne kluby i niektore preznie dzialaja, organizuja seminaria z wartosciowymi ludzmi, spotkania, wydaja gazetki. Jesli chcemy dobra rasy powinnismy dzialac wspolnie, a nie kazdy sobie, bo niestety jednosta duzo sama nie zdziala. Takie jest moje zdanie :). łapeczek napisał(a):Ja popieeram to ;] tan kluub jest jakis dziwnyyy...... troszke o nim poczytalam na ich stronce iiii nie wiele robia dla dobra tej rasy tak to jest że słowa pięknie brzmią:diabloti:i nic poza tym:eviltong: Quote
Recommended Posts