łapeczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 KLUB SZNAUCERA http://www.e-sznaucery.pl/a/klub.php Quote
ariss Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 łapeczek napisał(a):KLUB SZNAUCERA http://www.e-sznaucery.pl/a/klub.php myślę,że doginka o tym wie od dawna;):diabloti: Quote
ariss Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Cheritka napisał(a):Znowu Cię nie ma :mad: No właśnie:angryy:mi też się to nie podoba:roll: Quote
Doginka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 łapeczek napisał(a):KLUB SZNAUCERA http://www.e-sznaucery.pl/a/klub.php ariss napisał(a):myślę,że doginka o tym wie od dawna;):diabloti: No właśnie, wiem od samego początku powstawania klubu, ale nie zamierzam do niego należeć:shake::shake::cool3: ewka i haker napisał(a):witamy :d czekamy na foty:D Zaraz wstawię z nowego NIKONA D 90:multi: Cheritka napisał(a):Znowu Cię nie ma :mad: ariss napisał(a):No właśnie:angryy:mi też się to nie podoba:roll: Miałam problemy z kompem:angryy:, ale już wszystko OK.:p Quote
Doginka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Nowe przyciski, nowe ustawienia, ciężko się przestawić, ale pod koniec już było chyba całkiem nieźle:razz::p Quote
Doginka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 D90 ma podgląd rzeczywisty, CMOS-owską matrycę i kilka dodanych funkcji;) oraz wyświetlacz 3 cale:p Jest szybszy od D80:multi: Quote
ariss Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No,no to jednak wymieniliście:razz:a obiektywik to kiedy? Quote
Doginka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Jednego tylko brakuje temu D90:cool3: - dobrego fotografa:oops::oops::oops: :diabloti: Quote
madziamn Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 no co ty moim zdaniem świetne zdjecia i fajny rotek:loveu: Quote
Doginka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 ariss napisał(a):No,no to jednak wymieniliście:razz:a obiektywik to kiedy? Jak piekło zamarznie:placz: - J na razie się buntuje i mówi, że ten, który mamy obecnie na razie wystarczy:angryy: Quote
Doginka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 madziamn napisał(a):no co ty moim zdaniem świetne zdjecia i fajny rotek:loveu: Rottek fajny, ale ja jeszcze nie załapałam tych cholernych ustawień przysłony i otwarcia migawki względem siebie:oops::oops::oops: - ruch jest rozmazany:oops::oops::oops: Quote
malawaszka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Doginka napisał(a):J położył obrzydliwy gres:angryy: - świeci się toto jak psu jajka na wiosnę:evil_lol: :evil_lol: będziesz miała co froterować - nie mogłaś innego zaproponować? Doginka napisał(a):Jednego tylko brakuje temu D90:cool3: - dobrego fotografa:oops::oops::oops: :diabloti: :evil_lol: ćwicz ćwicz bo z takim sprzętem to juz nie wypada rozmazywać fotek ;) Quote
Doginka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 malawaszka napisał(a)::evil_lol: będziesz miała co froterować - nie mogłaś innego zaproponować? :evil_lol: ćwicz ćwicz bo z takim sprzętem to juz nie wypada rozmazywać fotek ;) Ad.1 J się uparł na ten gres:angryy::mad:Nie mogłam Mu tego wyperswadować - mi się nie podoba, Jemu tak:angryy: Ad.2 Przecież J mi go zaraz zabierze pod pozorem wypróbowania aparatu:placz::angryy: - w końcu zacznę zbierać na swój własny:cool3: Quote
malawaszka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 łee to współczuję Ci że nie możesz porządzić co w domu będzie :lol: chyba by mnie rozniosło :oops::evil_lol: a ta sunia ostatnia to bokser, buldog? Quote
Recommended Posts