madziamn Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 fajowe te zdjecia. Ja też wole sznupki od pudelków ale te sa bardzo ładne:loveu: Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 To je też może coś w ramach rewanżu moje są tylko z domku i nie zrobiłam korekty oczu :-(, bo wtedy bardzo mi aparat opóźnia :angryy: Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bardzo mi się pieski podobały :multi::multi: no to może starczy tych pudelków w snupkowej galerii, skoro i tak tu nikt nie lubi pudelków :-( Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ewcia ja uwielbiam pudelki:loveu: Spotkanie było bardzo fajne, zupełnie jakbyśmy się znały całe życie:pBez skrępowania, cały czas trajkotałyśmy:evil_lol: Psy się bawiły, Raper pomrukiwał na Cherisia:mad: - zazdrosny był o Ewę, pomimo, że to nie Ona jest jego pańcią:evil_lol:TZ Ewci to super wesoły człowiek:p Ewcia fajnie było, co??????:razz::diabloti: To teraz dokumentacja:eviltong: Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Wszystkie żółte foty były robione bez flesza w trudnych warunkach oświetleniowych:roll: Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Doginka napisał(a):Ewcia ja uwielbiam pudelki:loveu: Spotkanie było bardzo fajne, zupełnie jakbyśmy się znały całe życie:pBez skrępowania, cały czas trajkotałyśmy:evil_lol: Psy się bawiły, Raper pomrukiwał na Cherisia:mad: - zazdrosny był o Ewę, pomimo, że to nie Ona jest jego pańcią:evil_lol:TZ Ewci to super wesoły człowiek:p Ewcia fajnie było, co??????:razz::diabloti: To teraz dokumentacja:eviltong: Było super mam nadzieję , że niedługo sie znowu spotkamy :lol: A to żarcik dla Was :cool3: tak sie pieski bawiły :lol::lol: Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Nie wiem jak to zrobiłaś, ale to jest rewelacyjne:crazyeye::loveu: Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 i jeszcze ja i moje kochane :loveu: Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 cd niektórzy juz padli :cool3: to ja już ide Quote
AnkaG Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ooo jakies milutkie spotkanko było. :lol: Jak patrzę jak Rapcio jest miętolony to robię :crazyeye: Keysi to na mur beton by już komuś nos odgryzła. :evil_lol: No ale rzadna moja nie pozwoliłaby na takie wygłupy obcym osobom. :cool3: Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 cd mało nas mało nas ........... latające pudelki :evil_lol::evil_lol: Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 i jeszcze dwa portrety a może trzy :roll: Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 AnkaG napisał(a):Ooo jakies milutkie spotkanko było. :lol: Jak patrzę jak Rapcio jest miętolony to robię :crazyeye: Keysi to na mur beton by już komuś nos odgryzła. :evil_lol: No ale rzadna moja nie pozwoliłaby na takie wygłupy obcym osobom. :cool3: To wszystko zależy od wychownia, psy wystawowe muszą dać się "wymiętolić" każdemu :cool3: Quote
Recommended Posts