sleepingbyday Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 jeśli chodzi o tymczasy, to już twoja w tym głowa, żeby sie J zgodził :diabloti:. moga być zawsze kojcowe... Quote
Doginka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 ariss napisał(a):e tammmm.......przecież D80 jest wystarczający!!!!!!!!Niech lepiej kupi jakiś zajebioszczy obiektyw:razz:a nie w nowe body inwestuje mając tylko 18-200:eviltong::razz: Mi na razie ten 18-200wystarcza, ale zmienimy na 70-300;) A tu widać jak wychodzą foty na neutralu i na wzmocnionych barwach IV:razz: IV to to żółte:angryy: Quote
łapeczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 heyooo ;] cp tam slychac ... widze ze aparacik zmieniaasz;] Quote
Doginka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 sleepingbyday napisał(a):jeśli chodzi o tymczasy, to już twoja w tym głowa, żeby sie J zgodził :diabloti:. moga być zawsze kojcowe... Nie znasz mojego Miśka:shake:, ale nie chcę o tym pisać. Powiem tylko, że On uznaje rodowodowe, a wszystkie inne są poza Jego umysłem:razz: Quote
Doginka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 łapeczek napisał(a):heyooo ;] cp tam slychac ... widze ze aparacik zmieniaasz;] Ja nie zmieniam:shake: - mój J zmienia;) Quote
ariss Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 http://images6.fotosik.pl/281/b0b098857a50f99c.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mi tam na wzmocnionych wychodzi tak: myśle,że inne ustawienia też są ważne:diabloti: Quote
Doginka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 ariss napisał(a): mi tam na wzmocnionych wychodzi tak: myśle,że inne ustawienia też są ważne:diabloti: Łałłłłłłłłłłłłłłłłłł :crazyeye:Ale cudniasty mój cudaczek kochany:crazyeye::loveu::multi: Jakie miałaś wtedy ustawienia????? Quote
łapeczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Doginka napisał(a):Ja nie zmieniam:shake: - mój J zmienia;) Aha :cool1: Quote
ariss Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Doginka napisał(a):Łałłłłłłłłłłłłłłłłłł :crazyeye:Ale cudniasty mój cudaczek kochany:crazyeye::loveu::multi: Jakie miałaś wtedy ustawienia????? Flash Used: NoFocal Length: 200.0mm (35mm equivalent: 300...Exposure Time: 0.0080 s (1/125)Aperture: f/5.6ISO Equiv.: 100Exposure Bias: -0.33Whitebalance: AutoMetering Mode: matrixExposure: Quote
weszka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ooo widzę że szykuje się eleganckie miejsce dla nowych piesków :) Faaajnie będą miały! Jak ja bym chciała mieć ogród... Dirki by była taka szczęśliwa! Quote
Cheritka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Doginka napisał(a):ooooyeh:evil_lol: My mamy za to trawkę zieloną:diabloti: Wstaw filmik jak Gordon skacze;) Tego drugiego nie wstawiaj:modla: Prosze http://pl.youtube.com/watch?v=Q_Czuve9L4U mnie sie podoba i glonojad też, wstawić ;) ??? Quote
Unbelievable Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 na początku myślałam że miśka chce zrobić żółwia bo ją pies atakuje :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 witamy tu tyle ladnych fot zawsze Quote
Cheritka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A Doginka w lesie ..........~~~~~~~~~~~~~~ Quote
AnkaG Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Doginka napisał(a):Gordon też by się nie dał tarmosić Cheritce:evil_lol:;) No w końcu Gordon i Keysi to kuzyni :evil_lol: Jak ktoś do nas przyjdzie to Keysi najpierw obszczeka, później łaskawie podejdzie ... da sie pogłaskać ... niby aniołek ...ale jak ktoś próbuje coś więcej to jest wrrrrr... Fajnie będziesz Doginka mieszkać :lol: Quote
Doginka Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 weszka napisał(a):Ooo widzę że szykuje się eleganckie miejsce dla nowych piesków :) Faaajnie będą miały! Jak ja bym chciała mieć ogród... Dirki by była taka szczęśliwa! To wpadniesz kiedyś na kafffffffkę:p;)Dirki pobiega po trawce:diabloti: ariss napisał(a):Flash Used: NoFocal Length: 200.0mm (35mm equivalent: 300...Exposure Time: 0.0080 s (1/125)Aperture: f/5.6ISO Equiv.: 100Exposure Bias: -0.33Whitebalance: AutoMetering Mode: matrixExposure: A-ha, nic z tego nie kumam:shake::razz: Cheritka napisał(a):Prosze http://pl.youtube.com/watch?v=Q_Czuve9L4U mnie sie podoba i glonojad też, wstawić ;) ??? No dobra, to wstaw;) Tinka:) napisał(a):na początku myślałam że miśka chce zrobić żółwia bo ją pies atakuje :evil_lol: hahahaha:evil_lol: ewka i haker napisał(a):witamy tu tyle ladnych fot zawsze :loveu::loveu::loveu: Cheritka napisał(a):A Doginka w lesie ..........~~~~~~~~~~~~~~ kto?:crazyeye:Ja?:crazyeye: - byłam w kinie:razz: AnkaG napisał(a):No w końcu Gordon i Keysi to kuzyni :evil_lol: Jak ktoś do nas przyjdzie to Keysi najpierw obszczeka, później łaskawie podejdzie ... da sie pogłaskać ... niby aniołek ...ale jak ktoś próbuje coś więcej to jest wrrrrr... Fajnie będziesz Doginka mieszkać :lol: Gordon dokładnie zachoeuje się tak samo - najpierw obszczeka, potem obwącha, ale tak, żeby go nikt nie dotykał i dopiero po jakimś czasie łaskawie pozwala na malutkie poufałości typu głaskanie:cool3::diabloti: panienkabubu napisał(a):podglądamy :diabloti: Ja zaraz też zajrzę do Ciebie. Wymieniam kompakta S5IS na SX1 IS:p Ma CMOSoską matrycę, zoom 20x, ...:razz: Quote
ariss Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 błahahha, teraz nie mam czasu bo zaraz będzie u nas hodowca,przyjechał odpicować Gasske:razz:odezwe się wieczorkiem i ogbjaśnie o co chodzi Quote
eria Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 hihihi filmik jest genialny :evil_lol::evil_lol: widze że Gordon też se lubi pogadać jak coś się od niego wymaga :diabloti: Quote
łapeczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jaki fajny filmik .... i widze ze ci sie psiaki rozmnozyly ;] heheh Pudelki masz ? Quote
łapeczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jaki fajny filmik .... i widze ze ci sie psiaki rozmnozyly ;] heheh Pudelki masz ? Quote
łapeczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 czytam ale jezeli chodzi o to ze dwa razy to samo to nic nie zrobie dogo robi mi dzis psikusy bo to juz sie zdazyko poraz drugo dzis;/ Quote
Cheritka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Co jest panna :mad: obraziłaś się na nas :-(, na gg nie odpowiadasz :placz:, na stronkę nie zaglądasz :oops:. I jeszcze chcesz żeby Ci filmik wstawić :crazyeye: ???? Quote
Cheritka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ok znaj moje dobre serce :lol: http://pl.youtube.com/watch?v=zunI-0_QQhs Quote
Recommended Posts