szajbus Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Puszek zasługuje na lepsze życie . Pomóż mu! Haniu, czy skóra jest juz w lepszym stanie? Jak przebiega leczenie czy jest jakakolwiek poprawa? Quote
Szyszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Mam nadzieje, ze choć troche mu sie poprawiło. Quote
szajbus Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Puszek czekana lepszy los, kto mu pomoże wyrwać się tego piekła? Quote
szajbus Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Puszek- pies w pilnej potrzebie czeka na zmianę warunków życia Quote
szajbus Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Czy on kiedykolwiek sie doczeka domku z prawdziwego zdarzenia? Quote
hanka456 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Puszek był wczoraj ze mną u p. doktor. Rzeczywiście nastapiła poprawa, tylko on niestety nie ma higienicznych warunków i to niestety daje znać o sobie. Mimo wszystko, jego opiekunka przyżekła mi , że będzie w sobotę na "chodzie" ponieważ podjełam decyzje o wykapaniu Puszka, Jego skóra tego wymaga. W szamponie leczniczym oczywiście. Nagrzejemy wody w Puszka do balii wpakujemy. Zobaczę, co z tego wyniknie. Wiecie, że on się cieszy jak mnie widzi. To pies, ktory byłby wdzięczny każdemu, kto go adoptuje. Wymaga tylko trochę czasu. To bardzo inteligentny pies. On miał wczoraj na pyszczku slady po ugryzieniach. to nieuniknione w ulicznym zyciu. Quote
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Domku gdzie jesteś? :placz: Puszek tak bardzo pragnie iść do nowego lepszego miejsca..... Quote
ewatonieja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 czy pomozesz Puszkowi odzyskac urode i spokoj ducha? Quote
szajbus Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nie prosimy, a błagamy o domek dla tego psiaka. W tej melinie on sie wykończy. Quote
szajbus Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 On tak bardzo prosi o zmianę warunków życia. czy to tak wiele? Quote
szajbus Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 U Puszka na allegro pojawił sie jeden obserwator. Quote
Szyszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Nie zapeszam i nic nie mowie, ale prosimy sie nie zastanawiac zbyt dlugo. Quote
szajbus Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Puszek czeka na lepsze warunki. To nie wina tej psiny, ze tak los pokierował jego zyciem. Pomóż mu! Quote
hanka456 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Coś mi się psuło. Nie mogłam nić napisać ani nawet zobaczyc, co się dzieje. No, ale teraz na razie jest wszystko dobrze. Jutro idę kapać Puszka, Ciekawe jak się zachowa? Quote
Niewiasta_21 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Kąpiel poszła nawet sprawnie i ok. Ludzie byli dzisiaj w porządku,wszystko przyszykowali. Puszek protestował warczeniem,ale jakos musiał sie temu poddac. :-) Quote
Recommended Posts