szajbus Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Puszek czeka i czeka. Allegrowiczu nie obserwuj psinki, nie zwlekaj. jesli jestes zdecydowany do wyrwij Puszka z tego piekła Quote
hanka456 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 W poniedziałek Puszek idzie znowu na konsultacje do Pani doktor. Ciekawe jak będzie wygladał, po kapieli. jest takie jedno miejsce na jego ciele, które nie chce sie zagoić. Zobaczymy czy kapiel cos zmieni. Quote
Niewiasta_21 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Chciałam wam jeszcze przedstawic młodego,fajnego psa,strasznie skrzywdzonego przez ludzi którzy niby uratowali mu zycie biorąc go rok temu z naszego schroniska. Piesek okazał sie zbyt nadpobudliwy,chce sie bawic,ucieka i nie słucha sie państwa. Ale czy to daje im prawo do tego aby tak potraktowac psa? Sami oceńcie. Pies jest przywiązywany do nogi od jakiegos kredensu,kiedy wczoraj przyszlysmy znienacka pies mial szmaciany kaganiec ktory byl tak mocno zaciśniety ze psiak nie mogl sie nawet oblizac. Oprocz tego pies jest chyba glodzony,bo wyglada jak chuda szkapa. A do tego ludzie chcieli go spowrotem oddac do schronu,bo juz maja go dosyc. Cos mniejszego,typu jamnik to by sobie wzieli. Brak mi slow. Psa we wtorek zabieramy. I szukamy normalnego,kochanego domku. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Niewiasta_21 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Czy wy równiez uwazacie ze ten psiak jest bardziej potrzebujacy niz Puszek? Niestety musimy wybierac. Quote
hanka456 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Tak jest musimy wybrać. Puszek jest strasznym domu, ale go doglądamy. Rex, bo tak ma na imię ta chuda szkapa jest zagrozony bezposrednio. ledwo wyblagalysmy aby poczekali kilka dni. Dla niego powrót do schroniska to pewna śmierć. Quote
hanka456 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Tak jest musimy wybrać. Puszek jest strasznym domu, ale go doglądamy. Rex, bo tak ma na imię ta chuda szkapa jest zagrozony bezposrednio. ledwo wyblagalysmy aby poczekali kilka dni. Dla niego powrót do schroniska to pewna śmierć. Quote
katya Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Kochane, zabierajcie Reksia od tych debili. Zawiązywanie psu szmaty na pysku to już kur... szczyt. Quote
katya Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A skąd wy bierzecie takie patologiczne rodziny, co??? Quote
ewatonieja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 wspołczuje :(( to jakis ogromny wysyp,nawet przed wakacjami i w ich trakcie nie bylo tak stasznie jak jest teraz Quote
Niewiasta_21 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 To jest zaledwie cząstka tej patologii,powoli zajmiemy sie z Hanią takimi psami koło siebie,w takich własnie rejonach. Puszek,Rex, ta amstaffka od faceta który chciał ją zabic młotkiem,piekna oneczka która nie wychodziła na dwór.....to wszystko te same rejony. Juz mamy kolejny cel: suka która rodzi co chwila.... Quote
Szyszka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ratujcie Reksa. :placz::placz::placz: Pijcy jednak dla Puszka w porównaniu z tym sa kochani:roll: Quote
xxxx52 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 niewiasta-ten piesek to krzyzowka przeciez z jack russel-parson,stad jego aktywnosc.Te pieski potrzebuja rodzin sportowych aktywnych,lubia sie bawic,nie moga 8 godzin zostawac w domu,nadaja sie do psich sportow. W schronisku te psy stac sie moga agresywne gdyz ,psy tych ras i krzyzowki kochaja ogromnie ludzi ,pragna czlowieka i pragna zajec z czlowiekiem. Quote
xxxx52 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 cioteczki -wspolczuje wam:-(gdzie wy mieszkacie ?Przeciez to prawdziwa 00:crazyeye: Quote
xxxx52 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Niewiasta 21-mysle ,ze dobrzeby bylo zwrocic sie do org.niemieckiej ktora pomaga i zabiera pieski z lodzkiego schroniska.Jezeli sie nie myle maja watek na dogomani w dziale "Psy w potrzebie" Quote
Kar0la Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jaki on chudziutki. :-( Czym się przejawia jeszcze nadpobuliwość Rexa poza ucieczkami i duż ruchliwością? Czy on jest agresywny, niszczy w domu? Macie dla niego tymczas? Quote
Niewiasta_21 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Czy niszczy to niewiemy,napewno nie jest agresywny,to poprostu fajny,młody psiak. Niewiem,moze ludzie mysleli ze pies to bedzie siedział ciagle w jednym miejscu. Zabieramy go do hotelu,niema wyjscia,stoimy pod murem,gdyz ludzie chcieli go juz natychmiast oddac spowrotem do schronu. Jesli ktos by miał dla niego jakis tymczas to było by wspaniale,bo niestety hotel przepełniony jak nigdy :-( Quote
szajbus Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 I oni chcielibynp. jamniczka tak? A nie macie na stanie w schronie przypadkiem krokodyla różańcowego? Takie zwierzątko to byłoby w sam raz dla nich. Jakby było głodne to raz , dwa by sobie z nich zrobiło lunch. Ale się wpieniłam. Słowo daję, debilizm ludzki przekroczył juz chyba wszelkie granice. Pies nadpobudliwy to trzeba sie go pozbyć. O zgrozo, na jakim na pi......ym świecie żyje??? Proponuje psiakowi jak najszybciej zrobić ogłoszenia i szukać naprawdę dobrego domku. Nie wiem, może ja jestem z tych nienormalnych, bo jak nasze psie dziewczyny ruszają ruszają do boju i demolują chałupę, to nam sie gęby cieszą. Ania pisz na kogo kontakt, w jakim wieku jest psinka i biorę się za tekst. Jak juz powiedziałam wcześniej u mnie tymczas odpada, ale chociaż tak pomogę, oczywiscie jak wam pasuje. Quote
Niewiasta_21 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jutro podam dokładne dane o psie i ząłozymy mu wątek. Quote
xxxx52 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Co u Puszka slychac,czy na horyzoncie widac nowy domek? Quote
Niewiasta_21 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Domku ani śladu....nikt nie chce Puszka :-( Quote
xxxx52 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 mam kilka pytan:ile Puszek ma cm.do grzbietu? ile ma lat?na co choruje? Quote
szajbus Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Puszek czeka na lepszy los. Nadal na obserwatora na allegro. Powiedzcie czy ktos dzwonił w jego sprawie? Quote
szajbus Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Puszek , biegniemy na początek przypomnieć, ze czekasz na domek Quote
Recommended Posts