Jump to content
Dogomania

Dramat Puszka, maltretowany psychicznie i głodzony psiak szuka domu natychmiast!!!!

Recommended Posts

Posted

Pilne i tragiczne jednoczesnie. On nie moze wziąć tabletek bo nie podadzą mu tam. A zastrzyki pomagaja ale nie tak dobrze jak inna forma leczenia.
Poza tym w takim srodowisku trudno mu pomóc. I to ciągłe zagrożenie, życie na krawędzi. On juz tak duzo przeszedł, nagroda musi byc.

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję bardzo za umieszczenie zdjęć. Codziennie go odwiedzam, bo teraz gdy już wiem jakie zycie prowadzą jego "opiekunowie" zdaję sobie sprawę z tego, że to, iż zyje zawdzięcza szczęściu i swojej inteligencji. Mam nadzieję, że mu jej nie zabraknie.

Posted

Byłam dzisiaj po Puszka aby pojść z nim na kolejny zastrzyk i niestety nie zastałam go. Szukałam wszedzie i ani widu ani słychu. Podobno wył w nocy.
Będę jeszcze szukać.

Posted

Szukałam Puszka pół dnia i go znalazłam. Siedział kilka ulic dalej w bramie, głęboko w podwórku i nic, tak sobie siedział i czekał na niewiadomo co.
Podeszłam wzięłam go na smycz i powędrowaliśmy do Pani doktor. Dostal serię zastrzyków i musiałam odprowadzic go do "domu". Sprawdziłysmy czy wszystko z nim w porzadku i doszlysmy do wniosku, ze może bardzo mu się chciało siusiu, bo dlugo nie wychodził i dlatego się upominal.
Jak pisałam leczenie bedzie dlugo trwało ale to bezpieczne miejsce jest mu najbardziej potrzebne.
Chociaz on nawet nie wie ile przyjaznych duszy się o niego martwi, chyba pierwszy raz w jego smutnym zyciu.
Dziekuje za troskę.