Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale mała jest mądra!!!!
Poszłam sie kapać i pierwszy raz zostawiłam ja sama z moimi psiakami, wykapałam się , schodze na dol a tam jej nie ma .... - on poszął do siebie - do legowich w łazience spac - szko - takie małe a takie grzeczne :crazyeye:

Posted

Starszy pan zadzwoniłą z ogłoszenia prasowego i pojechałam maleństwo zawieś. Żabka - tak została ochrzczona, mieszka a Sadach pod Poznaniem w domku z ogrodem.
Starsi państwo mieszkają z córką, jej mężem i dwójką adoptowanych chłopców. pan jest schorowany nie może za bardzo wybierać się na długie wyprawy poza dom i marzył mu się psiak do towarzystwa. To miała być jego suczka ale po 5 minutach stał się już tylko współwłąścicielem - chłopcy stwierdzili, że ona też będzie ich:lol:

Myślę, że domek super i Lalunia będzie dopieszczana i sczęśliwa!!!!
Ja będę z Państwem w kontakcie telefonicznym, więc na pewno będę wiedziałą co się dzieje~!

Posted

Super najlepiej psiaki mają u starszych ludzi bo oni zawsze rozpieszczają swoje psiaki moj sąsiad too bez swojego psiaka sie nie ruszaa wszędzie chodzą razem pies słucha go zawszee . To teraz czekamy na nowe fotki z nowego domku może kiedyś będą o ile państwo mają aparat