bch Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Zdjęcia nie oddają niestety :shake: faktycznego stanu Atosa. Wygląda teraz poprostu super. :lol: Sierści może mu zazdrościć nawet najbardziej puchaty psiak. Niedługo przedstawimy ostatnią "zdobycz" spacerową naszych podopiecznych tzn. Atosa, Majkiego i Rex-a. Jast to mała, około 2 miesięczna kotka znaleziona w lesie podczas wieczornego spaceru. Z racji pochodzenia nazywa się Szyszka i została nowym członkiem (członkinią) naszej domowej gromadki. ;) Pozdrawiam. Quote
brazowa1 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ja tam widze :) i wcale mi sie nie wydaje.Atos coraz bardziej porasta.:multi: Quote
rwpb Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Witamy A porasta, porasta :lol: Dzisiaj poszliśmy sobie na spacerek nad rzekę. Fajnie było, bo nie było tak gorąco. Tylko Rexiu troszkę się bał. Spacerowałem sobie brzegiem A tu robię za nietoperka Pozdrawiamy wszystkich Quote
brazowa1 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 My Was tez!:bye: A Pana Ryszarda typujemy do sklonowania :diabloti: Quote
rwpb Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Witamy Oj Ciocie! Nie można klonować, bo ja nie wyrobię. Z jednym panem mam kupę roboty, a co będzie jak będzie ich więcej? Dzisiaj z samego rana poszliśmy sobie wzdłuż rzeki Płoni w przeciwną stronę niż ostatnio. Tam też są podobne pomosty do zwiedzania. Szliśmy baaaardzo długo i szczęśliwie. Tylko na chwilkę mogłem odpocząć i podziwiać widoki. Szliśmy, szliśmy aż doszliśmy... na basen. Basen już dawno jest nieczynny i nie ma w nim wody. Chyba jednak nie odważę się skoczyć na sucho. Quote
rwpb Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 W jednej ściance była wyrwa i udało mi się zejść na dół. Kiedyś musiało być tu ładnie. Jak taki mały szczeniaczek ma wyjść po takich stromych schodach? W końcu jakoś się udało wyjść. Trafiłem do jeszcze bardziej tajemniczego miejsca. Podobno jest to schronienie dla dzikich zwierząt. Dobrze, że ich tam nie było. Fajna wyprawa, nieprawdaż? Pozdrawiamy wszystkich Quote
brazowa1 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Fajna Atosiku :) a ostatnia fotka-rewelacja! czy Atos ma instynkt mysliwski,chodzi po sladach? Quote
maciaszek Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 brazowa1 napisał(a):Fajna Atosiku :) a ostatnia fotka-rewelacja!Zgadzam się w 100% :)! Quote
rwpb Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Atos do polowań ma bardzo dziwne podejście. Jak zwęszą z Rexiem jakiś ślad, to Rexio gania po krzakach, a Atos biega po drodze i czeka co Rexio wygoni. Wygodny jest. Kiedyś przynosił jeże, ale po paru "nie wolno" już tego nie robi. A mi się najbardziej podoba http://www.wielgowo.pl/bandi/atos397.jpg A dla wszystkich myśliwych fotka: Pozdrawiamy Quote
halbina Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wszystkie fotki ekstra! ta przedostatnia też super! :evil_lol: Quote
bch Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Przedstawiamy Szyszkę. Nowego członka naszej zwierzecej gromadki. Rex, jak zawsze opiekuńczy. Jak widać, zadomowiła sie już u nas. pozdrawiam. Quote
e.v.a Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 czeeee wpadłam w odwiedziny:multi: http://www.wielgowo.pl/bandi/sarenka.jpg ale masz wypas piesa:crazyeye: Quote
rwpb Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Witamy evaxon :loveu: To nie pies, tylko to, co czasem piesy tropią. Chociaż ostatnio wytropiły Szyszkę dla bch. Quote
e.v.a Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 rwpb napisał(a):Witamy evaxon :loveu: To nie pies, tylko to, co czasem piesy tropią. Chociaż ostatnio wytropiły Szyszkę dla bch. :loveu: nie znasz sie:cool1: to jest pies i juz Quote
Alaa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Bardzo lubie do Was zagladac - tak tutaj CIEPLO :Poland::iloveyou:, zawsze tak cieplo... Quote
Onomato-Peja Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 mowilam , ze jak odrosnie siersc bedzie przepieknym psem i tak sie stalo Quote
rwpb Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='evaxon']nie znasz sie:cool1: to jest pies i juz Właściwie to jest w tym dużo prawdy. Atosowi różki już dawno urosły... Dzisiejsza fotka: Pozdrawiamy wszystkich cieplutko :multi: Quote
halbina Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Bch, kociak prześliczny... mój pingwinek nazywa się Byron... to najwspanialsze koty! Atosku, ale z ciebie przystojniacha... :loveu: Quote
asiaf1 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 jak jest mi żle to sobie tu wchodzę i od razu humor mi się poprawia. a to Nestorek, który ma tez ta chorobę co Atosik:-( Czy będzie miał tyle szczęścia, żeby trafić na choć w połowie takiego wspaniałego Pana jakiego ma Atosik? Całe życie przed nim (ma ok 2 lat) a tak wiele juz wycierpiał http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115161&highlight=asiaf1 Quote
rotek_ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 trzeba wierzyć w cuda...bez tego cała dogomania już dawno by upadła Quote
rwpb Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Witamy Cuda się zdarzają, tylko trzeba czasem w tym odrobinkę pomóc. U nas pogoda barowa, a taką pogodę najlepiej pospać. Pozdrawiamy wszystkich Quote
Recommended Posts