Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy
Atos ma teraz takie spec-kąpiele. Podobno pierwsze wyniki mają być już 2 tygodniach, zobaczymy. Jak zdadzą egzamin, to oczywiście wszystko opublikujemy. Na razie po pierwszej kąpieli ma lepszy humor i jest bardziej skory do zabawy.
Na Dzikich Łąkach jest mniej muszek i komarów, więc coraz chętniej tam chodzimy.

Oczywiście wszystko muszę dokładnie sprawdzić.

Rexiu też lubi tam chodzić.

Zarośla się poruszyły. Coś chyba tam jest?

Co to może być? Rexiu też nic nie wie.

Posted

Chyba sam pójdę sprawdzić.

A jednak się nie myliłem! Mam nowego kumpla!!!

Mój nowy kumpel nazywa się Poker. Prawda, że ładnie?

A tak "atakuję" Rexia...

...i mam taką straszną minę

Posted

Powiększymy jeszcze tę minę. Grożny jestem, nie?

Dzisiaj doszedł do nas zamówiony w Australii Proban. Został wysłany 12 czerwca, więc szedł tylko dwa tygodnie. Na razie jednak idzie w odstawkę.

Pozdrawiamy wszystkich cieplutko

Posted

Witamy

[quote name='Charly']...A slini sie duzo?

Nie, to nie ta rasa :evil_lol:

Parę fotek z ostatnich spacerków:

Portrecik

Mój pan będzie musiał mi kupić nowy większy tapczan. Na tym już się nie mieszczę...

Pozdrawiamy wakacyjnie

Posted

Witamy

[quote name='maciaszek']...Czy to będzie kanapa robiona na zamówienie???!

Myśleliśmy o takim wodnym, bo to teraz modne :evil_lol:
Wczoraj była kolejna kąpiel w tym śmiesznym roztworze. A dzisiaj pogoda się trochę popsuła, prawie cały dzień pochmurno. Byliśmy zobaczyć takie miejsca, w których jeszcze nie byłem.

Znaleźliśmy polanę z nowo posadzonymi drzewami

Musiałem wszystko obwąchać.

A tak wyglądam jako pies myśliwski

Posted

Może to moje bardzo subiektywne odczucie, ale uważam, że Atos wygląda teraz dużo lepiej :multi::multi::multi::multi:( na zdjęciach też to widać:crazyeye:). Nie znam przyczyny, bo moga to być kąpiele (ale to jeszcze zbyt malo czasu, aby już działały), albo to, że nie jest już na takiej ostrej diecie, albo leki, które teraz dostaje mu przypasowały:lol:. Przyczyna jest ważna, ale chyba ważniejsze jest to, że teraz miło na niego patrzyć, jak bryka na spacerach;), a nie wlecze się łapa za łapą. Pozdrawiam:loveu:.

Posted

[quote name='brazowa1']ja tez uwazam,ze Atos wyglada lepiej :) i wiem,ze kiedys go zobacze na fotkach z podpisem :powiedzieli,ze juz jestem zdrowy.
Właśnie cały czas do tego dążymy i na pewno tak będzie.
Dzisiaj z samego rana znowu poznawaliśmy nowe miejsca, w których jeszcze nie byłem. Znaleźliśmy takie dziwne kręgi, chyba jakieś UFO?

Ciekawe, co to mogło być?

Mój pan wyjaśnił mi, że to pozostałości po niemieckich fontannach, jakie były koło Sanatorium w Zdunowie.

Ładnie tu musiało kiedyś być. Przymierzyłem się nawet do figurki wodotrysku.

Posted

Potem poszliśmy jeszcze dalej

Trafiliśmy na takie fajne wrzosowisko

To jak, wychodzisz z tych wrzosów, czy nie?

Lepiej jednak chodzić po drodze.

Pozdrawiamy wszystkich

Posted

fakt w lesie tak bardzo nie doskwiera upal....
można spokojnie pokonywac o wiele dłuższe trasy niż na pełnym słońcu...
niestety tez mamy sezon kleszcowy...a jak tam u ciebie atosku???? sporo tych pasożytów?

Posted

Witamy
Kleszczy w lesie sporo, ale ja się ich nie boję. Po tych kąpielach kleszcze mnie się nie imaja. Za to atakują mnie muchy. Taki słodki jestem:evil_lol:

Oj Ciocie, co się tutaj ostatnio wyprawia. Poszliśmy sobie jak zawsze na spacerek po okolicach. Szliśmy długo i szczęśliwie.
Droga była ciekawa.

Spotkałem takiego wielkiego zwierza.

Właściwie to nie bardzo wiem, co się w takich wypadkach robi, więc zostawiłem go w spokoju i poszliśmy dalej.

Trafiliśmy na takie schodowe schody. Były bardzo strome, ale ja się nie boję chodzić po schodzch.

Posted

Na końcu schodów był fajny pałacyk. Ciekawe co tam jest?

Obeszliśmy pałacyk dookoła i trafiliśmy na wejście.

Oczywiście musiałem koniecznie zajrzeć do środka.

Okazało się, że w pałacyku trwają właśnie Polsko-Niemieckie Warsztaty Ceramiczne. Artyści robili takie fajne ceraniczne ceramiki.