Isadora7 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Brawo Barbara39. Pozdrawiamy was i Muszkę. Quote
Donvitow Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Barbara39:loveu::loveu::loveu: Pisz. Wszystko jasne. Zrozumiałe. Ok. Quote
basiaaap Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Patrzę na fotki Muszki i jestem naprawdę szczęśliwa. Pani Wanda z pewnością też będzie, jak zobaczy te fotki (albo już zobaczyła). Muszko kochana, wreszcie ci się udało! Długo czekałaś, ale za to jaki wspaniały masz dom i fajnych ludzi:multi::multi::multi: Pozdrawiam serdecznie rodzinkę Muszki, tę ludzką i tę psią :bye: Quote
Erazm Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Co tu dużo pisać, zaglądam i cieszę się szalenie:loveu: Quote
Ola164 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Moje złateczko kochane ma domek :loveu: Łzy szczęścia! :loveu: Quote
Barbara39 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 deer_1987 napisał(a):co tam slychac? co oznacza, slychac? Quote
GoniaP Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Barbara39 napisał(a):co oznacza, slychac? What's up? Quote
Fortuna Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 "co tam slychac ?" - betekend "hoe gaat het met jou, jullie ???? " Quote
Barbara39 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Dobra, rozumiem .. do Polski język nie zawsze jest łatwe! Jest z nami grzywny, Muszka ma wiele zabawy na codzień. Muszka również dowiedzieć się szybko, mam film z Muszka i chcę, aby przesłać You Tube. Wtedy każdy może zobaczyć, jak to jest z Muszka.:Dog_run::Dog_run: Quote
taxelina Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 KATASTROFA!!!!!!!! WYSZŁA Z WIĘZIENIA ŻONA TEGO CHŁOPA CO JAMNIKI TRZYMAŁ NA DWORZE I KTÓRE ŻYWIŁY SIĘ TYM CO SPADŁO Z DRZEWA!!JABŁKAMI I ŚLIWKAMI!!!! ZAŻADAŁA WYDANIA PSÓW I DZIŚ MA PO NIE PRZYJECHAĆ DO WOŁOMINA!!! JEŻELI KTOŚ MOŻE TAM JECHAĆ TO NIECH JEDZIE I ZABIEZRE JAK NAJWIĘCEJ PSÓW!! ZARAZ ZNOWU BEDZIE PRODUKCJA SZCZENIĄT I ICH GŁODZENIE!! RATUJCIE I ZABIERZCIE TE PSY!! NAJLEPIEJ WSZYSTKIE SUKI!!! http://www.dogomania.pl/forum/showth...8#post10789758 Quote
danka1234 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Co tam nowego u Muszki? mam nadzieję że wszystko dobrze. Quote
Barbara39 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Witaj! Z Muszka jest bardzo dobry! Jest już calmer i schludnie. Ona nas dobrze rozumie.:loveu:Muszka jak dać pocałunki i miłość.Muszka oznacza dla nas dużo.Muszka zawsze pozostanie z nami.Każdy chce Muszka, ale .. nie, nie możemy żyć bez Muszka! Quote
Fortuna Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Super Barbara. :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Agata,Sonia Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Co za wspaniale wiesci:lol::lol: Ciesze sie,ze Muszka znalazla tak kochajacy domek:loveu::loveu: Quote
Erazm Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Pozdrowienia dla Fortuny i jej rodzinki z czterołapem:loveu: Quote
Fortuna Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Erazm']Pozdrowienia dla Fortuny i jej rodzinki z czterołapem:loveu:[/quote] Dzieki, dzieki, dzieki, pozdrawiamy takze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Fortuna Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 U Muszki wszystko w porzadku. Mam dwa jej artystyczne zdjecia (Muszka modelka ), a dzisiaj lub jutro dostane nastepne. W grudniu jedziemy w odwiedziny do Muszki i pojdziemy sobie na wspolny spacerek. Quote
danka1234 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Pozdrawiamy,mamy nadzieję ze u Was i Muszki wszystko dobrze;) Quote
Fortuna Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Was Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia. Wij willen jullie graag een gezegende kerst wensen en hopen dat al je dromen uit mogen komen. Wij willen jullie graag een witte kerst wensen, met de mensen die je lief zijn. wij willen jullie graag een vredige kerst wensen, met vrede over de hele wereld. Wij willen jullie graag een verlichte kerst wensen zodat al het donker om je heen verdwijnt. Wij hopen dat al jullie wensen deze kerst uit zullen komen zodat jullie heel gelukkig zullen zijn in het jaar 2008. Fortuna, Marcin, Piotr i Lena Quote
Recommended Posts