Jump to content
Dogomania

Muszka doczekala się pomocy i uczy się szczekać po holendersku!!! W DS!!

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem z nimi umowiona na niedziele, moge zrobic zdjecia psow, nie wiem czy wypada mi robic zdjecia domu, bo to troche dla mnie dziwne. Jezeli to wam nie wystarczy to bede proponowala inne psy do adopcji. Sama adoptowalam jednego psa z dogo, moi rodzice adoptowali psa z dogo, wiec jezeli moje zapewnienie jest dla Was nie wystarczajace to niestety przykro mi. Nie bede robic z siebie detektywa, ktory robi zdjecia domu, bo przeciez sam fakt , ze ja tam jestem i wszystko widze chyba wystarczy. Poza tym na pewno dostane zdjecia w przyszlosci z zycia psiaczka.

Posted

Fortuna napisał(a):
Ja jestem z nimi umowiona na niedziele, moge zrobic zdjecia psow, nie wiem czy wypada mi robic zdjecia domu, bo to troche dla mnie dziwne. Jezeli to wam nie wystarczy to bede proponowala inne psy do adopcji. Sama adoptowalam jednego psa z dogo, moi rodzice adoptowali psa z dogo, wiec jezeli moje zapewnienie jest dla Was nie wystarczajace to niestety przykro mi. Nie bede robic z siebie detektywa, ktory robi zdjecia domu, bo przeciez sam fakt , ze ja tam jestem i wszystko widze chyba wystarczy. Poza tym na pewno dostane zdjecia w przyszlosci z zycia psiaczka.

Wierzę w rozsądek GiniP prowadzącej wątek. Sama podpisuję się pod tym, ze Fortuna to osoba absolutnie odpowiedzialna. Do rodziców poszedł mój tymczasik Filip piękny czarny jamnik, a do Fortuny mój faworyt z dotychczasowych tymczasów - długowłosy jamniś Alfik.

Trzeba dodać, że kontakty z Fortuną ma również Erazm i na pewno obiema łapkami podpisze się pod wotum zaufania dla Fortuny.

Posted

No wreszcie pojawiła się szansa na domek dla Muszki,oby wszystko ułożyło się pomyślnie,Muszka już prawie rok czeka na taką szanse,nie mozna jej zmarnowac bo nie wiadomo czy sie takowa powtórzy tymbardziej że poleca go Fortuna do której ja również mam pełne zaufanie.

Posted

Ale powiem Wam, ze jestem w kropce. Jutro ide na spotkanie i nie wiem co tym ludziom powiedziec, oni naprawde sie zdecydowali i mysla, ze jak spotkanie wypadnie pomyslnie to beda mogli zaadoptowac Muszke . A przeciez nic nie wiadomo. Mysle, ze bede rozmawiac z nimi tez o Lusi i Muszce ale z Olsztyna. Poniewaz gdyby okazalo sie, ze to dobry dom, to nie chcialabym go stracic.

Posted

Jest szansa i to na 100% pewna. Z tym, ze oni zakochali sie w Muszce. Maja nawet watek Muszki, ktory sobie tlumacza i czytaja od dzisiaj co o nich piszemy. Takze pozdrowienia dla nowych panstwa. Pieski. ktore maja tez sa ze schroniska , jeden nawet rozumie polskie komendy. Mial kiedys polska pania.Pieski sa starszawe, maja okolo osmiu lat. Co tutaj duzo mowic, to wspaniali ludzie, ktorym ja natychmiastowo moge oddac psa. Oczywiscie zdjecia z zycia ich rodzinki beda na biezaco.Powiedzieli mi, ze oni bardzo chca zaadoptowac Muszke, szczegolnie mlody pan sie w niej zakochal, gdyby jednak nie wyszlo wezma z dogomani innego pieska.

Zdjecia nowego domku i nowych panstwa:

Posted

Skoro Państwo czytają wątek to serdecznie pozdrawiamy :loveu:

Czyli że Muszka ma w zasięgu łapki ten wspaniały domek,widać że przyjazny zwierzętom.Mam nadzieję że nic nie stanie na przeszkodzie aby Muszka mogła zaznać w nim swojego szczęścia na które tak długo już czeka.

Posted

Witam i juz informuje wszystkich zainteresowanych losem Muszki.;)
Muszka od wczoraj a własciwie dzisiaj przebywa u mnie na tymczasiku do czasu wyjazdu do swojego stałego domku w Holandi.
Pewnie najchetniej widzielibyscie tu fotki więc prosze;

Posted

Muszka wyglada na bardzo szczesliwa , widac, ze bardzo szybko spodobalo jej sie w nowym domku tymczasowym. Wcale jej sie nie dziwie.
A jaka jest Muszka w domu ? :loveu::loveu::loveu: