danka1234 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kochani:loveu: Z okazji Świąt Bożego Narodzenia dziś składamy Wam życzenia aby rażniej w duszy było aby Wam sie dobrze żyło tylko w szczęściu i miłosci pomyślności i radości bez smutku i cierpienia takie nasze są życzenia ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Danka z Toficzkiem Quote
taxelina Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Fortuna napisał(a):W grudniu jedziemy w odwiedziny do Muszki i pojdziemy sobie na wspolny spacerek. Dzis ostatni dzien grudni a fotki ze wspolnego sie nigdy nie pojawily :-(:-( Quote
Barbara39 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [LEFT]Witam wszystkich, Oto wiadomość z Holandii Muszka. Życzymy wszystkim dobrej 2009! Z Muszka jest dobrze. Ona jest bardzo Affectionate :loveu:.Chcą gdziekolwiek pójdziesz. I wysyłanie zdjęć do nowego Fortuna.Mam nadzieję, że wszystko jest jasne. Tłumaczenie nie jest łatwe. Słowa nie są dla mnie jasne, w języku polskim :shake:. :bluepaw:z Muszka i pozdrowienia od Barbary[/LEFT] Quote
Barbara39 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Oznacza to:Jest zawsze z nami.Mam nadzieję, że rozumiesz, co mam na myśli? Quote
danka1234 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dziękujemy za wieści i bardzo sie cieszymy ze u Muszki wszystko dobrze:lol: Quote
Barbara39 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 In English: [LEFT]She is very happy with us. She knows we love her very much.[/LEFT] Quote
Barbara39 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [LEFT]Fortuna jest niedziela z nami. Będą one następnie patrz Muszka.:loveu:[/LEFT] Quote
Helga&Ares Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Barbara39 napisał(a):In English: She is very happy with us. She knows we love her very much. bardzo nas to cieszy :loveu: Quote
Erazm Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 We are very happy too:loveu:. You have luck, Muszka. Greetings from all from dogomania Quote
Fortuna Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Nowe zdjecia Muszki. Muszka nie leniuchuje, tylko uprawia roznego rodzaju sporty np. pilka nozna lub jogging lub lyzwiarstwo lub spacery po parku pracuje tez caly czas jako modelka po pracy i sporcie lubi spedzac czas w milym towarzystwie lub pomyslec na temat egzystencji Barbara napisala takze, ze spotykamy sie w niedziele na pogawedke i kawke oczywiscie. Quote
Barbara39 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie Muszka w azylu zostało? Jakie miasto w Polsce?Jeżeli zabłąkany pies?Albo była Muszka nadal szczeniaka? We like to have more information about Muszka, because she's like a child to us. Więc jeśli ktoś posiada informacje, jesteśmy bardzo zadowoleni:loveu: Dziękujemy za wysiłek!Jesteśmy tak zadowoleni z Muszka! Quote
GoniaP Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Hi Barbara :) Muszka spent quite a long time in the Shelter. The shelter is situated in a small town called Szamotuły, about 40-50km from Poznań. She was never locked in a cage or pan, because, as you should well know yourself by now, she loves all other dogs and humans. She was therefore free to run with other dogs in the enclosed area of the shelter. As to her past, I think she was found straying somewhere nearby. Muszka was pregnant once, which nobody knew at the time (she showed no signs). Because she was one of my favourite dogs, together with Mrs. Wanda, we decided to sterilise her and get her ready for adoption. At the vet clinic it came out, that she had an extrauterine pregnancy (puppies already dead) which would soon enough end up in peritonitis. So, just by pure accident, Muszka is alive and well ;) And because of you, she has won her new, wonderful life. Greetings to you, cuddles to Muszka and others :loveu: Quote
Barbara39 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dziękuję bardzo za informacje! You make me very happy!:cool2: Maybe you and mrs.Wanda miss Muszka. So maybe we can go to Polska and you and mrs. Wanda can see Muszka again. [LEFT]Ale nie jestem pewien, że jeśli działa. Musimy zobaczyć, co niesie przyszłość.[/LEFT] Quote
Barbara39 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 At the internet I've searched for pictures of Szamotuły. It's a small but beautifull town! Quote
Fortuna Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 W styczniu bylismy w odwiedzinach u Muszki. Mamy tez zdjecia z tego pobytu. Pisze dopiero teraz poniewaz ostatnio nie mialam czasu , zeby zajrzec na dogomanie. Moge tylko powiedziec , ze miedzy innymi trafil do mnie kolejny kon ,kosztowalo mnie to sporo czasu i pieniedzy, ale bylo warto. U Muszki rewelacja, jest bardzo usluchana, zgadza sie ze wszystkimi, moze chodzic bez smyczy , nauczyla sie juz holenderskiego i rozumie holenderskie komendy, szczeka tez juz po holendersku (czyli wuw, wuw , wuw ) a nie hau, hau , hau A teraz obiecane zdjecia Quote
taxelina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Who can write about Muszka in to my www about dashund and their history? "in new house" Jamniki i mixy szukaja domow Kto napisze historie Muszki na strone www o jamnikach i ich historiach? "w nowym domu" Jamniki i mixy szukaja domow Quote
danka1234 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 dawno tu nie zagladałam a tu tyle nowych fotek Muszki :multi::multi::multi: dobrze sie powodzi dziewczynce.:lol: Quote
Fortuna Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 U Muszki wszystko w porzadku. Mam nawet zdjecia juz chyba z miesiac, ale nie mam ani czasu ani natchnienia je wstawic. Zrobie to w poniedzialek lub w ten piatek. Muszka stracila wspoltowarzysza , ktory odszedl od nich juz ze starosci. Muszka trafila do wspanialego domu. Naprawde miala wielkie szczescie. Jest tam kochana i rozpieszczana ale takze dobrze wychowana. Bardzo mi sie ich dom i oni podobaja. Barbara i Anthe poszukuja dla swojego znajomego podobnego psa do Muszki. Wiec jezeli macie jakies propozycje to czekamy. Pozdrawiam Quote
Isadora7 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Super, ze Muszka tak trafiła. A co u Alfika słychać? Quote
Recommended Posts