Jump to content
Dogomania

Muszka doczekala się pomocy i uczy się szczekać po holendersku!!! W DS!!

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobilam ogloszenia Muszce w Holandii, ale musiecie mi powiedziec jak to bedzie gdy znajdzie sie ktos chetny adoptowac Muszke. Kto ja wyciagnie ze schroniska przede wszystkim. Pytam sie poniewaz jest duza szansa na adopcje tutaj w Holandii i trzeba byc przygotowanym na taka ewentualnosc. To moze troche potrwac ale w koncu na pewno ktos chetny sie znajdzie. I co wtedy. Transport to chyba najmniejszy problem, to da sie zalatwic ale co z chipem , paszportem i wyadoptowaniem jej ze schroniska.

jedno z ogloszen
http://link.marktplaats.nl/180517844

Posted

No i narobilo sie, znalazl sie dom dla Muszki. W niedziele jestem umowiona z tymi ludzmi na rozmowe w ich wlasnym domu. Sa to ludzie w wieku okolo 30 lat, maja ulozone zycie i dwa psy, jeden jest tez ze schroniska. Maja fiola na punkcie psow i chca miec koniecznie trzy psy. Uznali, ze jezeli Muszka jest kochanym psiakiem to bedzie do nich pasowala. W niedziele powiem Wam na 100 % jaki jest ten dom i jacy to ludzie.

Posted

Jutro wyjeżdżam, będę w poniedziałek.
Jeśli Ci ludzie zgodzą się na wysłanie zdjęć domu i psów, odpowiedzą na nasze pytania, myślę, że nie będzie problemu....