Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna mała, słodka jest tak, jak wtedy, kiedy jechała z nami z Gdańska:lol:
A zdjęcie z demolką faktycznie niezłe - Andzia wyraźnie pokazuje, że to nie ona:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie ponownie :)
tym razem mam do was pytanie, czy znacie jakiś dobry hotel dla psów w Warszawie?
Sprawa jest poważna. Muszę wyjechać na 4 dni 1 - 4 marca i nie mam co zrobić z Andziorkiem. Nie mam kompletnie gdzie ją zostawić. :( Pisałam już do kilku hoteli, ale nikt mi nie odpisał. Nie wygląda to profesjonalnie.
Szukam jakiegoś sprawdzonego miejsca. A może ktoś z was przetrzymałby Andziorka przez te kilka dni. Plisss... ogarnia mnie panika, jak o tym myślę.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Witajcie ponownie :)
tym razem mam do was pytanie, czy znacie jakiś dobry hotel dla psów w Warszawie?
Sprawa jest poważna. Muszę wyjechać na 4 dni 1 - 4 marca i nie mam co zrobić z Andziorkiem. Nie mam kompletnie gdzie ją zostawić. :( Pisałam już do kilku hoteli, ale nikt mi nie odpisał. Nie wygląda to profesjonalnie.
Szukam jakiegoś sprawdzonego miejsca. A może ktoś z was przetrzymałby Andziorka przez te kilka dni. Plisss... ogarnia mnie panika, jak o tym myślę.

mam sprawdzony hotel!! zostawiałam tam mojego Kacpra już 2 razy!! ostatnio jak go zostawiałam nawet nie zauważył że wychodzę a o pożegnaniu nie było mowy gdyż pies był zajęty zabawą!!
proponuję hotel u Agnieszki Nojszewskiej Dobry pies!! fakt że jest to poza warszawa jakieś 35 km od centrum ale Aga ma podejście do psiaków, ogrzewane boksy! naprawdę polecam!!
a tak w ogóle to jeżeli będę w tym czasie w domciu (musze to sprawdzić) to z chęcią się Andziorem zaopiekuję!!! i mó Kacpi też pewnie bedzie zadowolony!!!

Posted

papudraczek napisał(a):
mam sprawdzony hotel!! zostawiałam tam mojego Kacpra już 2 razy!! ostatnio jak go zostawiałam nawet nie zauważył że wychodzę a o pożegnaniu nie było mowy gdyż pies był zajęty zabawą!!
proponuję hotel u Agnieszki Nojszewskiej Dobry pies!! fakt że jest to poza warszawa jakieś 35 km od centrum ale Aga ma podejście do psiaków, ogrzewane boksy! naprawdę polecam!!
a tak w ogóle to jeżeli będę w tym czasie w domciu (musze to sprawdzić) to z chęcią się Andziorem zaopiekuję!!! i mó Kacpi też pewnie bedzie zadowolony!!!

Dziękuję Papudraczku :loveu:. A czy w tym hotelu pies może przebywać w domu? Bo Andzior w boksie :shake:, jakoś tego nie wiedzę. Andzior śpi w łóżku, jak pada, to na spacerek wychodzi na 3 minuty, siii i zararaz wraca, bo marznie. Andzior to strasznie rozpieszczony zwierz. :evil_lol:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Dziękuję Papudraczku :loveu:. A czy w tym hotelu pies może przebywać w domu? Bo Andzior w boksie :shake:, jakoś tego nie wiedzę. Andzior śpi w łóżku, jak pada, to na spacerek wychodzi na 3 minuty, siii i zararaz wraca, bo marznie. Andzior to strasznie rozpieszczony zwierz. :evil_lol:

To ma kobitka szczęście w swoim malutkim życiu!!:lol:
Co do domu to nie jestem pewna, musisz zadzwonić do Agi i się zapytać ale wiem że niektóer psiaki pomieszkiwały w domu!!!
kontakt znajdziesz na www.dobrypies.pl

Posted

Nastąpiła zmiana mojego wyjazdu na 8 marca - 11.marca. To już potwierdzone.

PS - Papudraczek, przejrzałam właśnie moją skrzynkę mailową i okazało się, że wysyłałam już maile do tego hotelu i niestety nie dostała odpowiedzi. No trudno, zadzwonię tam jeszcze.

Posted

Wejdź na wątek usługowy na bazarku i napisz, że potrzebujesz opieki w tych dniach, myślę, że ktoś się znajdzie zwłaszcza, że ty z Wawy, za niedużą kase, która i tak pójdzie na bezdomne psy :)

Posted

Korenia napisał(a):
Wejdź na wątek usługowy na bazarku i napisz, że potrzebujesz opieki w tych dniach, myślę, że ktoś się znajdzie zwłaszcza, że ty z Wawy, za niedużą kase, która i tak pójdzie na bezdomne psy :)

Korenia, dziękuję za podpowiedź. Nie wiedziałam nawet, że jest takie miejsce na dogo. :)

Posted

Przepraszam za offa, ale może ktoś z was ma jeszcze kawałek wolnej przestrzeni w domu i zabrałby szczeniorka na DT?
Byłam wczoraj w schronie w Tomaszowie Maz. Tam jest 6 szczeniaków, z czego dwa są bardzo zarobaczone, a dwa mają nużycę. One wszystkie przebywają razem i zarażają się od siebie. Niektóre są bardzo słabe i apatyczne. Ona długo nie pożyją, jeśli im nie pomożemy. Prooooszę... roześlijcie to do ludzi z dogo. Może ktoś się zlituje.
Tu jest wątek schronu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9386105#post9386105 szczeniaki są na dole strony.

Posted

jejku bidne maleństwa!!
ja obecnie mam 2 piesy więc nie bardzo mam jak przygarnąć szczeniora ale porozsyłam to do ZNAJOMYCH!!
tylko tyle niestety mogę zrobić:placz:
ja też mam do was ptyanko?!? znacie może dobrego onkologa z warszawy?

Posted

papudraczek napisał(a):
jejku bidne maleństwa!!
ja obecnie mam 2 piesy więc nie bardzo mam jak przygarnąć szczeniora ale porozsyłam to do ZNAJOMYCH!!
tylko tyle niestety mogę zrobić:placz:
ja też mam do was ptyanko?!? znacie może dobrego onkologa z warszawy?

Psi onkolog - dr Jagielski, Białobrzeska 40a, tel. 22 824 2946

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):

:loveu: mała już nie jest wcale taka mała i chyba przestaje być szorstkowłosa i staje się miękko i długowłosa;)
jaka fajna wyrasta..

Tak, już się mięciutka zrobiła. Sierść ma yorkową, nie ma podszerstka. Śmieszny kudłacz się z niej zrobił. :loveu: Ale duża nie jest, sięga trochę poniżej kolana (ok 40 cm wysokości). Dorasta nam panna. :lol: