Kanzaj Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A ten bałagan to na pewno kosmici zrobili!!! - bo ta słodka dziewczynka, to na pewno nie!:cool3: Quote
Elurin Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Piękna mała, słodka jest tak, jak wtedy, kiedy jechała z nami z Gdańska:lol: A zdjęcie z demolką faktycznie niezłe - Andzia wyraźnie pokazuje, że to nie ona:evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Witajcie ponownie :) tym razem mam do was pytanie, czy znacie jakiś dobry hotel dla psów w Warszawie? Sprawa jest poważna. Muszę wyjechać na 4 dni 1 - 4 marca i nie mam co zrobić z Andziorkiem. Nie mam kompletnie gdzie ją zostawić. :( Pisałam już do kilku hoteli, ale nikt mi nie odpisał. Nie wygląda to profesjonalnie. Szukam jakiegoś sprawdzonego miejsca. A może ktoś z was przetrzymałby Andziorka przez te kilka dni. Plisss... ogarnia mnie panika, jak o tym myślę. Quote
papudraczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Witajcie ponownie :) tym razem mam do was pytanie, czy znacie jakiś dobry hotel dla psów w Warszawie? Sprawa jest poważna. Muszę wyjechać na 4 dni 1 - 4 marca i nie mam co zrobić z Andziorkiem. Nie mam kompletnie gdzie ją zostawić. :( Pisałam już do kilku hoteli, ale nikt mi nie odpisał. Nie wygląda to profesjonalnie. Szukam jakiegoś sprawdzonego miejsca. A może ktoś z was przetrzymałby Andziorka przez te kilka dni. Plisss... ogarnia mnie panika, jak o tym myślę. mam sprawdzony hotel!! zostawiałam tam mojego Kacpra już 2 razy!! ostatnio jak go zostawiałam nawet nie zauważył że wychodzę a o pożegnaniu nie było mowy gdyż pies był zajęty zabawą!! proponuję hotel u Agnieszki Nojszewskiej Dobry pies!! fakt że jest to poza warszawa jakieś 35 km od centrum ale Aga ma podejście do psiaków, ogrzewane boksy! naprawdę polecam!! a tak w ogóle to jeżeli będę w tym czasie w domciu (musze to sprawdzić) to z chęcią się Andziorem zaopiekuję!!! i mó Kacpi też pewnie bedzie zadowolony!!! Quote
GrubbaRybba Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 papudraczek napisał(a):mam sprawdzony hotel!! zostawiałam tam mojego Kacpra już 2 razy!! ostatnio jak go zostawiałam nawet nie zauważył że wychodzę a o pożegnaniu nie było mowy gdyż pies był zajęty zabawą!! proponuję hotel u Agnieszki Nojszewskiej Dobry pies!! fakt że jest to poza warszawa jakieś 35 km od centrum ale Aga ma podejście do psiaków, ogrzewane boksy! naprawdę polecam!! a tak w ogóle to jeżeli będę w tym czasie w domciu (musze to sprawdzić) to z chęcią się Andziorem zaopiekuję!!! i mó Kacpi też pewnie bedzie zadowolony!!! Dziękuję Papudraczku :loveu:. A czy w tym hotelu pies może przebywać w domu? Bo Andzior w boksie :shake:, jakoś tego nie wiedzę. Andzior śpi w łóżku, jak pada, to na spacerek wychodzi na 3 minuty, siii i zararaz wraca, bo marznie. Andzior to strasznie rozpieszczony zwierz. :evil_lol: Quote
papudraczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Dziękuję Papudraczku :loveu:. A czy w tym hotelu pies może przebywać w domu? Bo Andzior w boksie :shake:, jakoś tego nie wiedzę. Andzior śpi w łóżku, jak pada, to na spacerek wychodzi na 3 minuty, siii i zararaz wraca, bo marznie. Andzior to strasznie rozpieszczony zwierz. :evil_lol: To ma kobitka szczęście w swoim malutkim życiu!!:lol: Co do domu to nie jestem pewna, musisz zadzwonić do Agi i się zapytać ale wiem że niektóer psiaki pomieszkiwały w domu!!! kontakt znajdziesz na www.dobrypies.pl Quote
GrubbaRybba Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Nastąpiła zmiana mojego wyjazdu na 8 marca - 11.marca. To już potwierdzone. PS - Papudraczek, przejrzałam właśnie moją skrzynkę mailową i okazało się, że wysyłałam już maile do tego hotelu i niestety nie dostała odpowiedzi. No trudno, zadzwonię tam jeszcze. Quote
Korenia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Wejdź na wątek usługowy na bazarku i napisz, że potrzebujesz opieki w tych dniach, myślę, że ktoś się znajdzie zwłaszcza, że ty z Wawy, za niedużą kase, która i tak pójdzie na bezdomne psy :) Quote
GrubbaRybba Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Korenia napisał(a):Wejdź na wątek usługowy na bazarku i napisz, że potrzebujesz opieki w tych dniach, myślę, że ktoś się znajdzie zwłaszcza, że ty z Wawy, za niedużą kase, która i tak pójdzie na bezdomne psy :) Korenia, dziękuję za podpowiedź. Nie wiedziałam nawet, że jest takie miejsce na dogo. :) Quote
GrubbaRybba Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Pojechałyśmy z Andziorkiem do rodziców i "wujka" Burgunda i zrobiłyśmy kilka zdjęć. Oto one... Andzior wśród traw A tu "wujek" Burgund Wspólne zdjęcie i jeszcze raz Andziorek Quote
GrubbaRybba Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 i jeszcze kilka zdjęć zrobionych nad Zalewem Sulejowskim. Andzia ślizga się na lodzie Burgund pozuje do zdjęcia Spacer brzegiem zalewu Quote
Karena Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Niesamowicie urosła i sierść razem z nią :-) prawie bym jej nie poznała:evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 To fakt, trochę urosła, no i zrobiła się solidnie kudłata. Jak patrzę na wcześniejsze zdjęcia, to aż nie mogę uwierzyć, że ona miała taką krótką sierść. :) Quote
Elurin Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Pięknota z nasszego kudłaczka się robi:loveu: A pyszczek - nie do poznania! Te baki!:lol: Quote
Wilejkaros Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Andziorek tak bardzo się zmienił. Gdzie się podziała tamta kruszynka? Burgund piękny, ale różnica wzrostu między nimi coraz mniejsza. Quote
papudraczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 no no!! rośnie nam Andziorek w zawrotnym tempie!! śliczna z niej kobitka Quote
GrubbaRybba Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Przepraszam za offa, ale może ktoś z was ma jeszcze kawałek wolnej przestrzeni w domu i zabrałby szczeniorka na DT? Byłam wczoraj w schronie w Tomaszowie Maz. Tam jest 6 szczeniaków, z czego dwa są bardzo zarobaczone, a dwa mają nużycę. One wszystkie przebywają razem i zarażają się od siebie. Niektóre są bardzo słabe i apatyczne. Ona długo nie pożyją, jeśli im nie pomożemy. Prooooszę... roześlijcie to do ludzi z dogo. Może ktoś się zlituje. Tu jest wątek schronu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9386105#post9386105 szczeniaki są na dole strony. Quote
papudraczek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 jejku bidne maleństwa!! ja obecnie mam 2 piesy więc nie bardzo mam jak przygarnąć szczeniora ale porozsyłam to do ZNAJOMYCH!! tylko tyle niestety mogę zrobić:placz: ja też mam do was ptyanko?!? znacie może dobrego onkologa z warszawy? Quote
Kanzaj Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 papudraczek napisał(a):jejku bidne maleństwa!! ja obecnie mam 2 piesy więc nie bardzo mam jak przygarnąć szczeniora ale porozsyłam to do ZNAJOMYCH!! tylko tyle niestety mogę zrobić:placz: ja też mam do was ptyanko?!? znacie może dobrego onkologa z warszawy? Psi onkolog - dr Jagielski, Białobrzeska 40a, tel. 22 824 2946 Quote
papudraczek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Kanzaj napisał(a):Psi onkolog - dr Jagielski, Białobrzeska 40a, tel. 22 824 2946 dziękuję bardzo Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :loveu: mała już nie jest wcale taka mała i chyba przestaje być szorstkowłosa i staje się miękko i długowłosa;) jaka fajna wyrasta.. Quote
GrubbaRybba Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a): :loveu: mała już nie jest wcale taka mała i chyba przestaje być szorstkowłosa i staje się miękko i długowłosa;) jaka fajna wyrasta.. Tak, już się mięciutka zrobiła. Sierść ma yorkową, nie ma podszerstka. Śmieszny kudłacz się z niej zrobił. :loveu: Ale duża nie jest, sięga trochę poniżej kolana (ok 40 cm wysokości). Dorasta nam panna. :lol: Quote
Recommended Posts