Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ech... Było, minęło...
Gdyby nie udało mi się spotkać Was na spacerze jutro, to spróbuję w sobotę. A mój TZ mieszka na Twoim podwórku, Sienna 63. Pewnie też się znacie.
Zaśmiecamy trochę Andziorowi wątek ;)

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
Moglibyśmy z Gustim dołączyć któregoś dnia na spacerek na pola?Akurat w niedzielę mam gości,ale może następna niedziela...

Ależ oczywiście :) Zapraszamy!

Następna niedziela, to co prawda prawie święta i pewnie wszyscy pojadą do rodzin, ale na pewno znajdziemy jakąś niedzielę. :)

Posted

[quote name='Marzena&Gusti']Może wstawisz jakieś foteczki?

Jestem taka zabiegana, że nie mam czasu porobić zdjęć. Po świętach jednak na pewno wstawię. :)

:tree1:Wszystkim odwiedzającym wątek Andziorka (i nie tylko im) życzę Wesołych Świąt i samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku! :santagri::tree1:
Oby w nowym roku, na ulicach było mniej bezdomnych psów, aby schroniska były lepiej dofinansowane i mniej przepełnione, oby kary za porzucenie zwierzęcia były surowsze, a posiadacze psów stali się bardziej odpowiedzialni. Tego życzę wszystkim dogomaniakom.

Posted

I nawzajem, Rybbo!

Nie mam czasu na spotkanie, własnych problemów mam dość...:-( Będę miał paskudne święta. Nic, takie życie.

Pozdrów ode mnie małą i ją wymiziaj! Mam nadzieję, że po świętach uda nam się spotkać!

Wilejkaros, nie było Cię w tamtym tygodniu...Łaziłem 20 minut, dłużej z przeziębieniem nie mogłem. Odezwij się jeszcze.

• 2 weeks later...
Posted

Kilka wieści od Andziorka... Andziorek rośnie, wczoraj ją mierzyłam, ma 35 cm w kłębie. Kawał baby ;). No i zakochana we mnie fest (z wzajemnością oczywiście). Ostatnio jakoś zaczęła pałać ogromną miłością. Chodzi za mną krok w krok. Nie mogę jej nigdzie zostawiać, bo robi awanturę. Nawet, jak się kąpię, siedzi koło wanny. Nauczyła się też przytulać (wcześniej ciągle gryzła) i namiętnie korzysta z tej umiejętności. Przytula się bez przerwy. Świetnie obejmuje łapkami za szyję i głowę kładzie na ramieniu. Czasem całuje do tego. Słodziutka jest. :loveu:
Andziorek ma już stałe siekacze i aktualnie rosną jej kły. Zrobiła się też bardziej kudłata.
Jej ulubione zajęcie, to leżenie na parapecie i obserwacja przechodniów. Czasem nawet oszczeka jakiegoś "wroga", choć raczej jest małomówna. Rzadko szczeka, w zasadzie zdarzyło się jej kilka razy.

Posted

Wstawiam też kilka zdjęć z zabaw na podwórku u rodziców. Na zdjęciach Burgund, Mikrus (pies, którego zabrałam z ulicy, a następnie trafił do Emira) oraz oczywiście Andzior. Zdjęcia są nieostre, bo psiaki ciągle biegały. :)

Posted

papudraczek napisał(a):
to się z Andziora miłośnica i przytulanka zrobiła!!
Super!! bardzo się cieszę że miała tak ogromne szczeście i może zaznać miłości!!:multi::multi:
proszę ją wymiziać!!!

Oczywiście, że ją wymiziam. :)

A Andziorka chyba za wcześnie pochwaliłam... Wczoraj, gdy przyszłam z pracy, dosłownie nie poznałam mieszkania :diabloti:. Gdy otworzyłam drzwi, wypadły na mnie pogryzione chusteczki w dość sporej ilości, dalej było już tylko gorzej... oprócz obsikanych podłóg, wchodząc do domu znalazłam mnóstwo ziemi (wykopała pół doniczki ze sporego - prawie 2 metry wysokości - kwiatka), pogryzione całe posłanie, które Andzior dostał na gwiazdkę (wyjęta ze środka gąbka - oczywiście nie w całości, wielka dziura na wylot i zjedzone brzegi), oraz podarte książki, które udało się jej zdjąć z półek. Dosłownie nie wiedziałam, w co ręce włożyć. Do tego szalejący z radości, umaziany w moczu i ziemi Andzior, skaczący i brudzący wszystko dookoła. Osłabiła mnie. :shake:

Posted

No to masz zabawę z Andzią... Przynajmniej się nie nudzisz.:evil_lol: Mam nadzieję, że te szczeniackie wygłupy szybko jej miną.
Szczęśliwego Nowego Roku!!!

Posted

Aby nie być gołosłownym, wklejam zdjęcie Andziorka w przedpokoju. Tak wyglądał mój przedpokój, gdy wróciłam z pracy... A oto winowajca na miejscu zbrodni.

I kilka zdjęć z zabawy...
Andzior przed skokiem.

Tu słupkowała na dwóch łapach.

I jeszcze jeden skok.

I zabawa pluszakiem.