_Tosia_ Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 szajbus napisał(a): Jak tylko znikną problemy z allegro wystawiam ich na aukcje. Na razie sa problemy nie tylko z ładowaniem ale i z logowaniem kochana... dzieki za ogłoszenia.. jutro je dam na pierwszą, nie mam już siły:oops: a rano znów do łopaty:stormy-sad: Quote
katya Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Widzę, że Szajbus wzięła się za czarnuszki, dzięki :) Quote
szajbus Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Czarnuszki już są na allegro. Tosia wstaw info, ze szczeniaki znalazły domki Quote
mulinka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Tosiu jak będziesz w przytulisku to zrób proszę kilka fotek starszym szczeniaczkom, ze zdjęciami mają szansę na ogłoszenia a więc i na dom - dziękuję :) Quote
_Tosia_ Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 szajbus napisał(a):Czarnuszki już są na allegro. Tosia wstaw info, ze szczeniaki znalazły domki juz :Rose: Quote
_Tosia_ Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 mulinka napisał(a):Tosiu jak będziesz w przytulisku to zrób proszę kilka fotek starszym szczeniaczkom, ze zdjęciami mają szansę na ogłoszenia a więc i na dom - dziękuję :) ok - to ja dziękuję:loveu: Quote
oktawia6 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Tosia-obowiązkowa dziewczyna:loveu::lol:dyżurny fotograf:evil_lol: Quote
_Tosia_ Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 oktawia6 napisał(a):Tosia-obowiązkowa dziewczyna:loveu::lol:dyżurny fotograf:evil_lol: smiej sie , smiej z czlowieka :-? Quote
_Tosia_ Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 moje kochane cioteczki... i wujkowie, na sznaucerkę jest chętna osoba z wrocławia. najlepiej, gdyby mozna bylo ją wysterylizować jeszcze u nas (sznaucerkę, nie osobę :diabloti:). czy gdybyśmy jej zalatwiły cięcie, to czy znalazł by się ktoś, kto mógłby ją przetrzymać u siebie w czasie rekonwalescencji, czyli do zdjęcia szwów, czyli jakieś 10 dni?... :p Quote
tanitka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 będe jechac na trasie W-wa - łódź- W-wa w piątek 2.11 oferuję transport zwierza- czy ten haszczak jedzie?:roll: Quote
_Tosia_ Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 tanitka napisał(a):będe jechac na trasie W-wa - łódź- W-wa w piątek 2.11 oferuję transport zwierza- czy ten haszczak jedzie?:roll: pamietam o tym, jutro dzwonie do P. Sieminskiej. nic nie mowila ostatnio, ta kobitka sie nie odzywala.... jutro dam znac ostatecznie, dzieki!! Quote
weszka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='_Tosia_']moje kochane cioteczki... i wujkowie, na sznaucerkę jest chętna osoba z wrocławia. najlepiej, gdyby mozna bylo ją wysterylizować jeszcze u nas (sznaucerkę, nie osobę :diabloti:). czy gdybyśmy jej zalatwiły cięcie, to czy znalazł by się ktoś, kto mógłby ją przetrzymać u siebie w czasie rekonwalescencji, czyli do zdjęcia szwów, czyli jakieś 10 dni?... :p Jest taka dziwna sytuacja wokół tej adopcji że nie wiem czy coś z tego wyjdzie i dom się nie rozmyśli. Po pierwsze kierowniczka twierdzi stanowczo że to jest mix sznaucera, a dom nie chce mixa. Ja się nie upieram bo suki na oczy nie widziałam ale sznaucery mam całe życie i twierdzę że to nie jest żaden mix. Zresztą Malawaszka też tak uważa - to sznaucerka. Po drugie domek chciał zabrać sukę w piątek i zrobić sterylkę na własną rękę - nie ma ponoć na to zgody ale sterylki też nie ma jak zrobić na miejscu :shake: To ja się chyba nie dziwię dlaczego tam jest tyle psów :shake: Tosiu - Patrycja która chce zabrać suczkę ma się jeszcze kontaktować i ustalać, ja nie mogę nic więcej pomóc ani doradzić. Quote
_Tosia_ Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 weszka napisał(a):Jest taka dziwna sytuacja wokół tej adopcji że nie wiem czy coś z tego wyjdzie i dom się nie rozmyśli. Po pierwsze kierowniczka twierdzi stanowczo że to jest mix sznaucera, a dom nie chce mixa. Ja się nie upieram bo suki na oczy nie widziałam ale sznaucery mam całe życie i twierdzę że to nie jest żaden mix. Zresztą Malawaszka też tak uważa - to sznaucerka. Po drugie domek chciał zabrać sukę w piątek i zrobić sterylkę na własną rękę - nie ma ponoć na to zgody ale sterylki też nie ma jak zrobić na miejscu :shake: To ja się chyba nie dziwię dlaczego tam jest tyle psów :shake: Tosiu - Patrycja która chce zabrać suczkę ma się jeszcze kontaktować i ustalać, ja nie mogę nic więcej pomóc ani doradzić. no to powiem szczerze, ze jestem zaskoczona, ze tak Ci to przedstawiono: Patrycja zaproponowała, ze zabierze ją w piątek, odpowiedziałam, ze nie mogę sama podjąc takiej decyzji, ze szybko obgadam to z P. Sieminską, bo po pierwsze nie jest to moj pies, a po drugie Patrycja sama mi napisala, ze chce miec sukę wysterylizowaną. Do piątku nie uda nam się tego załatawić. P. Siemińska mi powiedziala, ze jesli sparawa jest b. pilna i dziewczyna jest zdecydowana, a nam udałoby się szybko zabieg załatwić (biorąc pod uwagę czas potrzebny na zrobienie wczesniej badan), to mozna ją będzie przetrzymać w biurze. To nieprawda , ze nie ma zgody na przeprowadzenie sterylizacji na własną rękę - z rozmowy z Patrycja (na gg) wynikalo jednak, ze wolałaby zeby zrobiono to u nas. Napisała mi, ze wolalaby miec ja po zabiegu, bo zaraz po przywiezieniu do nowego miejsca nie chce narazac jej na dodatkowy stres.. no nie wiem, ok. Wyjasnilam jej wszystko, ile to zajmie czasu, napisala, ze ok, ze poczeka. teraz dowiaduje sie, ze chca ja zabrac w piatek, ale nie ma na to zgody. widzisz moja kochana, jak to z ludzmi... Poza tym, jesli nie chcą mixa, a P. Sieminska twierdzi, ze to mix, to niech powiedzą od razu, a nie sciemniają, ze nie ma zgody na sterylkę, bo to już bzdury. nie miej mi za złe szczerosci, jesli to Twoi znajomi. Podałam Patrycji telefon bezposrednio do P. Sieminskiej, powinny chyba same porozmawiac, bo niestety przekonałam się nie raz, ze z rozmów przez pośredników zawsze wynika jakiś bajzel. Ja cały czas trzymam kciuki za sunię i jej przyszły domek. Quote
_Tosia_ Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Tanitko, przepraszam, ze tak pozno. Nikt o huskiego sie nie pytal. Na razie zostaje więc w Łodzi. Wielkie dzieki za pomoc Quote
weszka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tosiu to nie znajomi. Patrycja znalazła mojego adopcyjnego bloga i zainteresowała się sunią. Nie wiem jaka jest prawda w tych dyskusjach - pewnie leży gdzieś pośrodku, jak to zwykle :roll: To że nie chce mixa nie jest tajemnicą i od początku takie miała wymogi - dlatego poleciłam jej waszą sunie. Na moje oko ona nie jest mixem ale tak jak pisałam zaręczyć nie mogę bo nie znam suńki osobiście. Wiem tylko ze prawie żaden szanucer w schronie nie jest jak sznaucer ;) bo na takowego nie wygląda, a akurat ta panienka się całkiem nieźle prezentuje. Co do sterylki - Patrycja by wolała mieć ją po (wiadomo że zawsze to jakiś kłopot) ale jeśli dla schronu to problem i ma odwlec sprawę adopcji - bierze sterylkę na siebie. Tyle wiem. Jak będzie to się okaże. Bardzo bym chciała żeby się udało ale moja rola już zakończona. Zrobiłam suni najlepszy PR jaki mogłam zrobić :p:diabloti: Quote
_Tosia_ Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 dziekuję za info. tez czekam niecierpliwie, co z tego będzie... mam nadzieję, że super dom. pozdrowienia Weszko Quote
_Tosia_ Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Pierwsza i druga strona przeszły tuning. Mam nadzieję, ze jest teraz czytelniej :oops: Quote
_Tosia_ Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Aniu - Szajbus, to jest ta sama sunia. aparat przekłamał kolor i nie poznałam jej... :oops: Quote
szajbus Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ok dodałam jej fototekę do allegro i reszty ogłoszeń Na allegro ma pierwszego obserwatora Quote
katya Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Tosiu, ale ten red nose ma domek, znalazł przez SdZ. Quote
_Tosia_ Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 katya napisał(a):Tosiu, ale ten red nose ma domek, znalazł przez SdZ. juz przeniesiony Quote
szajbus Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sznaucerka ma odnowione allegro] http://www.allegro.pl/show_item.php?item=263882575 Quote
_Tosia_ Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='szajbus']Sznaucerka ma odnowione allegro] http://www.allegro.pl/show_item.php?item=263882575 dzięki!!! na pierwszej uaktualnione Quote
tanitka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 czy mogę prosić o jeszcze jakieś zdjecia psa wyzłowatego biało- brązowego , można przesłać do mnie na maila [email protected] ciesze sieze jamniczkowaty piesek znalazł też dom!:lol: Quote
oktawia6 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 aktualizacja jest ważna-bardzo dobrze, że jesteś czujna Tosia-jak zawsze! Quote
Recommended Posts