graszka_gn Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Uwaga: nowe kody bannerków po awarii uploadu pod tym adresem: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2557523#2557523 Quote
weszka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Kochani, tak pytając póki co czysto teoretycznie i żeby się nikt nie napalił ;) Ktoś z Was dałby radę podwieźć sznaucerkę mini do Krakowa??? Quote
_Tosia_ Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 weszka napisał(a):Kochani, tak pytając póki co czysto teoretycznie i żeby się nikt nie napalił ;) Ktoś z Was dałby radę podwieźć sznaucerkę mini do Krakowa??? Weszko, czy mialaby jechac do Pauliny?... dostałam dzis od niej wiadomosc, ze z adopcji chyba nic nie będzie... jeszcze nie wiem, dlaczego, czekam na więcej informacji... Quote
_Tosia_ Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='graszka_gn']Uwaga: nowe kody bannerków po awarii uploadu pod tym adresem: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2557523#2557523 dzieki!! :loveu: Quote
_Tosia_ Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='tanitka']czy mogę prosić o jeszcze jakieś zdjecia psa wyzłowatego biało- brązowego , można przesłać do mnie na maila [email protected] ciesze sieze jamniczkowaty piesek znalazł też dom!:lol: ja nie mam więcej jego zdjęc, moze Ty Katya?.. Quote
_Tosia_ Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 oktawia6 napisał(a):aktualizacja jest ważna-bardzo dobrze, że jesteś czujna Tosia-jak zawsze! to przecież moje dziecinki :oops: Quote
rita60 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 _Tosia_ napisał(a):to przecież moje dziecinki :oops: Tosia nie ma sie czego wstydzic,to takie miłe:lol:to nasze dziecinki......... Quote
weszka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 _Tosia_ napisał(a):Weszko, czy mialaby jechac do Pauliny?... dostałam dzis od niej wiadomosc, ze z adopcji chyba nic nie będzie... jeszcze nie wiem, dlaczego, czekam na więcej informacji... Chodzi pewnie o Patrycję (nie Paulinę) ale na moje wyczucie to z tej adopcji nic nie będzie - niestety czarny PR p. Siemińskiej o mixie zrobił swoje :shake: Ja tu kombinuje plan B dla suczki - tymczas w Krakowie bo jam z Krakówka :diabloti: Quote
_Tosia_ Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 weszka napisał(a):Chodzi pewnie o Patrycję (nie Paulinę) ale na moje wyczucie to z tej adopcji nic nie będzie - niestety czarny PR p. Siemińskiej o mixie zrobił swoje :shake: Ja tu kombinuje plan B dla suczki - tymczas w Krakowie bo jam z Krakówka :diabloti: tak, o Patrycję oczywiście mi chodzilo... kurcze... szukamy dalej i czekamy na plan B Quote
Edi100 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ciotki koffane, proszę zerknijcie czy tam nie ma Żuczka? Ja wiem on zwiał na śląsku:shake:Ale wszystko jest możliwe:roll: To foteczka po lewej w moim podpisie:( Quote
oktawia6 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Tosia oczywiście-bądź dumna:lol: Edi-Żuczek zaginął ponad rok temu:shake::roll:ze swojego domu-świeżo po adopcji-bo się wystraszył i wystrzelił jak z procy-pamiętam....... Quote
Edi100 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 oktawia6 napisał(a):Tosia oczywiście-bądź dumna:lol: Edi-Żuczek zaginął ponad rok temu:shake::roll:ze swojego domu-świeżo po adopcji-bo się wystraszył i wystrzelił jak z procy-pamiętam....... Niestety to prawda:placz: Nie umiem o Nim zapomniec:( Quote
oktawia6 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Edi100 napisał(a): Niestety to prawda:placz: Nie umiem o Nim zapomniec:( Wiem Edi:roll:-dlatego każdemu wbijam do mózgownicy nie powinien byc spuszczany na początku ze smyczy-tylko na terenie ogrodzonym i na dobrych szelkach by w razie co nie mógł się z nich wyślizgnąc-oj nie mam dzięki temu wielu zwolenników-jako "zrzędliwa"........ Quote
Ambra Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 czy mozecie mi napisac cos o tej charcicy z pierwszej str? jak dlugo jest jak jej stan zdrowia jak trafila, wielkosc - chyba to gryhound wiec powinna miec jakies 60 cm lub wiecej.... z gory dzieki, założylam jej juz watek na chrcim, beda ja oglaszac jak cos to na kogo podac namiary? http://www.psy.mgt.pl/psy/viewtopic.php?t=3950 Quote
tanitka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 wyżłowaty ma ogłoszenia na forach wyżłów i na allegro http://allegro.pl/item264522072_wyzel_niemiecki_mix.html Quote
weszka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 _Tosia_ napisał(a):tak, o Patrycję oczywiście mi chodzilo... kurcze... szukamy dalej i czekamy na plan B Plan B to DT w Krakowie. A odpowiedź czy to możliwe powinnam poznać w połowie przyszłego tygodnia. Tylko wtedy by był konieczny transport do Krakowa :roll: Quote
Fundacja Medor Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 czy ten 3 letni amstaf rudy ma domek Quote
mulinka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Tosiu - pamiętaj proszę o zdjęciach starszych szczeniaków ups... teraz doczytałam, że będziesz pamiętać :) Quote
doddy Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Fundacja Medeor napisał(a):czy ten 3 letni amstaf rudy ma domek Jezeli chodzi Ci o pitbulla red nosa a nie amstaffa - to tak, ma dom. Quote
mulinka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 podnoszę dla czytających dogomanię nocą Quote
rita60 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 mulinka napisał(a):podnoszę dla czytających dogomanię nocą I w południe..........:p Quote
mulinka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 przytulisko na Kosodrzewiny - psy i koty czekają na nowych opiekunów Quote
oktawia6 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Tosia-nagrałam Ci się na sekretarkę-gdzie jesteś:mad: Quote
Recommended Posts