Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Kochani, tak pytając póki co czysto teoretycznie i żeby się nikt nie napalił ;) Ktoś z Was dałby radę podwieźć sznaucerkę mini do Krakowa???

Weszko, czy mialaby jechac do Pauliny?... dostałam dzis od niej wiadomosc, ze z adopcji chyba nic nie będzie... jeszcze nie wiem, dlaczego, czekam na więcej informacji...

Posted

[quote name='tanitka']czy mogę prosić o jeszcze jakieś zdjecia psa wyzłowatego biało- brązowego , można przesłać do mnie na maila [email protected]
ciesze sieze jamniczkowaty piesek znalazł też dom!:lol:
ja nie mam więcej jego zdjęc, moze Ty Katya?..

Posted

_Tosia_ napisał(a):
Weszko, czy mialaby jechac do Pauliny?... dostałam dzis od niej wiadomosc, ze z adopcji chyba nic nie będzie... jeszcze nie wiem, dlaczego, czekam na więcej informacji...

Chodzi pewnie o Patrycję (nie Paulinę) ale na moje wyczucie to z tej adopcji nic nie będzie - niestety czarny PR p. Siemińskiej o mixie zrobił swoje :shake:
Ja tu kombinuje plan B dla suczki - tymczas w Krakowie bo jam z Krakówka :diabloti:

Posted

weszka napisał(a):
Chodzi pewnie o Patrycję (nie Paulinę) ale na moje wyczucie to z tej adopcji nic nie będzie - niestety czarny PR p. Siemińskiej o mixie zrobił swoje :shake:
Ja tu kombinuje plan B dla suczki - tymczas w Krakowie bo jam z Krakówka :diabloti:

tak, o Patrycję oczywiście mi chodzilo...
kurcze... szukamy dalej i czekamy na plan B

Posted

Ciotki koffane, proszę zerknijcie czy tam nie ma Żuczka? Ja wiem on zwiał na śląsku:shake:Ale wszystko jest możliwe:roll: To foteczka po lewej w moim podpisie:(

Posted

Tosia oczywiście-bądź dumna:lol:
Edi-Żuczek zaginął ponad rok temu:shake::roll:ze swojego domu-świeżo po adopcji-bo się wystraszył i wystrzelił jak z procy-pamiętam.......

Posted

oktawia6 napisał(a):
Tosia oczywiście-bądź dumna:lol:
Edi-Żuczek zaginął ponad rok temu:shake::roll:ze swojego domu-świeżo po adopcji-bo się wystraszył i wystrzelił jak z procy-pamiętam.......

Niestety to prawda:placz: Nie umiem o Nim zapomniec:(

Posted

Edi100 napisał(a):

Niestety to prawda:placz: Nie umiem o Nim zapomniec:(

Wiem Edi:roll:-dlatego każdemu wbijam do mózgownicy nie powinien byc spuszczany na początku ze smyczy-tylko na terenie ogrodzonym i na dobrych szelkach by w razie co nie mógł się z nich wyślizgnąc-oj nie mam dzięki temu wielu zwolenników-jako "zrzędliwa"........

Posted

_Tosia_ napisał(a):
tak, o Patrycję oczywiście mi chodzilo...
kurcze... szukamy dalej i czekamy na plan B

Plan B to DT w Krakowie. A odpowiedź czy to możliwe powinnam poznać w połowie przyszłego tygodnia. Tylko wtedy by był konieczny transport do Krakowa :roll: