oktawia6 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 tamte panny od rożna na pewno nie zangażują się w akcję:roll:
red Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ja też tak myślę, zaoferowały się, ale wątpię, żeby ona weszła do środka. Podchodzi pod budkę jak jest głodna, dlatego one myślą, że to będzie proste, raczej na nich nie liczymy.
Hotel KADIF Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Czekam w gotowości na info codziennie do 18:30, później już nie mogę z dzieciakami wyjeżdżać, bo rano wstajemy o świcie.
Hotel KADIF Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pnia! Co u Ciebie psinko :placz::shake:!! Pozwól Ciotkom z dogomanii sobie pomóc...trzymamy kciuki dzisiaj za Ciebie :thumbs::thumbs::thumbs: Jak nie to się wkurzymy :mad::mad::mad::peace::peace::peace: i będzie szczelba z zastrzykiem typu "fik i śpi":snipersm:Dobrze Ci radzę....... pomyśl o tym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
red Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='DIF']Pnia! Co u Ciebie psinko :placz::shake:!! Pozwól Ciotkom z dogomanii sobie pomóc...trzymamy kciuki dzisiaj za Ciebie :thumbs::thumbs::thumbs: Jak nie to się wkurzymy :mad::mad::mad::peace::peace::peace: i będzie szczelba z zastrzykiem typu "fik i śpi":snipersm:Dobrze Ci radzę....... pomyśl o tym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Dif, rozbrajasz nas swoim poczuciem humoru, dobrze, że chociaz Ty podchodzisz do tej sytuacji na luzie. Wieczorem Dorka przejeżdżała koło nich, bawiły się pięknie na skwerku z tym psiakiem, ona chyba jest w nim zakochana, co będzie jak ją zabierzemy? Kurcze, łatwiej by było tego psa dosięgnąć, bo on jest taki przytulasek, jak wołamy - sunia! to on biegnie i merda ogonkiem, a ona z daleka na dystans. Zrobimy i jemu zdjęcie.
Hotel KADIF Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='red']Dif, rozbrajasz nas swoim poczuciem humoru, dobrze, że chociaz Ty podchodzisz do tej sytuacji na luzie. Wieczorem Dorka przejeżdżała koło nich, bawiły się pięknie na skwerku z tym psiakiem, ona chyba jest w nim zakochana, co będzie jak ją zabierzemy? Kurcze, łatwiej by było tego psa dosięgnąć, bo on jest taki przytulasek, jak wołamy - sunia! to on biegnie i merda ogonkiem, a ona z daleka na dystans. Zrobimy i jemu zdjęcie.[/quote] A cóż mi innego pozostało :shake::shake::shake: jestem daleko od niej i mogę słać tylko ciepłe myśli :placz: A wiesz, że też myślałam o tym drugim piesiu, co z nim zrobić:hmmmm:. Może jakieś zdjęcia wrzucić i szukać równolegle...
red Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Drugi jest niby duży ale na niewysokich łapkach koloru kremowego, pysio ma jak misio i jest bardzo ufny, dlatego pewnie kuleje na przednią łapkę, może ktoś go kopnął. Zrobiłyśmy mu zdjęcie. Biegł za nami do samochodu i nawet dał by się wepchnąć, a sunia z daleka omija nas łukiem, ale trzyma sie go bardzo. Mają tylko siebie. Byłoby super, gdyby miały wspólny dom, dobrze by go pilnowały, bo on podszczekuje, a ona za nim. Czekamy na akcję dziewczyn, mają spróbować złapać sunię, a z misiaczkiem nie byłoby większego problemu.Bądźmy dobrej myśli, cierpliwości nam trzeba dużo w tym przypadku.
oktawia6 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 to czekamy w takim razie! nie ma innego wyjścia-sterylizacja już zamówiona przez Dif:p
gallegro Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='red']Drugi jest niby duży ale na niewysokich łapkach koloru kremowego, pysio ma jak misio i jest bardzo ufny, dlatego pewnie kuleje na przednią łapkę, może ktoś go kopnął. Zrobiłyśmy mu zdjęcie....[/quote] Red, dawaj zdjęcie to wystawię psiaka na Allegro. Może też dodam go do aukcji Pinii...
Hotel KADIF Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='oktawia6']może jutro coś się wyklaruje:roll:[/quote] Ojej, a jutro mój Tz-cik do Radomia na godz. 10 bryka służbowo, mógłby zabrać coś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: z powrotem :shake:
red Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jakie to przykre, już mogłaby mieć normalny dom i opiekę, nie może tego zrozumieć....Zdjęcie tego jej towarzysza wysłałam Ani na maila i miała zamieścić. Widzę, że dziewczyny, które miały łapac sunię ociągają się. Napiszę do Monikib na pw.
oktawia6 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 no właśnie-mi DIF bardzo się podoba-świetnie zorganizowana-przygotoana sterlizacja dla Pini, dobra opieka, od razu allegro ruszyłoby gdyby już doopkę u niej grzała-może jutro-bo DIF jest super DT:loveu:
Hotel KADIF Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='oktawia6']no właśnie-mi DIF bardzo się podoba-świetnie zorganizowana-przygotoana sterlizacja dla Pini, dobra opieka, od razu allegro ruszyłoby gdyby już doopkę u niej grzała-może jutro-bo DIF jest super DT:loveu:[/quote] OJ....:oops::oops::oops:! Dzięki :oops:! Ale z tą organizacją różnie bywa :shake::shake::shake::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:zobaczymy czy sobie poradzę z półdziką Pinią :mad::mad::mad:
Hotel KADIF Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='red']Jakie to przykre, już mogłaby mieć normalny dom i opiekę, nie może tego zrozumieć....Zdjęcie tego jej towarzysza wysłałam Ani na maila i miała zamieścić. Widzę, że dziewczyny, które miały łapac sunię ociągają się. Napiszę do Monikib na pw.[/quote] Ani nie będzie do niedzieli! :placz:
Hotel KADIF Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Czemu nikt tu nie zagląda :mad::mad::mad:!! Co jest Ciotki, czy zapomniałyście o malutkiej Pince? :placz::placz::placz: Red, czy któraś z Was ją widziała?? Może skoro ten lek który jej podałyście, pomimo końskiej dawki, nie zadziałał warto wypróbować jakiś inny.... Już sama nie wiem :shake: tak byśmy chcieli jej pomóc :-(
Hotel KADIF Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Halo, czy ktoś pamięta o mojej "tymczasówce"??? :placz::placz::placz::placz::placz::placz:
red Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dif, Tygrysiczka wyjechała na weekend, Dorka będzie jutro, ja mam grypę i jestem w niemocy, sama nic nie zrobię. Zaczłapałam się dziś po południu z garnkiem klusek z czymś i obdzieliłam ich. Psiaczki są obydwa, trzymają się siebie i jak pomyślę, że trzeba ich rozdzielić... Mała nadal jest bardzo nieufna, nie daje się dotknąć, czekam na dziewczyny i musimy coś postanowić. Znajoma doradzała hydroxyzinę w syropie.
andzia69 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 to chyba jakaś epidemia piniopodobnych suniek! Następna podobna w Radomiu: [IMG]http://images28.fotosik.pl/91/bfef4e5de8fa5c45med.jpg[/IMG] tu jej watek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85656[/url] a nasza Mini pojechała do nowego domku w Warszawie, a wylądowała na tymczasie:-( jezuu - co za ludzie chodzą po tym świecie:angryy: nawet jej nie przyszła zobaczyć!francowata baba:angryy::angryy: dobrze, ze znalazło się miejsce, gdzie jayo zawiozla sunię bo nie wiem coby się z małą stało!:placz:
Hotel KADIF Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='oktawia6']DIF-ja jestem Twoją wierną fanką!!!:p[/quote] :oops::buzi:
Tigraa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Już jestem i dziś mamy spotkanie bojowe u red, będziemy opracowywać stategię A to kolega Pinii [IMG]http://i22.tinypic.com/35ivkn7.jpg[/IMG] [IMG]http://i21.tinypic.com/vdket.jpg[/IMG] [IMG]http://i23.tinypic.com/xpdmx4.jpg[/IMG]
Hotel KADIF Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Ania-tygrysiczka']Już jestem i dziś mamy spotkanie bojowe u red, będziemy opracowywać stategię A to kolega Pinii [IMG]http://i22.tinypic.com/35ivkn7.jpg[/IMG] [IMG]http://i21.tinypic.com/vdket.jpg[/IMG] [IMG]http://i23.tinypic.com/xpdmx4.jpg[/IMG][/quote] Bardzo nieduży :evil_lol::evil_lol::evil_lol:! Ojej i co rozdzielimy ich?? Co robić :placz: psie serducha popękają z rozpaczy :placz::placz::placz:. Ale i tak przecież bardzo trudno będzie znaleźć dom dla obojga !
oktawia6 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dif na posterunu widzę:pa prowadzące akcję odłowienia Pini? Dif czeka i gotowa na sterylizację!
Recommended Posts