Jump to content
Dogomania

Młody Piękny Rudy Wesoły Labko-Akito-Owczarkowaty - w nowym domu - trzymajmy kciuki!

Recommended Posts

Posted

W takim razie wydaje mi się, że mogą się swietnie porozumieć, bo Rudi jest bardzo wylewny w okazywaniu uczuć... A z drugiej strony jest bardzo duży i z pewnością robi wrażenie swoim wyglądem.

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dlatego mam nadzieje, ze moze sie spodoba...pokazywalam pare psiakow z okolicy ale oni twierdza, ze wszystko ponad rok to juz "za stare", bo brat chce miec jeszcze troche takiego podlotka..

Posted

na razie nie chce nic pisac, zeby nie zapeszac..;)
ale jezeli cos sie wydarzy to bedzie to po swietach..

no to swiateczne Wam skladam zyczenia:
spelnienia marzen i wielu adopcji dla wszytskich siersciuchow w potrzebie!

Posted

witam!
Pan brat wrocil i rudi mu sie podoba!
czyli mozemy zalatwiac transport!
panstwo sa w stanie przeznaczyc 100zl na transport.
jezeli uda Wam sie dowiezc go do katowic lub okolic to ja go przechwyce i dowioze dalej.

Posted

Świetnie!!!!!!!!!!

Muszę pomyśleć, co z transportem...
Na wszelki wypadek trzeba będzie dać ogłoszenie w wątku transportowym na dogo. Sprawdzę też pociągi (ale to chyba za długa podróż na pociąg), pogadam z mężem, zobaczymy...

No to teraz sprawy formalne: czy Pan jest gotowy na podpisanie umowy adopcyjnej, zobowiązującej do akceptacji wizyt poadopcyjnych? Czy Ty Kako80 jesteś z Panem w stałym kontakcie, tak, żeby dostarczać nam systematyczne informacje o losach Rudaska, no i zdjęcia oczywiście? To bardzo ważna sprawa.

Posted

:cunao:No ja PIERDZIU! (sorki, ale wielce się URADOWAŁAM i to pierwsze słowo, które mi przyszło do głowy). To ze zmęczenia. Ale już mi przechodzi po takich wieściach.
Lalalalala. Powiem krótko:
SUPER!
Rudy- jedziesz chłopie do domu :)
Z największą przyjemnością pozdejmuje Rudaska jutro z tablic ogłoszeń.

Posted

Sprawa wygląda tak: w samochodzie jest zepsuty układ hamulcowy. Jeśli mechanik zdąży naprawić do weekendu, to w sobotę panowie ruszą w drogę.