Agnieszka i Ogiś Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hop Rudi! Co u Ciebie tak cicho?! Jesteś piękny,przypominaj o swoim istnieniu! Quote
outsi Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 No właśnie... Wyjechałam na kilka dni i do wątku Rudiego nikt nie zajrzał - auuuu....:cry: Quote
Kacedy Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 na mój gust to on ma w sobie sporo z akity. Quote
Kacedy Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 W takim razie: czy Rudi nadal szuka domu? Jeśli tak to możemy go wstawić na stronę Akit w Potrzebie (link w moim podpisie). Poproszę tylko o duże zdjęcia Rudaska i namiary na osobę z którą można się kontaktować w sprawie ew. adpocji. Dane poproszę na e-maila. Quote
Kacedy Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kacedy napisał(a):W takim razie: czy Rudi nadal szuka domu? Haloooooo, czy to aktualne? Quote
outsi Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Przepraszam, Kochani, za ciszę u Rudaska - musiałam sobie zrobić przerwę na dogo z racji gorącego czasu związanego z obroną doktoratu. Jestem już po - zatem wracam. Sprawa jest wciąż aktualna i bardzo bardzo pilna. Rudi mieszka w kojcu i jest z tego powodu nieszczęśliwy - bardzo potrzebuje ruchu i kontaktu z człowiekiem - jest naprawdę przeuroczy! Zaraz wstawię zdjęcia z mojego spotkania z nim - mniej więcej miesiąc temu. Quote
Kacedy Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ooooo! fajnie, że jesteś :) Dziękuję za info w sprawie labko-akito-owczarko- Rudaska :) Jutro postaram się napisać o nim jakiś w miarę zgrabny tekścik i ogłoszę go na stronie Akit w Potrzebie i adopcjach. Pies jest rzeczywiście piękny, więc miejmy nadzieję że najbliższe Święta spędzi już w domku. Mam pytanie- jak wygląda sprawa szczepień, odrobaczania i kastracji. Pewnie nic z tych rzeczy nie było robione :shake: I tak orientacyjnie (bo, że młody to widać) jaki wiek mu wpisać w ogłoszeniach? aaaaaa....i jeszcze jedno- gdzie w ogóle jest psiak- jakieś miasto, województwo? Quote
outsi Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Kacedy, wielkie dzięki za pomoc!!! Rudasek został na pewno zaszczepiony na wściekliznę, po odpowiedniej przerwie miało być szczepienie na wirusówki i odrobaczanie, ale nie wiem, czy już zostały zrobione -muszę zapytać. Nie jest wykastrowany. Co do wieku - muszę zapytać, co powiedział wet, ale na moje oko ma najwyżej 1- 1,5 roku - zachowuje się jak szczeniak. Rudasek mieszka tymczasowo pod Lublinem. Quote
Kacedy Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Nie ma sprawy, dzięki za zdjęcia. Dzisiaj już nie dam rady go ogłosić, a na weekend wyjeżdżam. W poniedziałek z rana biorę się za wstawianie Rudolfa do portali. Gdyby udało Ci się zweryfikować te niewiadome odnośnie szczepień, odrobaczania i ew. wieku byłoby super :) Quote
outsi Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Rudasek ma szczepienie na wściekliznę i jest odrobaczony. Ma około roku - tak ocenił wet. Quote
Kacedy Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ogłoszenia Rudolfa : adopcje.org schronisko.net allegro Szukaj domu przystojniaku :) wstawiłam go jeszcze tutaj. Quote
outsi Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Rudasek bardzo dziękuje za pomoc :loveu::Rose::iloveyou: ! Quote
outsi Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Rudasek się przypomina - dom pilnie potrzebny! Quote
Kacedy Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Zima się zbliża wielkimi krokami. Ludkowie, dajcie temu pięknemu psiakowi dom! Przecież on nie może wylądować w schronie. Domku z ogrodem do pilnowania- gdzie jesteś? Quote
Izis Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Pytanie czy jest szansa, ze on dogada sie z drugim psem? Bo jeśli tak to mój znajomy spyta swego kolegę czy by go nie chciał. On szuka psiaka na zewnątrz. Quote
Recommended Posts