Jump to content
Dogomania

Młody Piękny Rudy Wesoły Labko-Akito-Owczarkowaty - w nowym domu - trzymajmy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

W takim razie:
czy Rudi nadal szuka domu? Jeśli tak to możemy go wstawić na stronę Akit w Potrzebie (link w moim podpisie). Poproszę tylko o duże zdjęcia Rudaska i namiary na osobę z którą można się kontaktować w sprawie ew. adpocji. Dane poproszę na e-maila.

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam, Kochani, za ciszę u Rudaska - musiałam sobie zrobić przerwę na dogo z racji gorącego czasu związanego z obroną doktoratu. Jestem już po - zatem wracam.

Sprawa jest wciąż aktualna i bardzo bardzo pilna.
Rudi mieszka w kojcu i jest z tego powodu nieszczęśliwy - bardzo potrzebuje ruchu i kontaktu z człowiekiem - jest naprawdę przeuroczy!
Zaraz wstawię zdjęcia z mojego spotkania z nim - mniej więcej miesiąc temu.

Posted

Ooooo! fajnie, że jesteś :)
Dziękuję za info w sprawie labko-akito-owczarko- Rudaska :)
Jutro postaram się napisać o nim jakiś w miarę zgrabny tekścik i ogłoszę go na stronie Akit w Potrzebie i adopcjach. Pies jest rzeczywiście piękny, więc miejmy nadzieję że najbliższe Święta spędzi już w domku.
Mam pytanie- jak wygląda sprawa szczepień, odrobaczania i kastracji. Pewnie nic z tych rzeczy nie było robione :shake:
I tak orientacyjnie (bo, że młody to widać) jaki wiek mu wpisać w ogłoszeniach?
aaaaaa....i jeszcze jedno- gdzie w ogóle jest psiak- jakieś miasto, województwo?

Posted

Kacedy, wielkie dzięki za pomoc!!!
Rudasek został na pewno zaszczepiony na wściekliznę, po odpowiedniej przerwie miało być szczepienie na wirusówki i odrobaczanie, ale nie wiem, czy już zostały zrobione -muszę zapytać. Nie jest wykastrowany.
Co do wieku - muszę zapytać, co powiedział wet, ale na moje oko ma najwyżej 1- 1,5 roku - zachowuje się jak szczeniak.
Rudasek mieszka tymczasowo pod Lublinem.

Posted

Nie ma sprawy, dzięki za zdjęcia. Dzisiaj już nie dam rady go ogłosić, a na weekend wyjeżdżam. W poniedziałek z rana biorę się za wstawianie Rudolfa do portali.
Gdyby udało Ci się zweryfikować te niewiadome odnośnie szczepień, odrobaczania i ew. wieku byłoby super :)

Posted

Zima się zbliża wielkimi krokami. Ludkowie, dajcie temu pięknemu psiakowi dom! Przecież on nie może wylądować w schronie.
Domku z ogrodem do pilnowania- gdzie jesteś?

Posted

Pytanie czy jest szansa, ze on dogada sie z drugim psem?
Bo jeśli tak to mój znajomy spyta swego kolegę czy by go nie chciał.
On szuka psiaka na zewnątrz.