Jump to content
Dogomania

Młody Piękny Rudy Wesoły Labko-Akito-Owczarkowaty - w nowym domu - trzymajmy kciuki!

Recommended Posts

Posted

Do moich krewnych przybłąkał się młody, duży pies. Był wygłodzony i zaniedbany, ale niezwykle kontaktowy, entuzjastyczny, towarzyski i zupełnie bez agresji.

Krewni mają kojec z budą po poprzednim psie, który odszedł w zeszłym roku, więc młody tam tymczasowo zamieszkał.
Krewni nie mogą go jednak zatrzymać, nie planują więcej psów, nie mają siły się psem zajmować.

Dlatego przystojniak potrzebuje bardzo pilnie domu.

Dzisiaj mój Q. pojechał zrobić mu sesję zdjęciową. Nie było łatwo, bo pies szalał, skakał, biegał, zaczepiał fotografa, itp. Jest bardzo żywiołowy i natychmiast nawiązuje przyjaźnie. Odnalazłby się idealnie w rodzinie z dziećmi (test na kilkuletnie dzieci zrobiony :) ), lubiącej ruch i długie spacery, najlepiej w domu z ogrodem, gdzie mógłby wybiegać swoje wielkie pokłady energii.

Oto nasz młodzieniec:

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudi wita cioteczkę :loveu:.
Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać krewnych, czy na nadali młodemu jakieś imię. Dzisiaj zapytam i przenegocjuję Rudiego :cool3: .

Posted

Puchatku, baaardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Czy można Rudiego lansować w ogłoszeniach jako mixa owczarka i labradora? Jak myślicie? Usposobienie ma labkowate, maść biszkoptowatą, głowa też taka troszeczkę labkowata... :hmmmm: Czy mi się zdaje?