Jasia i Bora Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Znalezione na allegro - Popatrzcie na te pyszności :) [URL="http://allegro.pl/wielkanocne-ciasteczka-dla-psa-pyszne-i-zdrowe-i1559387887.html?source=oo"][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_E_S8y42yTLA/TaQcJfwyKHI/AAAAAAAAA7k/SFNzhdHIpNk/s512/bg_osterkugel.jpg[/IMG][/URL] [IMG]http://http://www.go-dog.pl/ciasteczka-heiden-und-billerbeck-wiosna.html[/IMG][IMG]http://www.go-dog.pl/ciasteczka-heiden-und-billerbeck-wiosna.html[/IMG] Quote
Kasi i Lena Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Fajne jajeczka, choć myślę że psiaki nie docenią wymyślnego kształtu. Dla nich liczy się tylko smak, na szczęście bo by moich upieczonych specjalnie dla nich ciastek nie ruszyły:) Quote
Jasia i Bora Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 hah, no dla psa są. Ja miałam zimowe ciastka tej firmy, psy sie rozpychały biegnac, który pierwszy dopadnie ciacho ;) Niemiec potrafi kurcze nawet ciastka zrobic pyszne ;) Quote
radush Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 A ja was zaskoczę i powiem że ostatnio patrzę a mój kundelek trawkę skubie :D Quote
olalolaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jedna jak widzi marchewkę to ją roznosi, druga suczka za to kocha orzeszki ziemne ;) Quote
Guest papillonek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='radush']A ja was zaskoczę i powiem że ostatnio patrzę a mój kundelek trawkę skubie :D[/QUOTE] Nie jest to zaskakujące,bo psy w ten sposób się oczyszczają :) Quote
vege* Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='olalolaa']Jedna jak widzi marchewkę to ją roznosi, druga suczka za to [B]kocha orzeszki ziemne [/B];)[/QUOTE] oooooj tak, ja kiedyś zapomniałam, że w torbie miałam orzeszki ziemne ( w skorupkach), poszłam do kuchni, a foliówkę w torbie zostawiłam i w pokoju na podłodze położyłam, po ok 10 min przychodzę, patrzę, a po podłodze wala się pełno skorupek od orzechów, a Nuka szczęśliwa leży sobie i wcina dalej orzechy :evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Tak orzeszki są zjadane często za skorupką ;) Quote
vege* Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 a u mnie akurat Nuka sobie je wydłubała ze skorupek ;-) Quote
Paulix Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Mój pies uwielbia pomidory i mozzarelle :lol: Zawsze przy śniadaniu mam wiernego towarzysza :D Z kupnych przypadają mu do gustu takie kąski z Vitakraftu i kabanosy tej samej firmy. Quote
Guest papillonek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='Paulix']Mój pies uwielbia pomidory i mozzarelle :lol: Zawsze przy śniadaniu mam wiernego towarzysza :D Z kupnych przypadają mu do gustu takie kąski z Vitakraftu i kabanosy tej samej firmy.[/QUOTE] A u Nas akurat nic z powyżej wymienionych nie przypadło do gustu ;) Quote
Illusion Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Moja Ginny zje chyba wszystko, ostatnio biegała po domu z papryczką chilli w pysku ;). Quote
Litterka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 U nas ostatnio hitem przysmaków są... ogórki kiszone :P Quote
Guest papillonek Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='Litterka']U nas ostatnio hitem przysmaków są... ogórki kiszone :P[/QUOTE] Serio?? Żeby mu nie zaszkodziło :O Quote
Litterka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='papillonek']Serio?? Żeby mu nie zaszkodziło :O[/QUOTE] Obserwuję zachowanie i kupy i wszystko w porządku. No właśnie... czy dla psa kwas mlekowy z ogórków jest tak, jak dla ludzi pożyteczny, czy szkodliwy? Quote
olalolaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja nie mam pojęcia, ale psy na prawdę sępią aż głowa boli, smakuje im. Jak działa ciekawe.. Quote
Cheryl Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dino lubi suszony chlebek, ale nie tak bardzo jak szynkę :eviltong: Quote
Daga&Maks Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 mój jak ma do wyboru szynkę i suchą bułkę to bierze bułkę :lol: Quote
Koreksonowa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 A mój Korczysław raz się przerobił. Zbierałam się do wyjazdu na studia i miałam odłożoną w koszu z prowiantem kiełbaskę zawiniętą w papiór. Dużo zamieszania było, w penym momencie wpada ojciec i śmieje się że już mam po kiełbasie, bo Korek biega z papierem po ogrodzie. Zaglądam do kosza. Kiełbasa jest! Tylko papier wcięło. Pies chcąc być delikatnym złapał za sam papierek i spylił. I żuł nieszcześnik celulozę z kiełbasianym aromatem:D Quote
Omerta Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 mój pies da się pokroić za wszystko co jedzą ludzie. :) Mamy obecnie mięsne kostki z maced'a. Chyba nie ,,wchodzą" tak jak cokolwiek ludzkiego :D Quote
rashelek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 a moje psie wielbi żółty ser, mięcho (nie szynke, mięcho), buraki. A kiedyś zajadała sie pomidorem i kapustą ;p Quote
Beata+Barbie Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Moja Barbie jest wszystkożerna ale za arbuza dała by się pokroić. No a jak widzi, że mam w ręku żółty serek to wykonuje naraz wszystkie wyuczone sztuczki :lol: Quote
Recommended Posts