Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosia bardzo lubi żwacze wołowe, co prawda ich woń jest po prostu straszna, ale czego się nie robi dla swojego psa :cool1: Z innych kupnych to smakują jej takie kosteczki Trixie [takie jasne, a w środku czerwone], paski mięsne Trixie. Upodobała sobie też kości prasowane :)
Do szkolenia używamy żółtego sera, szynki, czasem parówek, czy drobno pokrojonego, gotowanego kuraka.

Posted

[quote name='Cimi']Penisy wołowe najlepsze :lol:[/quote]
[quote name='Luzia&Funia']Próbowałaś?? :diabloti:[/quote]
[quote name='Cimi']No, smaczne są :lol:. Spróbuj nie pożałujesz :lol:[/quote]
Niebo w gębie, mówię Ci. :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Jeśli radzicie to nie ma sprawy mam tylko nadzieję że się nie rozczaruję :evil_lol:[/QUOTE]

Jak nie będą smakować Ci penisy, to spróbuj przełyki wołowe, też niebo :lol:

Posted

Z takich pyszności to podobno smaczne mięso ze świńskich ogonów :eviltong: ale nie próbowałam, mimo usilnych namów pauliny87.

hmm a takiego penisa to w sklepie mięsnym? czy wędzony?? tak sie zastanawiam, gdzie i jak poprosić :lol:

A tak o przekąskach to co jest dobre na poprawę oddechu?

Posted

[quote name='Cimi']Jak nie będą smakować Ci penisy, to spróbuj przełyki wołowe, też niebo :lol:[/quote]

Hmm mój pies lubi więc i mi powinny smakować :loveu:
Dziękuję za rady :evil_lol:

A co do przysmaków i lidla moja Funia lubi też te paski bekonowe czy jakoś tak :cool3:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']A co do przysmaków i lidla moja Funia lubi też te paski bekonowe czy jakoś tak :cool3:[/quote]
Też czasem kupuję te paski, ale drobiowe, kroję na drobniutką kosteczkę i stosuję jako smaczki podczas szkolenia. :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Też czasem kupuję te paski, ale drobiowe, kroję na drobniutką kosteczkę i stosuję jako smaczki podczas szkolenia. :cool3:[/quote]

Też tak robię :cool3:
Łatwo sie je kroi i nie brudzą ręki :lol:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Daga & Maks']mój pies znalazł sobie ostatnio nowy przysmak : dmuchawce :lol:[/quote]
przynajmniej zaoszczędzisz :evil_lol:
uwazaj tylko zeby mu w brzuchu mlecze nie urosly;)

Posted

A mój pies uwielbia zjadać mięso, które nie jest przeznaczone dla niego ( czyli zdejmować je z piekarnika ) :mad: Wczoraj mieliśmy taki incydent :mad:

Posted

[quote name='monita']A mój pies uwielbia zjadać mięso, które nie jest przeznaczone dla niego ( czyli zdejmować je z piekarnika ) :mad: Wczoraj mieliśmy taki incydent :mad:[/QUOTE]

mój pies robi to samo

Posted

mój psiak uwielbia wysmarkane chusteczki higieniczne :P a poza tym to chrupki orzechowe, ser żółty i oczywiście paróweczki xD to są jego ulubione przysmaki ^^

Posted

[quote name='smallpati'] O dziwo nie ruszy tych używanych tylko czyste :evil_lol:[/quote]

A mój to czystych nie ruszy xP dla niego kwintesencją smaku są...ekhym...gile xD

Posted

[quote name='Marta&Karmen']A u nas zostało zjedzone 10 zł. Ale i tak się cieszymy bo obok leżało 100zł:roll:[/quote]

Eeeee, to nie wie co dobre :eviltong: