Illusion Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Tosia bardzo lubi żwacze wołowe, co prawda ich woń jest po prostu straszna, ale czego się nie robi dla swojego psa :cool1: Z innych kupnych to smakują jej takie kosteczki Trixie [takie jasne, a w środku czerwone], paski mięsne Trixie. Upodobała sobie też kości prasowane :) Do szkolenia używamy żółtego sera, szynki, czasem parówek, czy drobno pokrojonego, gotowanego kuraka. Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Cimi']Penisy wołowe najlepsze :lol:[/quote] Próbowałaś?? :diabloti: Quote
Cimi Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Próbowałaś?? :diabloti:[/QUOTE] No, smaczne są :lol:. Spróbuj nie pożałujesz :lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Cimi']Penisy wołowe najlepsze :lol:[/quote] [quote name='Luzia&Funia']Próbowałaś?? :diabloti:[/quote] [quote name='Cimi']No, smaczne są :lol:. Spróbuj nie pożałujesz :lol:[/quote] Niebo w gębie, mówię Ci. :cool3: :diabloti: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jeśli radzicie to nie ma sprawy mam tylko nadzieję że się nie rozczaruję :evil_lol: Quote
Cimi Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Jeśli radzicie to nie ma sprawy mam tylko nadzieję że się nie rozczaruję :evil_lol:[/QUOTE] Jak nie będą smakować Ci penisy, to spróbuj przełyki wołowe, też niebo :lol: Quote
Manndy_86 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Z takich pyszności to podobno smaczne mięso ze świńskich ogonów :eviltong: ale nie próbowałam, mimo usilnych namów pauliny87. hmm a takiego penisa to w sklepie mięsnym? czy wędzony?? tak sie zastanawiam, gdzie i jak poprosić :lol: A tak o przekąskach to co jest dobre na poprawę oddechu? Quote
Cimi Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 no penisy na: gryzaki.pl a na oddech może nie gryzak/smakołyk ale natka pietruszki, do kupienia w aptece. Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Cimi']Jak nie będą smakować Ci penisy, to spróbuj przełyki wołowe, też niebo :lol:[/quote] Hmm mój pies lubi więc i mi powinny smakować :loveu: Dziękuję za rady :evil_lol: A co do przysmaków i lidla moja Funia lubi też te paski bekonowe czy jakoś tak :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Luzia&Funia']A co do przysmaków i lidla moja Funia lubi też te paski bekonowe czy jakoś tak :cool3:[/quote] Też czasem kupuję te paski, ale drobiowe, kroję na drobniutką kosteczkę i stosuję jako smaczki podczas szkolenia. :cool3: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Też czasem kupuję te paski, ale drobiowe, kroję na drobniutką kosteczkę i stosuję jako smaczki podczas szkolenia. :cool3:[/quote] Też tak robię :cool3: Łatwo sie je kroi i nie brudzą ręki :lol: Quote
Daga&Maks Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 mój pies znalazł sobie ostatnio nowy przysmak : dmuchawce :lol: Quote
duzebzium Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [quote name='Daga & Maks']mój pies znalazł sobie ostatnio nowy przysmak : dmuchawce :lol:[/quote] przynajmniej zaoszczędzisz :evil_lol: uwazaj tylko zeby mu w brzuchu mlecze nie urosly;) Quote
Skibka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [quote name='Daga & Maks']mój pies znalazł sobie ostatnio nowy przysmak : dmuchawce :lol:[/quote] Mój też w nich gustuje :lol: Quote
Ola164 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Moje łobuzy też uwielbiają "jeść" dmuchawce... :D Quote
monita Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 A mój pies uwielbia zjadać mięso, które nie jest przeznaczone dla niego ( czyli zdejmować je z piekarnika ) :mad: Wczoraj mieliśmy taki incydent :mad: Quote
Ola164 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Psy na ogół lubią to co nie jest dla Nich... Quote
Daga&Maks Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='monita']A mój pies uwielbia zjadać mięso, które nie jest przeznaczone dla niego ( czyli zdejmować je z piekarnika ) :mad: Wczoraj mieliśmy taki incydent :mad:[/QUOTE] mój pies robi to samo Quote
Marta&Karmen Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 A u nas zostało zjedzone 10 zł. Ale i tak się cieszymy bo obok leżało 100zł:roll: Quote
M&T Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 mój psiak uwielbia wysmarkane chusteczki higieniczne :P a poza tym to chrupki orzechowe, ser żółty i oczywiście paróweczki xD to są jego ulubione przysmaki ^^ Quote
NightQueen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 chusteczki moja suka zjada tylko jak chce mi zrobić na złość, jak gdzieś wychodzę. O dziwo nie ruszy tych używanych tylko czyste :evil_lol: Quote
M&T Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='smallpati'] O dziwo nie ruszy tych używanych tylko czyste :evil_lol:[/quote] A mój to czystych nie ruszy xP dla niego kwintesencją smaku są...ekhym...gile xD Quote
monita Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Marta&Karmen']A u nas zostało zjedzone 10 zł. Ale i tak się cieszymy bo obok leżało 100zł:roll:[/quote] Eeeee, to nie wie co dobre :eviltong: Quote
Recommended Posts