ruda76 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 dziewczyny u nas w Łodzi pełno astow a u was molosy : Quote
Aaliyah1981 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Pianka napisał(a):Leczyc się napewno da, bo ona bardzo chetnie chodzi na spacerki. Po spacerku, jak później przechodziłam jeszcze raz przez schronisko, zeby porobić zdjęcia to jak mnie zobaczył to szybko wyskoczył z budy i chcial znów iść:-( Ale jesli leki bąda drogie, to co wtedy?:placz: Aaliyah1981 dziekujemy za wskazówki, przekaże w schronisku;) sluchaj z tymi preparatami nie jest tak bardzo drogo tzn jakos na miesiac wychpodzi ok 40 zl (wiem ze to i tak duzo ale jest to koszt osiagalny). Tam na tej stronie co wam podalam jest kilka wymienionych preparatow . Ale np . moja wetka polecila nam odzywki dla sportowcow olbrzymi baniak (taki proszek) wiec bardzo wydajny i wyszlo nam duzo duzo taniej . Poniewaz mieszkam teraz w anglii i nie mam jak z ta wetka sie skontaktowac poprosze tate aby poszedl i zapytal dokladnie o ta odzywke. Im szybciej bedzie mu podawana tym postep choroby mozna lekko zatrzymac (bo trzeba miec swiadomosc ze ona bedzie mimo wszystko postepowac) . To dobrze ,ze zabieracie go na spacery ruch (oczywiscie nie forsujacy jest bardzo wskazany to taki sposob na rejhabilitacje) tylko trzeba agraniczac duzy wysilek tzn zeby nie wchodzil po schodach bo bedzie mu to sprawiac duzy bol. Strasznie zaluje ,ze nie mozemy go teraz zabrac ale w blokach bysmy tylko go wykonczyli codziennym wchodzeniem na 3 pietro ale bedziemy cos kombinowac . Moskale to moja milosc od kod przygarnelismy naszego Kapsla Quote
Aaliyah1981 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ruda76 napisał(a):dziewczyny u nas w Łodzi pełno astow a u was molosy : ciesze sie citeczko ,ze weszlas na ten watek kombinuj bo naprawde trzeba mu pomoc Quote
Aaliyah1981 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 cioteczki mam takie pytanie czy jesli znajdziemy ten odpowiedni srodek wspomagajacy odbudowe i regeneracje stawow dla niego schoronisko je zakupi czy raczej bedzie trzeba samemu kupic bo jesli tak to moze trzeba juz na swoja reke mu kupic czas tu jest bardzo wazny bo inaczej bedzie mu sie pogarszac i bedzie mu bardzo ciezko znalezc dom musimy pamietac ,ze sa to duze psy i ie jest tak latwo je nosic na rekach cos o tym wiem (jest to ogromna meczarnia zarowno dla psa jak i wlascicieli bo widza jak zwierze cierpli):-( Quote
Pianka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):cioteczki mam takie pytanie czy jesli znajdziemy ten odpowiedni srodek wspomagajacy odbudowe i regeneracje stawow dla niego schoronisko je zakupi czy raczej bedzie trzeba samemu kupic Jeśli nie będzie lek drogi to schronisko napewno samo go zakupi;) Zobaczymy co powie wet schroniskowy. Quote
Aaliyah1981 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Pianka napisał(a):Jeśli nie będzie lek drogi to schronisko napewno samo go zakupi;) Zobaczymy co powie wet schroniskowy. no to czekamy na wiesci wrazie czego bedzie sie kombinowac :) Quote
Aaliyah1981 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 dziewczyny mam do was jeszcze jedno pytanie czy u was w schirnisku jest mozliwosc zaadoptowania psiaka wirtualnie ???? Quote
Pianka Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):dziewczyny mam do was jeszcze jedno pytanie czy u was w schirnisku jest mozliwosc zaadoptowania psiaka wirtualnie ???? Jeszcze nie. Ale będzie takie coś, tylko trzeba znaleźć kogoś kto podejmie się prowadzenia tego, bo wiadomo jak ktoś adoptuje wirtualnie pieska to chce potem o nim dostawać informacje. Quote
madzia828 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 i co wiadomo już co wet powiedział? Quote
Lorien:) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A gdy lokum do tej zimy się nie znajdzie, to może hotelik by wchodził w grę?? Quote
Pianka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 madzia828 napisał(a):i co wiadomo już co wet powiedział? Nie wiem, nie byłam narazie w schronisku:shake: Lorien:) napisał(a):A gdy lokum do tej zimy się nie znajdzie, to może hotelik by wchodził w grę?? A kto go będzie opłacał? Już jednego psa wyciągam do hotelu, drugiego nie dam rady:shake: aha jakby co to allegro juz jest;) Quote
zuziaM Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ale cudny pies.... Biedaczku, zdrowiej. Quote
Pianka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Miałam się dzisiaj wybrac do schroniska, ale nie wyszło. Postaram sie jutro pojechac i zabrać malucha na spacerek. Mam jeszcze trzy foteczki a ku-ku ide do ciebie Pokochaj mnie, prosze Quote
Recommended Posts