eria Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):dziewczyny bylam na stronie adopcyjnej kaukazow ale nie widzialam Rimbusa pisalyscie tam?? pisałam i to nie raz, niestety bez odzewu :cool1: Quote
ANETTTA Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 pomocy domek potrzebny :placz::placz::placz::placz::placz:futrzak czeka Quote
Aaliyah1981 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 eria napisał(a):pisałam i to nie raz, niestety bez odzewu :cool1: moze gdzies moderator wyjechal :( ja tez napisze Quote
Kasie Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 W wolnej chwili wstawię go na stronę kaukazów. Pamiętam o miśku. Jeszcze trochę i będzie dobrze ;) Quote
Pianka Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):moze gdzies moderator wyjechal :( ja tez napisze A możesz napisac do tych niechcianych? Ja napisałam i zero odzewu:-( Kasie napisał(a):W wolnej chwili wstawię go na stronę kaukazów. Pamiętam o miśku. Jeszcze trochę i będzie dobrze ;) Dziekujemy:loveu: ANETTTA napisał(a):i co tam u naszego misiacza cisza Byłam u niego w sobote. On ledwo się trzyma na nogach:-( Nie brałam go na spacer, bałam się, ze gdzieś się przewróci, a ja sama nie dam rady go potem nieść. On tak bardzo lubi się przytulać. Tak główke podstawia. A potem jak od niego się odchodzi to tak strasznie płacze:-( Quote
Mysia_ Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Pianka napisał(a): Byłam u niego w sobote. On ledwo się trzyma na nogach:-( Nie brałam go na spacer, bałam się, ze gdzieś się przewróci, a ja sama nie dam rady go potem nieść. On tak bardzo lubi się przytulać. Tak główke podstawia. A potem jak od niego się odchodzi to tak strasznie płacze:-( bidulek :-(:-(:-( Quote
ANETTTA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Czy On Dostaje Jakies Leki Sa Podobno Takie Co Potrafia Psa Postawic Na łapy Solidnie ..........znajomi Maja Psa Z Dysplazja Bardzo Zaawansowana Itd Cojakis Czas 1-2 W Roku Jezdzia Kiedy On Sie Nie Moze Podnieść .... Quote
Aaliyah1981 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Pianka napisał(a):A możesz napisac do tych niechcianych? Ja napisałam i zero odzewu:-( Pianko pisalas do niechcianych???kurcze tak sobie mysle ,ze dziewczyny pewnie codziennie dostaja stetki takich meili a finanse ograniczone i jak tu wybrac ???moze ja jeszcze napisze kasie dziekujemy trzeba go wszedzie rozleklamowac Quote
Aaliyah1981 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ANETTTA napisał(a):cisza:placz::placz:a czas leci moze przez pw napisac >>>>????? Quote
Pianka Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 :-( Dzisiejsze spotkanie ciotki Pianki z Rimbuskiem:loveu: Quote
ANETTTA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 alez on słodziutki na staruszka nie wyglada ........pomocy domeeczek potrzebny ta budka tak na odludziu ....miłosci mu potrzeba :placz::placz::placz::placz: Quote
Aaliyah1981 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pianko patrze teraz na te nowe zdjecia i widze swojego Kapsla. Kjrczze widac ,ze ma te lapki takie ugiete .Czy dostaje juz jakies leki??? Quote
Pianka Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):Pianko patrze teraz na te nowe zdjecia i widze swojego Kapsla. Kjrczze widac ,ze ma te lapki takie ugiete .Czy dostaje juz jakies leki??? Cały czas dostaje i leki i witaminy. Dbamy o niego z Justyna;) Quote
Aaliyah1981 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pianka napisał(a):Cały czas dostaje i leki i witaminy. Dbamy o niego z Justyna;) super dziewczyny wierze wam:lol: zobaczycie ,ze specyfiki troszke postawia go na nogi musi byc minimalna poprawa. jeszcze tylko musimy znalezc super dom. Quote
Aaliyah1981 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):czy leki dają jakies efekty? :roll: raczej musi uplynac sporo czasu aby zaczely dzialac ale po pewnym czasie powinna byc poprawa przynajmniej tak bylo u mojego Kaspla Quote
Recommended Posts