Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
dziewczyny bylam na stronie adopcyjnej kaukazow ale nie widzialam Rimbusa pisalyscie tam??

pisałam i to nie raz, niestety bez odzewu :cool1:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
moze gdzies moderator wyjechal :( ja tez napisze

A możesz napisac do tych niechcianych? Ja napisałam i zero odzewu:-(

Kasie napisał(a):
W wolnej chwili wstawię go na stronę kaukazów.
Pamiętam o miśku.
Jeszcze trochę i będzie dobrze ;)

Dziekujemy:loveu:

ANETTTA napisał(a):
i co tam u naszego misiacza cisza

Byłam u niego w sobote. On ledwo się trzyma na nogach:-( Nie brałam go na spacer, bałam się, ze gdzieś się przewróci, a ja sama nie dam rady go potem nieść.
On tak bardzo lubi się przytulać. Tak główke podstawia. A potem jak od niego się odchodzi to tak strasznie płacze:-(

Posted

Pianka napisał(a):
Byłam u niego w sobote. On ledwo się trzyma na nogach:-( Nie brałam go na spacer, bałam się, ze gdzieś się przewróci, a ja sama nie dam rady go potem nieść.
On tak bardzo lubi się przytulać. Tak główke podstawia. A potem jak od niego się odchodzi to tak strasznie płacze:-(

bidulek :-(:-(:-(

Posted

Czy On Dostaje Jakies Leki Sa Podobno Takie Co Potrafia Psa Postawic Na łapy Solidnie ..........znajomi Maja Psa Z Dysplazja Bardzo Zaawansowana Itd Cojakis Czas 1-2 W Roku Jezdzia Kiedy On Sie Nie Moze Podnieść ....

Posted

Pianka napisał(a):
A możesz napisac do tych niechcianych? Ja napisałam i zero odzewu:-(

Pianko pisalas do niechcianych???kurcze tak sobie mysle ,ze dziewczyny pewnie codziennie dostaja stetki takich meili a finanse ograniczone i jak tu wybrac ???moze ja jeszcze napisze

kasie dziekujemy trzeba go wszedzie rozleklamowac

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
Pianko patrze teraz na te nowe zdjecia i widze swojego Kapsla. Kjrczze widac ,ze ma te lapki takie ugiete .Czy dostaje juz jakies leki???

Cały czas dostaje i leki i witaminy. Dbamy o niego z Justyna;)

Posted

Pianka napisał(a):
Cały czas dostaje i leki i witaminy. Dbamy o niego z Justyna;)

super dziewczyny wierze wam:lol: zobaczycie ,ze specyfiki troszke postawia go na nogi musi byc minimalna poprawa. jeszcze tylko musimy znalezc super dom.