Aaliyah1981 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 niufek ja wiem ..wiem ,ze ciezko jest patrzec jak pies umiera i nic nie mozna zrobic ..ja mialam psa bardzo podbnego do Rimbuska takze leki nic nie pomagaly pies gasl w oczach a my zylismy nadzieja ,ze moze jadnak sie uda ..odchodzil tydzien ..czlowiek zalamuje rece a nic wiecej nie moze zrobic ...tez juz nie chial wychodzic z domu ..mozesz sobie wyobrazic jak znosilismy ponad 90kg psa na kocu z 3 pietra z sasiadami bo sama z tata nie dawalam juz rady :placz:.Jest mi poprostu ciezko sie pogodzic z tym ,ze Rimbus znalazl swoja przystan kochajacych go ludzi i tak szybko musial odejsc :placz:dlaczego tak jest ??? Rimbusku dla ciebie Quote
Mraulina Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Miał dobrą smierć. A to bardzo ważne. Wielkie dzięki dla tych, którzy dali mu dom i ciepło domowego ogniska. Quote
mimoza Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):.Jest mi poprostu ciezko sie pogodzic z tym ,ze Rimbus znalazl swoja przystan kochajacych go ludzi i tak szybko musial odejsc :placz:dlaczego tak jest ??? Ano własnie dlatego tak szybko odszedł, bo znalazł swoją rodzinę. Stres, który trzymał go przy życiu odpuścił, pies się zrelaksował, wiedział, że ma obok siebie pomocnych ludzi i miłą atmosferę. I wtedy niestety pies poddaje się chorobie. Jak napisała Mraulina miał dobrą śmierć. Ja przez to przeszłam w październiku zeszłego roku, sunia wzięta ze schroniska była u nas zaledwie 1,5 miesiąca. W bólach, z powodu chorób (z którymi oddał ją do schronu właściciel - hodowca i sędzia ZKwP) odeszła od nas. Była tak krótko, a zostawiła ogromną pustkę i żal. Szkoda, że Pan Sędzia nie oddał jej wcześniej, może żyłaby do dziś... Quote
ANETTTA Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ale przynajmniej te psy miały swoja chwilke szczescia :-(:-(:-(:-( Quote
Fundacja Medor Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 poprzedninastępny 982061600050226 [/HR] [TABLE] [TR] [TD]płeć:[/TD] [TD]samiec[/TD] [/TR] [TR] [TD]wiek:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]chip:[/TD] [TD]982061600050226[/TD] [/TR] [TR] [TD]lokalizacja:[/TD] [TD] Łódź[/TD] [/TR] [TR] [TD]kastracja[/TD] [TD]nie[/TD] [/TR] [TR] [TD]zapamietaj:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Piękny pies w typie moskiewski pies stróżujący. Dał się poznać jako pies zrównoważony. Nie jest zbyt ufny, ale zachowuje spokój. Jest cierpliwy, daje się wyczesać osobom, które zna. Raczej przywiąże się do jednego opiekuna. Broni swojego terytorium. Polecamy do adopcji. GALERIA obejrzyj zdjęcia pieska http://hotelzwierzat.com/zwierzak.php?id=973 [FONT=verdana]Łódź Kosodrzewiny 56 lok. 2 tel. 42 671 34 49 tel. kom. 501 066 519.[/FONT] [FONT=verdana]Wojtyszki 18 Gmina Brąszewice tel. 509 706 610.[/FONT] [FONT=verdana]Kontakt w sprawach adopcyjnych: [email protected] ; 505 541 128;[/FONT] Quote
Recommended Posts