Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak się jakoś złożyło że teraz w szczeniakarni siedzą bardzo milutkie i grzeczne pieski w tym tygodniu doszły jeszcze srebrny pudelek niestety gryzący , śliczna mała sunia jasno beżowa z długim włosem bardzo przestraszona , sunia westa teriera taka pieszczoszka , jamnikowata ruda też super dziewczynka przemiła i dużo innych .........................super piesków

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że jak Morisowa mówie, że domek super- to domek super:evil_lol: Mam nadzieje, że sie jutro odezwie i wszystko juz będzie ok. Teraz tylko transport pozostaje zorganizować ....

Posted

Na razie czekam na telefon... W ostateczności jeśli się nic innego nie znajdzie, to mam na bank transport ok. 23-24.09. Ale wolałabym szybciej...

...aha- dziś w schronie była Aga i podobno jest też nowa ratlerka, taka bardziej prawdziwa, malutka, jasna:-( Zrobię fotki, jak tylko pojadę.

Posted

Bella11 napisał(a):
Tak się jakoś złożyło że teraz w szczeniakarni siedzą bardzo milutkie i grzeczne pieski w tym tygodniu doszły jeszcze srebrny pudelek niestety gryzący , śliczna mała sunia jasno beżowa z długim włosem bardzo przestraszona , sunia westa teriera taka pieszczoszka , jamnikowata ruda też super dziewczynka przemiła i dużo innych .........................super piesków

Bella, a mozesz im też porobić zdjecia?

Posted

O rany co to się teraz dzieje z tymi małymi bidami...Coraz to więcej wyrzucanych psów:shake:
Cioteczko Malagos czyżby Ci serce drgnęło przy słowie ratlerka? :cool3::cool3::cool3:

Posted

Mam fotki pudla, bardzo słabą fotę tego "pałkowatego" (kurde, no nie mogę:placz: ) i chyba jamnisi- rzeczywiście strasznie milutka. Resztę zrobię na dniach...

Pani się ciągle nie odezwała, nie wiem, co myśleć:roll:

Posted

Jeśli ktoś weźmie malucha na tymczas, to opłacę wszystkie jej koszty utrzymanie wet, jedzenie, łóżeczko prześlę pocztą.

Mogę ją przewieźć pociągiem z Wrocławia do Warszawy 29 września, bo wtedy jadę do Wrocławia na wystawę psów.

Posted

uwazam, ze wszystkie psy powinny byc czipowane obowiazkowo!!! a jak ktos chce sie wymigac, to powinno sie takie osoby karac! byc moze nie byloby porzuconych psow a ludzie by sie dziesiec razy zastanowili, zanim by wzieli psa.

Posted

We wrocku gmina czipuje psy bezpłatnie , ale tylko wtedy , jak im się pokaże wpłatę za podatek od psa . I schron wszystkie czipuje .
A ci , co podatku nie płacą , to nie muszą psów czipować :cool3:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Jeśli ktoś weźmie malucha na tymczas, to opłacę wszystkie jej koszty utrzymanie wet, jedzenie, łóżeczko prześlę pocztą.

Mogę ją przewieźć pociągiem z Wrocławia do Warszawy 29 września, bo wtedy jadę do Wrocławia na wystawę psów.

:loveu: :loveu: :loveu:

Ja mam pewny transport na 23-24 września, tylko że domek milczy...:shake:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu:

Ja mam pewny transport na 23-24 września, tylko że domek milczy...:shake:

ale może ktoś mógłby małą wyciągnąć ze schronu przed 23.09. A domek przecież odzywał sie wczoraj, czy przedwczoraj, codziennie nie musi :) Milczenie przez 2 dni jeszcze niczego nie oznacza.

Posted

desdemona napisał(a):
uwazam, ze wszystkie psy powinny byc czipowane (...).

Lub tatuowane. Chipowanie 1kg chihuahua lub 3 kg charcika włoskiego jest zbrodnią uważam. Ma to biedak pod skórą, przesuwa się zjeżdzą na staw i utrudnia ruch. Chip się nie nadaje dla małych psów, krótkowłosych