Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Jeszcze nie mają- jutro "nabędą"... Dziś sorry, ale zajmowałm się kotami:evil_lol:
Mała ma sznase na transport w najblizszych daniach, oby sie udało....

to czekamy Ulv na te 2 wątki-daj znak-albo i tutaj wklej;)
malutka niebawe bezpieczna?:multi:oj czyżbyś paluszki swoje w tym maczała?:razz::lol::loveu:

Posted

No ta główna maleńka z tego watku ma pewny domek i dogrywamy transport ...
Muszę sie wybrać wreszcie do schronu i zorientować w sytaucji pozostałych psiaków... obfocę i zobaczymy. Najczarniej to widzę sprawe pudla. :shake:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Na razie czekam na telefon... W ostateczności jeśli się nic innego nie znajdzie, to mam na bank transport ok. 23-24.09. Ale wolałabym szybciej...

...aha- dziś w schronie była Aga i podobno jest też nowa ratlerka, taka bardziej prawdziwa, malutka, jasna:-( Zrobię fotki, jak tylko pojadę.

A co z tą ratlerką? Ulvhedinn, rozejrzyj się proszę za nią, dobrze? :modla:

Posted

shanti napisał(a):

A co z tą ratlerką? Ulvhedinn, rozejrzyj się proszę za nią, dobrze? :modla:

właśnie bo już prę ciote o nią pyta-17 letnia trzęsąca się mikro ratlerka:placz::placz:

Posted

Ratlereczki żadnej dzisiaj nie widziałam :shake: Jest mała sunia, ale większa niż ratlerek, kudłata, okropnie przerażona :-(

Fotki będą wieczorem, bo na razie jadę uszczęśliwić Biankę:diabloti:

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Ratlereczki żadnej dzisiaj nie widziałam :shake: Jest mała sunia, ale większa niż ratlerek, kudłata, okropnie przerażona :-(

Fotki będą wieczorem, bo na razie jadę uszczęśliwić Biankę:diabloti:

taaa, ranek zaraz a fot niet!:mad:

Posted

Bo dopiero wróciłam, a fotki trza jeszcze obrobić:eviltong:
...aha- Bianka "prezentem" uszczęśliwiona, mauż ciut przerażony się wydawał... Prezent- to 5 sztuk 2-tygodniowych, wyziębionych i głodnych kocich malców, które jeden taki .... przyniósł do schro...

Posted

Oktawia, założę, ale już jutro, dziś padam na nos, zmarzłam i jestem zmęczona wręcz upiornie...
główna bohaterka watku dziś miała znacznie lepszy humor, garnęła się do miziania i w ogóle była wesolutka:evil_lol: oto ona:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
I psiak, który mnie najbardziej gryzie- straszny staruszek, trzęsą mu się łapki, ale bardzo chce do człowieka, merda ogonem i wtula sie rozpaczliwie w kraty...

Boże:placz::placz::placz:
Nie dałoby się go jakoś wyciągnać ze schronu? Nie ma nikogo chętnego na tymczas?:placz:
Matko, jak mi go żal:(

Posted

ulvhedinn napisał(a):
I psiak, który mnie najbardziej gryzie- straszny staruszek, trzęsą mu się łapki, ale bardzo chce do człowieka, merda ogonem i wtula sie rozpaczliwie w kraty...

O mój bosheee... :placz: