ulvhedinn Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Jeszcze nie mają- jutro "nabędą"... Dziś sorry, ale zajmowałm się kotami:evil_lol: Mała ma sznase na transport w najblizszych daniach, oby sie udało.... Quote
oktawia6 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ulvhedinn napisał(a): Jeszcze nie mają- jutro "nabędą"... Dziś sorry, ale zajmowałm się kotami:evil_lol: Mała ma sznase na transport w najblizszych daniach, oby sie udało.... to czekamy Ulv na te 2 wątki-daj znak-albo i tutaj wklej;) malutka niebawe bezpieczna?:multi:oj czyżbyś paluszki swoje w tym maczała?:razz::lol::loveu: Quote
ulvhedinn Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 No ta główna maleńka z tego watku ma pewny domek i dogrywamy transport ... Muszę sie wybrać wreszcie do schronu i zorientować w sytaucji pozostałych psiaków... obfocę i zobaczymy. Najczarniej to widzę sprawe pudla. :shake: Quote
oktawia6 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ulvhedinn napisał(a): Najczarniej to widzę sprawe pudla. :shake: tego co podgryza?:roll: Quote
ulvhedinn Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Tak... takich psów się po prostu w schronie nie trzyma:shake: Quote
oktawia6 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ulvhedinn napisał(a): Tak... takich psów się po prostu w schronie nie trzyma:shake: ale może się coś uda! na forum pudli też wstawic i wykastrowac-bo od razu do krycia pójdzie! Quote
ulvhedinn Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Znasz kogos od pudli? Ja nawet nie wiem, jakie to forum... Quote
oktawia6 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='ulvhedinn'] Znasz kogos od pudli? Ja nawet nie wiem, jakie to forum... nie mam znajomych pudlowych ale grupa Pudli to grupa 9-ta psy ozdobne i do towarzystwa: http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=94 P.S. posłanko moro na pierwszej;) Quote
shanti Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ulvhedinn napisał(a):Na razie czekam na telefon... W ostateczności jeśli się nic innego nie znajdzie, to mam na bank transport ok. 23-24.09. Ale wolałabym szybciej... ...aha- dziś w schronie była Aga i podobno jest też nowa ratlerka, taka bardziej prawdziwa, malutka, jasna:-( Zrobię fotki, jak tylko pojadę. A co z tą ratlerką? Ulvhedinn, rozejrzyj się proszę za nią, dobrze? :modla: Quote
aganiechaa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Trzymam kciuki za nowy domek:multi: Quote
oktawia6 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 shanti napisał(a): A co z tą ratlerką? Ulvhedinn, rozejrzyj się proszę za nią, dobrze? :modla: właśnie bo już prę ciote o nią pyta-17 letnia trzęsąca się mikro ratlerka:placz::placz: Quote
ulvhedinn Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Ratlereczki żadnej dzisiaj nie widziałam :shake: Jest mała sunia, ale większa niż ratlerek, kudłata, okropnie przerażona :-( Fotki będą wieczorem, bo na razie jadę uszczęśliwić Biankę:diabloti: Quote
oktawia6 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ulvhedinn napisał(a): Ratlereczki żadnej dzisiaj nie widziałam :shake: Jest mała sunia, ale większa niż ratlerek, kudłata, okropnie przerażona :-( Fotki będą wieczorem, bo na razie jadę uszczęśliwić Biankę:diabloti: taaa, ranek zaraz a fot niet!:mad: Quote
ulvhedinn Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Bo dopiero wróciłam, a fotki trza jeszcze obrobić:eviltong: ...aha- Bianka "prezentem" uszczęśliwiona, mauż ciut przerażony się wydawał... Prezent- to 5 sztuk 2-tygodniowych, wyziębionych i głodnych kocich malców, które jeden taki .... przyniósł do schro... Quote
ulvhedinn Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Wystraszona, niewielka sunieczka: Jamnisia: Quote
ulvhedinn Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Druga jamnisiowata, młodsza, ok 3 lat: Pudliszon: Quote
oktawia6 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ulv-załóż proszę tym biednym maluszkom wątki z kontaktem itd.z resztą kogo ja tutaj pouczam:eviltong::evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 I psiak, który mnie najbardziej gryzie- straszny staruszek, trzęsą mu się łapki, ale bardzo chce do człowieka, merda ogonem i wtula sie rozpaczliwie w kraty... Quote
oktawia6 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ja pierdziu Ulv:placz:nie wyrabiam po prostu szlag:grab:z tymi debilnymi ludźmi Quote
ulvhedinn Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Oktawia, założę, ale już jutro, dziś padam na nos, zmarzłam i jestem zmęczona wręcz upiornie... główna bohaterka watku dziś miała znacznie lepszy humor, garnęła się do miziania i w ogóle była wesolutka:evil_lol: oto ona: Quote
oktawia6 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Boziu jaka miniaturowe nieszczęście:loveu::placz:idź Ulv spac bo od jutro masz masę roboty!;) Quote
ulvhedinn Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 O ile będe sie miała gdzie położyc- łóżko mam zajęte przez stadko... zaraz wkleję fotkę u Rudzi :evil_lol: Quote
basiaap Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ulvhedinn napisał(a):I psiak, który mnie najbardziej gryzie- straszny staruszek, trzęsą mu się łapki, ale bardzo chce do człowieka, merda ogonem i wtula sie rozpaczliwie w kraty... Boże:placz::placz::placz: Nie dałoby się go jakoś wyciągnać ze schronu? Nie ma nikogo chętnego na tymczas?:placz: Matko, jak mi go żal:( Quote
Witokret Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ulvhedinn napisał(a):I psiak, który mnie najbardziej gryzie- straszny staruszek, trzęsą mu się łapki, ale bardzo chce do człowieka, merda ogonem i wtula sie rozpaczliwie w kraty... O mój bosheee... :placz: Quote
ulvhedinn Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Jest szansa, że od poniedziałku będzie dla niego tymczas na 2-3 tygodnie, i to oznacza konieczność intensywnego szukania domku... Quote
Recommended Posts