Bella11 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Tak to ta malutka ona jest pomimo starości bardzo ładna , jest miła grzeczna bardzo się trzęsie , dużo pije, ma trochę wytarte futerko na dupce a pysio ma cudowny , wydaje się że to typowa ratlerka ale jej włos jest ciut dłuszy ale to tylko dodaje jej urody . Quote
BIANKA1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Bella11 napisał(a):Tak to ta malutka ona jest pomimo starości bardzo ładna , jest miła grzeczna bardzo się trzęsie , dużo pije, ma trochę wytarte futerko na dupce a pysio ma cudowny , wydaje się że to typowa ratlerka ale jej włos jest ciut dłuszy ale to tylko dodaje jej urody . Nikt jej nie szuka ? Quote
Bella11 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Niestety nie :shake: tak chciałabym jej pomóc Quote
Hala Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 dlaczego piszecie że babulinka ma tylko kilka dni? Quote
BIANKA1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Hala napisał(a):dlaczego piszecie że babulinka ma tylko kilka dni? Bo kończy się jej 14- sto dniowa kwarantanna , kiedy może ją odszukać właściciel :-( Quote
Hala Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 no ale co z tego? Wtedy pójdzie do boksu i tam też ją moż znaleźć Quote
oktawia6 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Hala napisał(a): dlaczego piszecie że babulinka ma tylko kilka dni? bo takie psy są zazwyczaj usypiane po okresie 14 dniowej kwarantanny--niewidome, ułomne, kalekie-tzw.:nieadopcyjne po kwarantannie do uśpienia Quote
Hala Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 a ta suczka jest we wrocławskim schronie? I tam tak robią? Quote
malagos Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Może i robią ale TEJ nie damy! Jest sliczna... Ale z ratlerka ma tylko .... może mikry wzrost?:oops: W moim awatarku Nusia to ratlerek typowy. Quote
Hala Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No fajnie...ale co zrobimy ze starszą damą? Jakieś pomysły? Quote
malagos Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No, czekamy na domek dla suczynki! A moze jakieś imię jej damy? Quote
malagos Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jakie pasuje do takiej starszej damy? Dama Kier? Quote
Hala Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 imie to zawszemożna znaleźć...ale jak jej pomóc? Quote
oktawia6 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ja powiem prosto z mostu: mam 4 psy w kawalerce-może ktoś ma więcej miejsca i po prostu mniejszą ilośc psów w domu to niech da jej kawałek serca! Quote
basia0607 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Starośc u ludzi jest straszna ale u zwierząt jeszcze straszniejsza. Tak !stare nie rokujace psy sie usypia .Po co mają zajmować miejsce.W naszym schronisku nie ma staruszków i kalek . Chciala bym mieć takie warunki gdzie moglabym przyjmowac takie psy których nikt nie chce. Quote
morisowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Prawie na pewno suczka ma zapewniony dom stały w Warszawie. Wysłałam pw Ulvhedinn i czekam na odpowiedź. Kobieta z wątku: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77085 jest zdecydowana, tylko jak z nią rozmawiałam, to jeszcze czekała na męża, żeby nie decydować bez niego. Ale myślę, że to tylko formalność. Trzymajcie kciuki, żeby tak było! No i będzie potrzebny transport Wrocław - Warszawa. Quote
Witokret Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Z całej siły trzymamy kciuki za to maleństwo !!!!!!!!!!! Quote
morisowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Już wyłączyłam komp, ale zadzwoniła Pani, o której pisałam. Więc dam dobre wieści na dobranoc :razz: Na sunię czeka dom w Wawie, na Natolinie. Jestem zaproszona na wizyte poadopcyjną :eviltong: Teraz tylko rozmowa z Ulvhedinn i gdy ona zaakceptuje domek (ja uważam, że jest super!), to pozostaje transport i mała jest bezpieczna. Mąż trochę kręcił nosem, że nie widział psa, ale dla niej ważne jest, że to leciutka suczka, stara i w potrzebie - a właśnie takiej szukała. Quote
agamika Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :loveu: :loveu: powolutku coraz bardziej sie ciesze, i dalej trzymam kciuki, az do saaamego końca :loveu: Quote
Koperek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Tylko dziewczęta zbierajcie się w miarę szybko z tym domkiem, bo Babciuszka (żeby nic złego nie napisać) nie czuje się w tej klatce najlepiej. Nie mogę napisać, że ma tam źle- ma koleżankę, bardzo łagodną suczynkę, jedzonko codziennie i ciepło. Ale czas nieubłagany, a 16 lat to niemało- nawet dla takiego maleństwa...:shake: Byłam z Babciuszką wczoraj na spacerku- ujęło mnie to stworzonko tak bardzo, że nie wiedziałam, czy będę w stanie wsadzić ją z powrotem do klatki:-( Jest przeposłuszna- gdzie ja, tam ona. Jest przełagodna- dawała sobie buziaki z moją 10 razy większą psicą:loveu: Taka w czystej postaci poczciwość! Quote
Witokret Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ...a nie udaloby sie jej wyciagnac na jakis tymczasik????? Quote
Recommended Posts