Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak to ta malutka ona jest pomimo starości bardzo ładna , jest miła grzeczna bardzo się trzęsie , dużo pije, ma trochę wytarte futerko na dupce a pysio ma cudowny , wydaje się że to typowa ratlerka ale jej włos jest ciut dłuszy ale to tylko dodaje jej urody .

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bella11 napisał(a):
Tak to ta malutka ona jest pomimo starości bardzo ładna , jest miła grzeczna bardzo się trzęsie , dużo pije, ma trochę wytarte futerko na dupce a pysio ma cudowny , wydaje się że to typowa ratlerka ale jej włos jest ciut dłuszy ale to tylko dodaje jej urody .

Nikt jej nie szuka ?

Posted

Hala napisał(a):

dlaczego piszecie że babulinka ma tylko kilka dni?

bo takie psy są zazwyczaj usypiane po okresie 14 dniowej kwarantanny--niewidome, ułomne, kalekie-tzw.:nieadopcyjne po kwarantannie do uśpienia

Posted

Starośc u ludzi jest straszna ale u zwierząt jeszcze straszniejsza. Tak !stare nie rokujace psy sie usypia .Po co mają zajmować miejsce.W naszym schronisku nie ma staruszków i kalek . Chciala bym mieć takie warunki gdzie moglabym przyjmowac takie psy których nikt nie chce.

Posted

Prawie na pewno suczka ma zapewniony dom stały w Warszawie.
Wysłałam pw Ulvhedinn i czekam na odpowiedź. Kobieta z wątku: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77085 jest zdecydowana, tylko jak z nią rozmawiałam, to jeszcze czekała na męża, żeby nie decydować bez niego. Ale myślę, że to tylko formalność. Trzymajcie kciuki, żeby tak było! No i będzie potrzebny transport Wrocław - Warszawa.

Posted

Już wyłączyłam komp, ale zadzwoniła Pani, o której pisałam. Więc dam dobre wieści na dobranoc :razz:
Na sunię czeka dom w Wawie, na Natolinie. Jestem zaproszona na wizyte poadopcyjną :eviltong: Teraz tylko rozmowa z Ulvhedinn i gdy ona zaakceptuje domek (ja uważam, że jest super!), to pozostaje transport i mała jest bezpieczna. Mąż trochę kręcił nosem, że nie widział psa, ale dla niej ważne jest, że to leciutka suczka, stara i w potrzebie - a właśnie takiej szukała.

Posted

Tylko dziewczęta zbierajcie się w miarę szybko z tym domkiem, bo Babciuszka (żeby nic złego nie napisać) nie czuje się w tej klatce najlepiej. Nie mogę napisać, że ma tam źle- ma koleżankę, bardzo łagodną suczynkę, jedzonko codziennie i ciepło. Ale czas nieubłagany, a 16 lat to niemało- nawet dla takiego maleństwa...:shake:

Byłam z Babciuszką wczoraj na spacerku- ujęło mnie to stworzonko tak bardzo, że nie wiedziałam, czy będę w stanie wsadzić ją z powrotem do klatki:-( Jest przeposłuszna- gdzie ja, tam ona. Jest przełagodna- dawała sobie buziaki z moją 10 razy większą psicą:loveu: Taka w czystej postaci poczciwość!