Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajna babulinka...Z charakterkiem:evil_lol:Szkoda ,że jej nie wzięłam,bo może moje psiury by mi wychowała skoro taka energiczna:-)Wreszcie porządek by w domu zapanował:evil_lol:

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia bardzo się spodobała, zarówno Pani jak i Panu :cool3: Powiedzieli, że jest piękna, urocza, śmieszna itd, itp. Przegadałam z nimi ponad 3 godziny. W tym czasie sunia pare razy sprawdzała miskę ;) bo na początku dostała trochę jedzenia. Ludzie byli zdziwieni jej ufnością, skoro jest po przejściach. Liczyli się z tym, że sunia będzie potrzebowała czasu po tym wszystkim. A ona wdrapywała się im na kolana, łapą stukała, żeby poczęstować ją ciastem, dawała buziaki. Z ich Kubusiem bezproblemowo. Obwąchały się i ok. Kubuś był trochę taki rozbity, bo obca po domu się kręci, ale suńcia akurat do tego tematu podchodzi bezstresowo. Kubuś na dzień ma posłanku, a w nocy śpi w łózku. Sunia dostała swoje posłanko obok, pokazali małej, że to jej. No i po jakimś czasie sama tam się ułożyła. Więc została nazwana mądrą i pojętną :p Ale ona wogóle jest przebojowa. Oczywiście potem wypróbowała też posłanko Kubusiowe. A tak się pospała, że chrapała :evil_lol: Po weekendzie czeka ją wizyta u weta, tak kontrolnie. Warunki i traktowanie będzie miała dobre. Dla nich pies to część rodziny. Nasłuchałam się opowieści o poprzednich, obecnych w rodzinie, znajdach, którym znaleźli dom...
Pan powiedział, że spodziewał się jakiegoś brzydala, a to taki ładne. Podobało im się, że tak żwawo biega i tak się cieszyć potrafi, tak ogonkiem merda, ale i że spokojna, że śpi ładnie, że czuje się z nimi dobrze.
Na koniec podziękowali mi za psa.

Posted

domek sam się znalazł, z ogloszenia - tylko ogłaszana sunia z Palucha była za duża (ale juz i ona ma dom :eviltong: ), a ja takiego drobiazgu nie posiadam, no to musiałam sprowadzić :razz:

Posted

morisowa napisał(a):
domek sam się znalazł, z ogloszenia - tylko ogłaszana sunia z Palucha była za duża (ale juz i ona ma dom :eviltong: ), a ja takiego drobiazgu nie posiadam, no to musiałam sprowadzić :razz:

No cos Ty... ostatnio taki drobiazg byl na Paluchu:

Posted

ten to chyba został odebrany przez właściciela, chyba, że go z innym mylę
ale znależć starą sukę max 4 kg i żeby jeszcze była zdrowa (czytaj: do adopcji) na Paluchu jakoś nie było łatwo, 6-10 kg, jasne, ale nie mniejsze. I do tego żeby koniecznie suka i stara. No ale pies to pies. Dobrze, że ona ma dom, tylko jedna mogła tam trafić. A takie drobiny jak są na paluchu do adopcji, to idą najłatwiej.

Posted

Ale się cieszę , że maleństwo mo taki wspaniały domek . W schronie to była taka maleńka trzęsąca się galaretka . A tu masz ............ pełna życia , pojętna dziewczyna :loveu:

Posted

Oktawio, nie było mnie w Warszawie, nie mogłam szukać na Paluchu, sprawdzać każdego z nowo przyjętych, czy jeszcze jest, czy to małe nie waży np 8 kg i czy jest do adopcji. Np. 2522/07 jeszcze na kwarantannie. Załozyłam wątek na "przyjmę psa", mogłaś proponować odpowiednie z Wawy. Jeden z psów w potrzebie ma dom i chyba o to chodzi. A że tym razem z Wrocławia? "Moje" z Wawy do Wrocławia już jeździły, więc teraz było dla wyrównania ;)

Posted

Oby wszystkie staruszeczki tak szybko trafiały do nowych ludzi:p Ale fakt, ta jest wyjątkowa- mikroskopijna, słodka, a jednocześnie charakterna, odważna i przytulna... Cud miód ultramaryna:loveu:

...no i w naturze jest ładniejsza niz na fotkach:eviltong:

Posted

Pozdrowienia od Lizettki!
Panna ma pełną władzę, kilka razy pogryzła Kubusia :crazyeye: oczywiście tylko go pomemłała :diabloti: Kubuś jej ustępuje, pozwala sobie zabierać przysmaki nawet. Sunia ma charakterek, czuje się bardzo pewnie. Ludzie mówią o niej dobrze, reklamacji na razie nie ma :eviltong:

Posted

Koperek napisał(a):
No popatrz, a w schronisku to taki POTULNY BARANEK BYŁ:cool1: (a raczej BARANKOWA;))

Właśnie . Tak jak Kobi w schronie był grzeczny :evil_lol:
No , ale kto by to wziął , jakby byli niegrzeczni .