Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy wszyscy zapomnieli juz o naszym kochanym psiaku z wroclawia, on jak i pani potrzebuja jedzenia. pani nie musicie pomagac, ale psu. bylabym wdzieczna!!!

Posted

a czy Nerusiowi coś dolega? coś nie tak?

BArdzo przepraszam, ze zepchnęłam wszytsko na Iryska.
Ale ja jako TOZ, nie udzwignę wszytskiego. Interwencje, adopcje, ful zwierząt swoich w domu jak i bardzo chore na tymczasie. Nie wspominając już o szkole. Na to trzeba mieć czas, a jego mam coraz mniej:-( Poprostu nie ogarne tego za chiny, już nie ogarniam i wszytsko robie powierzchownie...:placz:

Posted

u nera bylam 1 listopada. mial sporo puszek. wyczesalam go, wyglaskalam. teraz mam prace do konca tygodnia. wolne bede miala w przyszlym tygodniu. wtedy poade. nagotuje ryzu, warzyw i pomieszam z karma ta z puchy.

Posted

trochę mi go szkoda, bo rozwalimy biedakowi wątrobe tym jedzeniem. Ale trudno... Młody nie jest, a żeby był głodny to nie może tak być.

Posted

Przed wczoraj Pan Witold z przyjaznej nam firmy zawiózł Nerowi jedzonko!!!:multi: Więc NEro już coś ma. nie wiem ile, ale napewno postarali sie by biedak nie głodował:cool3:

Posted

pierwszy raz, a jest z nami na dogo juz tak dlugo... oczywiscie ze ci podam, 10zl to juz porzadna porcja jedzenia na tydzien :) (ryz, puszka i warzywa)

Posted

irysek napisał(a):
pierwszy raz, a jest z nami na dogo juz tak dlugo... oczywiscie ze ci podam, 10zl to juz porzadna porcja jedzenia na tydzien :) (ryz, puszka i warzywa)

Gdzie te chętne osoby do niesienia pomocy?

Gdyby był banerek,to pewnie więcej ludzi dowiedziałoby sie o tym.Ja przypadkiem weszłam.

Posted

ja nie umiem banerkow robic? moze ktos by mi zrobil, i nauczyl zamieszczac tak ze po nacisnieciu banerka wyskakuje watek nercia na dogo!?? bede wdzieczna.

Posted

irysek napisał(a):
ja nie umiem banerkow robic? moze ktos by mi zrobil, i nauczyl zamieszczac tak ze po nacisnieciu banerka wyskakuje watek nercia na dogo!?? bede wdzieczna.

Ja w tym ciemna jestem,ale postaram sie sprowadzić kogoś odpowiedniego

Posted

mam znajomego ktory zrobil mi banerek z afree jak mialam jeszcze pod opieka kochana slepulke Bercie. moze go namowie, mimo ze sie poklocilismy jakis czas temu, a jak nie on to moj kolega komputerowiec :)
u nercia po staremu, szukam kogos kto ma za duzo garnkow, bo wlascicielka nera wszystkie popalila, moze masz gosiu jakis na zbyciu?

Posted

Ok, banerki wstawię rano przed pracą, bo teraz już nie zdążę.

Irysek, ty karmę dla Nero kupujesz zwyczajnie w sklepie ? Ja mam możliwośc zakupu po cenach hurtowych ( zawsze to te 30% taniej). Jeśli mogę się przydac, to daj znac. :)