Gosiapk Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Wrocławianie TOZ potrzebuje karmy dla psiaków!!! Quote
irysek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 no wlasnie, moze ktos skapnie i podaruje dla nera 10 czy 20zl, jedzenie wet itd... Quote
Gosiapk Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Neruś prosi o wsparcie w naturze (jedzonko) lub pieniążkach (na weta). :oops: Quote
irysek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 czy wszyscy zapomnieli juz o naszym kochanym psiaku z wroclawia, on jak i pani potrzebuja jedzenia. pani nie musicie pomagac, ale psu. bylabym wdzieczna!!! Quote
demi Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 a czy Nerusiowi coś dolega? coś nie tak? BArdzo przepraszam, ze zepchnęłam wszytsko na Iryska. Ale ja jako TOZ, nie udzwignę wszytskiego. Interwencje, adopcje, ful zwierząt swoich w domu jak i bardzo chore na tymczasie. Nie wspominając już o szkole. Na to trzeba mieć czas, a jego mam coraz mniej:-( Poprostu nie ogarne tego za chiny, już nie ogarniam i wszytsko robie powierzchownie...:placz: Quote
irysek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 u nera bylam 1 listopada. mial sporo puszek. wyczesalam go, wyglaskalam. teraz mam prace do konca tygodnia. wolne bede miala w przyszlym tygodniu. wtedy poade. nagotuje ryzu, warzyw i pomieszam z karma ta z puchy. Quote
demi Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 trochę mi go szkoda, bo rozwalimy biedakowi wątrobe tym jedzeniem. Ale trudno... Młody nie jest, a żeby był głodny to nie może tak być. Quote
irysek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 pani daje mu same puchy, bo popalila wszystkie garnki. dlatego dogotuje mu ryz i wrzywa :) jest transport palet... Quote
demi Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Przed wczoraj Pan Witold z przyjaznej nam firmy zawiózł Nerowi jedzonko!!!:multi: Więc NEro już coś ma. nie wiem ile, ale napewno postarali sie by biedak nie głodował:cool3: Quote
jusstyna85 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Irysku...krucho u mnie z pieniędzmi,ale chociaż 10 zł dam dla Nera.Więcej naprawde nie moge.Podasz mi konto? Wuystawie coś na bazarku dla niego.Pierwszy raz go widze... Quote
irysek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 pierwszy raz, a jest z nami na dogo juz tak dlugo... oczywiscie ze ci podam, 10zl to juz porzadna porcja jedzenia na tydzien :) (ryz, puszka i warzywa) Quote
jusstyna85 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 irysek napisał(a):pierwszy raz, a jest z nami na dogo juz tak dlugo... oczywiscie ze ci podam, 10zl to juz porzadna porcja jedzenia na tydzien :) (ryz, puszka i warzywa) Gdzie te chętne osoby do niesienia pomocy? Gdyby był banerek,to pewnie więcej ludzi dowiedziałoby sie o tym.Ja przypadkiem weszłam. Quote
irysek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ja nie umiem banerkow robic? moze ktos by mi zrobil, i nauczyl zamieszczac tak ze po nacisnieciu banerka wyskakuje watek nercia na dogo!?? bede wdzieczna. Quote
jusstyna85 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 irysek napisał(a):ja nie umiem banerkow robic? moze ktos by mi zrobil, i nauczyl zamieszczac tak ze po nacisnieciu banerka wyskakuje watek nercia na dogo!?? bede wdzieczna. Ja w tym ciemna jestem,ale postaram sie sprowadzić kogoś odpowiedniego Quote
demi Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 co do bazarka, to myśle, ze trzeba tylko regulamin poczytać i będzie ok. A banery i tym podobne tobi marlena:) na wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93591 Tam też troszke drobnych bierze, ale to na AFN :razz: Quote
irysek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 nie chce placic za banerek, moze znajde kogos kto zrobi mi go za darmo :), wtedy wiecej osob zainteresuje sie losem Nera. Quote
demi Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 a jak chcesz taką osobę zwabić:razz::razz::razz: Quote
Gosiapk Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Co słychać u Nera? Jak jego zapadnięte boczki? Quote
irysek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 mam znajomego ktory zrobil mi banerek z afree jak mialam jeszcze pod opieka kochana slepulke Bercie. moze go namowie, mimo ze sie poklocilismy jakis czas temu, a jak nie on to moj kolega komputerowiec :) u nercia po staremu, szukam kogos kto ma za duzo garnkow, bo wlascicielka nera wszystkie popalila, moze masz gosiu jakis na zbyciu? Quote
Erica Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 demi napisał(a):a jak chcesz taką osobę zwabić:razz::razz::razz: Sama się zwabiła :razz: Podajcie tylko wymiary i linki do zdjęc Nera :) Quote
irysek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 nawet na tm sie nie znam, zdjecia sa na pierwszej stronie, mzna chyba tak skopiowac adres obrazka :) Quote
irysek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 http://img513.imageshack.us/img513/7205/dsc04026ep5.jpg, cos takiego, nie wiem ktore zdjecie by sie nadawalo na banerek... i rozmiar tez nie wiem jaki, taki zeby sie na nim tekst zmiescil i zeby zdjecie bylo ok. Quote
Erica Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ok, banerki wstawię rano przed pracą, bo teraz już nie zdążę. Irysek, ty karmę dla Nero kupujesz zwyczajnie w sklepie ? Ja mam możliwośc zakupu po cenach hurtowych ( zawsze to te 30% taniej). Jeśli mogę się przydac, to daj znac. :) Quote
irysek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ok, ale karme mokra no scha o sucha mu niszczy cialo Quote
Recommended Posts