diana79 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 irysku chcę zamówić na Nera 15kg Brit na allegro daj znać czy mogę to wysłać na Twój adres? Quote
Gosiapk Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Irysek czy diana może na Twój adres wysłać karmę? Quote
diana79 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 co z karmą? nie chcecie jej dla Nera? jeżeli nie to dajcie znać to przeznaczą ją dla innej bidy :shake: Quote
Gosiapk Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='diana79']co z karmą? nie chcecie jej dla Nera? jeżeli nie to dajcie znać to przeznaczą ją dla innej bidy :shake:[/quote] Dziwne, że nikt nie odpowiada :shake: Quote
mawin Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 gdyby Demi była na dogo to by odpowiedziała, że chce!!!!! ona po prostu jest bardzo zajęta. ona ma wiele zwirząt pod swoją opieką. jeśłi nie macie adresu to pzreśłijcie proszę karmę na adres TOZ-u Wrocławskeigo z dopiskiem dla Nera a Demi ją tam dostarczy. Quote
demi Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 przepraszam ze sie niedozywałam, nie było mnie we wro przez trzy dni... Pewnie ze chcemy karmę dla Nerusia:) można ją przesłać do mnie do domku- stąd mam najbliżej do Nera, lub do TOZ. jak komu wygodniej:) komu dane przesłać? znowu mi sie nerki odzywają, a mam tyle na głowie. dzisiaj jade na interwencję pt 'gnijące, żywa psy' cokolwiek ma to oznaczać musze tam pojechać, dzisiaj i to jak najszybciej! Quote
demi Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 a teraz kilka zdjęć z piątkowego wypadu do Nera:) naprawde nie mam czasu siedzieć przy komputerze, postaram się więcej wieczorem wrzucić. a teraz biore sie za gotowanie dla zwierzaków i karmienie- to dziesięć kocich sierot mnie zje normalnie:roll: Prawde mówiąc toszke przytył, tak mi sie wydaje, chodz nadal i tak wciąż chudy....:lol: o a tam z tyłu to karma dla Nerusia:) Dzięki dziewczyny!!! Quote
demi Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 aha, po lewej irysek a po prawej pani Ania, prezes TOZ- ta to ma jakaś dziwną moc... tyle razy byłam u Nera i mało informacji wyciagnełam od właścicielki Nera... a pani Ania wie wszytsko na wejściu:) A wiec to troszke inaczej... toche nakłamałam... Nera uratowała ta pani(włąścicielka) przed śmiercią, bo ktoś chciał go uśpić bo straszy i trudno mu się chodziło. a ona go wzieła i nie miałą czym wielkiej króki karmic... Synek właścicielki był tak kochanany że narobił jej dłógów i pojechał za granice- a pani radzi sobie jak może... Takie pytanie, czy ma ktoś może telewizor do oddania? ta pania nie ma prawie nic u siebie w domu, a jej jedyna rozrywka tv ledwo co w niej widać. Telewizor pruszy, zkurczył mu sie obraz, jedynie słychać jako tako. Przydało by sie też coś tej kobiecie pomóc. no ja niestety tv nie mam na zbyciu, tzn wogóle swojego nie mam więc bedzie trudno. ale może ktos z was? he? Quote
diana79 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ja poproszę adres do wysyłki karmy i nr kontaktowy dla kuriera chcę zamówić 15 kg Brit dla seniorów na allegro z pieniążków, które uzbierałam dla p. Uli z Katowic, jej psiaki już tyle nie potrzebują i teraz pomagają innym ;) Quote
Gosiapk Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dziękuję Demi za informację. I jeszcze bardziej DZIĘKUJĘ za to co robisz dla biednych zwierząt. PS Spróbuje jutro namówić TZ na kupno nowego tv to stary może by posłużył Pani od Nera :) Do dzieła! Quote
diana79 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 zamówiłam dla Nera 15kg Brit Senior http://allegro.pl/show_item.php?item=251106774 wysyłka jest na adres iryska :lol: Quote
demi Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 świetnie:multi: dziekuje bardzo w imieniu Nercia;) Quote
demi Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 wczorej byłam na interwencji. Do tych psów gdzie miałam dotrzeć nie dotarłam, bo nikogo nie było w domu, ale nie jest tak xle jak mi to przedstawili. tamte psiaki 'tylko' nie wychodzą na dwór i jest przez to syf w domu. za to dotarłam do innych psiaczków, to jakaś makabra...:angryy: znowu chude jak szkieleciki, tylko dla tego ze brakuje ludziom kasy... Właścicielka straciła prace, od listopada dopiero ma nową już zapewnioną w carefurze. ale dopiero od listopada. Jeden psiak do Cygan:) ma 14 lat, ma problemy z chodzeniem- póki co zaproponowałam leczenie na tzn kreche- ze na rachunek TOZu. aby psiakowi ulżyć. i oczko do zaleczenia, strasznie ropieje. Drugi psiak to sunia. Ma około roku. Zaszczepiona, odrobaczona. Trzeba ją tylko wysterylizować i przy okazji zrobic przepuklinkę, bo ma porządną... Mam nadzieje, że uda mi sie ten zabieg załatwic za free, zobaczymy. PATRZCIE JAKA SZCZĘŚLIWA MORDKA:loveu: Oba psiaki bardzo chude!!! A wiec dzisiaj udałam sie na swiebodzki po karmę dla tych psiaków, bo biedulki nic w żołądeczkach nie mają. i psim swędem udało mi się załatwić od reki dla nich 15 kg dotowanego mięsa z kaszą i ryżem we flaku za fee:) wiec chociaż tyle mogłam pomóc sama:) Pomożecie tutaj też chodz do listopada??:lol: Na zdjeciach tego nie widać.... że są aż tak zabiedzone... Ale mogę dać adres każdemu zainteresowanemu- bo sama wszytskiego nie uciągnę. a Właścicielka nie widzi przeszkód przed dobroczyńcami- jej dom otwarty..... Z sąsiadów nikt sie na nią nie skarży. Mówili ze bardzo kocha swoje psy- ale jest jak jest.... KAsy czasem brak! Quote
Gosiapk Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 demi, daj mi na pm swój przywatny adres to prześlę Ci pieniądze na karmę dla tychpiesków. Prześlę pocztą, bo przelewem nie mogę (TZ by się dowiedział). Quote
diana79 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 irysku karma dziś wyszła więc jutro powinien być u Ciebie kurier :lol: Quote
diana79 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 irysku czy karma wczoraj dotarła? co tu taka cisza na wątku? :shake: Quote
irysek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ja pracuje od tygodnia w albercie, dodatkowo nie mam netu w domu wiec tylko jak jade do rodzicow. ale powiem tak, w pon bylam u nera. zawiozlam mu 8 puch po 1.240kg. na dodatek zalatwilam pana weta ktroy ocial pazury zakropil na pchly i dal tablety na robaki. mowi ze piesek moze miec problemy ze stawami, ale o tym bedziemy wiedziec lepiej jak przyjda mrozy. wtedy jak bedzie mial problem z poruszaniem zaczniemy podawac tablety i na to. narazie jedzonko jest, ale caly czas zbieram. zdjec nie robilam bo nie mam cyfrowki. wiec next time pozycze od rodzicow i jak pojade znowu do nich to porobie zdjecia pazurkom ktorych juz nie ma. aha zawiozlam tez troche ponad kilo wedlin takich scinkowych z alberta :) nero dal sie udobruchac wlasnie nimi, zalozylismy taki materialowy kaganiec poloztlismy na poslanku i pan wet sie troche musial namocowac zeby obciac te pazurachy. ale grunt ze sie udalo. karme przywioza jutro, bo dzis panu kurierowi niezbyt pasowalo, a mi sie nie pali bo nero ma jak narazie jedzonko. to na tyle pozdrawiam i buziak dla naszego przystojniaka :) Quote
irysek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 tak myslalam ze moze podzielic te 15kg karmy i czesc przeznaczyc na te 2 inne chudzinki!? co ty na to diana? Quote
demi Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 dzieki dziewczyny:) Ja wczoraj cały dzien byłam u pani Hani- tej od 70 kotów. jechałam poza wrocek, dlatego to tak wyszło! Jestem urobiona po pachy! Poprostu masakra!!! Tych zwierząt coraz wiecej, aż sie boje na interwencjie jeździc, bo po nich spać niemogę:-( Quote
diana79 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 irysek napisał(a):tak myslalam ze moze podzielic te 15kg karmy i czesc przeznaczyc na te 2 inne chudzinki!? co ty na to diana? jaknajbardziej podziel :multi: o tym samym własnie sobie myślałam ;) Quote
irysek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 no to ok, dogadam sie jakos z demi i dostarcze karme tej pani dla pieskow. Quote
Gosiapk Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Irysek i Demi jesteście SUPER!!! :Rose: Quote
demi Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 jakie piękne kwiatki:) szkoda tylko, że zwierzaki sie nimi nie najedzą...:lol: Słuchajcie psiaki są na jęczmiennej 20/2 (zaraz za Firlejem). Ta sama historia- mów ze z tozu i ze jedzonko! ODRAZU ZAPYTAJ KIEDY PÓJDZIE DO WETA!!!!!!! Miała kobieta zadzwonić i cisza.... a Psiak ledwo łazi:angryy: Quote
irysek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ktory ledwo lazi? nero? czy te dwa zza firleja? Quote
Recommended Posts