irysek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 u nerusia nie bylam sto lat... podobno dostal taka porcje karmy ze na dlugo mu starczy, dlatego pieniazki (100zl) czyli ich czesc, uzbierane z bazarku przelalam na kota sheridana ktory walczy o lape. jesli karma bedzie potrzebna zaloze kupie nero i wystawie bazarek ;) po co kasa ma lezec jesli czarnulek ma co jesc a kociak potrzebwal. Quote
demi Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Irysku, mogła byś sie cos odezwać:):razz: Przydały by sięjakieś nowe zdjecia, jak chłopak wygląda. :cool3: Quote
irysek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 to musze od mamy aparat pozyczyc. nie jezdzilam bo mowilas ze jakas firma zawiozla mu mnostwo karmy. ale spoko, kupie pani jakies cistaeczka i podjade zobaczyc co u nich. (ciasteczka oczywiscie za moje pieniadze ;)) Quote
jusstyna85 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Przelałam 13 zł dla psiaka.Dopiero wczoraj zauważyłam, że przyszedł zwrot, nie dopisałam ulicy :( przepraszam.Jeśli ma karme, to może kupilabyś mu trochę dobrego mięska.Wie, że 13 zł to mało,ale więc nie moge.Myślę, że na kawałek będzie. Quote
irysek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 jak przelalas na moje konto to jasne ze mu kupie, a miesa bedzie 2 lub 3 kg, troche kasy swojej doloze i bedzie ok. teraz robie zbiorke garnkow wsrod znajomych zeby pani miala w czym gotowac psu jedzenie, bo wszystkie popalila. Quote
demi Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Irysku, ty naprawde jesteś fenomen!:loveu: Puch chłopak jeszcze ma:) Pan Witold z Epcorn-u się postarał by dziecko nie głodowało:multi: Ja mam urwanie głowy, zaraz jade na szczecińską, dać psom jeść- tylko se w łeb strzelić:flaming: Quote
Gosiapk Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Irysek i Demi :loveu: jesteście kochane ludzie :) Quote
Wiedźma Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Gosiapk napisał(a):Irysek i Demi :loveu: jesteście kochane ludzie :) :cool2: :cool2: :cool2: Quote
irysek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 do gory Nerus, moze ktos jeszcze sie dolozy... Quote
Gosiapk Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Wrocławianie proszeni o rozwiązanie sakiewki przed świętami Quote
demi Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 spokojnie, nie panikujmy. Nero do minimum połowy stycznia ma co jeść:) Wiec odkładać powolutku do skarpety, a potem znów damy dzieciakowi jeść:cool3: Quote
Gosiapk Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 demi napisał(a):spokojnie, nie panikujmy. Nero do minimum połowy stycznia ma co jeść:) Wiec odkładać powolutku do skarpety, a potem znów damy dzieciakowi jeść:cool3: Lepiej panikować wcześniej, zanim w skarpecie tylko dziura zostanie :cool3: Quote
papudraczek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 witam witam czy mogę dostać jakiś adresik gdzie mogę wysłać jedzenie dla Nero!!?? i jakiś upominek jego Pani?? i może wiecie czego najbardziej potrzebują?? zbankrutuje przez te święta i przypadkowo trafione strony na dogo:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 papudraczek napisał(a):witam witam czy mogę dostać jakiś adresik gdzie mogę wysłać jedzenie dla Nero!!?? i jakiś upominek jego Pani?? i może wiecie czego najbardziej potrzebują?? zbankrutuje przez te święta i przypadkowo trafione strony na dogo:evil_lol: DZIĘKUJEMY! Quote
Wiedźma Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Irysku, a możesz się dyskretnie dowiedzieć, czy opiekunce Nera nie trzeba czegoś? Quote
irysek Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 dowiadywalam sie juz na samym poczatku jak bylam u nich, ale mowi ze nieczego jej nie trzeba, mimo ze nie ma pieniedzy. wiem na pewno ze potrzebuje garnkow... i pieniedzy na to aby miec w koncu lazienke, bo ma teraz tylko takie pomieszczenie kolo kuchni, bez drzwi tylko odgrodzone murem z surowych cegiel... a tam wanna i toaleta takie nie podlaczone. tego jej potrzeba i wiadomo potrzeby takie na teraz jak jedzenie jakis proszek do prania krem, mydlo itd. Quote
demi Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 kafelki etc można z ramienia toz załatwić. ale ktoś musi je przewieźć i co najważniejsze ułożyć kobitce! Quote
irysek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 czy naprawde nikt juz nie zaglada do nera? moznaby rozpoczac zbiorke pieniedzy... moze popytacie wsrod znajomych, pare osob da po 10zl i juz bedzie spora suma. nakupie jedzenia. ostatnio kupilam nero 2 spore miski w ikei a pani patelnie, zbieram tez garnki. moze ktos ma na zbyciu jakies, ktore dlugo lezakuja w szafce zapomniane... Quote
demi Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 ja mogę dać troche karmy suchej, z 10-20 kg. Taka lipna, ale w brzuchu coś jest.... Robiłam zbiórke w szkole i trzymam ją na ekstramalne sytuacje- czyli jak mi się kasa skończy dla psiaków ze szczecinskiej na miecho i inne wygłodnialce. ale nie wiem jak to wszytko bedzie, bo nie jestem w stanie tego zawieźć autem narazie, bo mamy zepsuty. bede cos motać, bo na szczecinskiej niebyłam już pare dni... Quote
irysek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 nie no tak zle to nie jest, mam pare zotych narazie. trzymaj dla psiakow ze szczecinskiej. my tez nie bylysmy samochodem, pojedz z kims i we dwie osoby zawsze wiecej karmy sie wezmie. psiaki pewnie gloden jak trzeba... Quote
demi Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 niestety dziad już nie żyje. ciekawa jestem kiedy umarł... mówią, ze kilka dni leżał... Ale kurcze, ja w tamtym tyg jak byłam, to cholera go nie widziałam. Ale w życiu bym nie pomyślała, że mógł sie przekręcić:shake: PRzecież, bardzo często przyjeźdzałam i on do mnie nie wychodził... masakra to wszytko:placz: Quote
Edi100 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 demi napisał(a):niestety dziad już nie żyje. ciekawa jestem kiedy umarł... mówią, ze kilka dni leżał... Ale kurcze, ja w tamtym tyg jak byłam, to cholera go nie widziałam. Ale w życiu bym nie pomyślała, że mógł sie przekręcić:shake: PRzecież, bardzo często przyjeźdzałam i on do mnie nie wychodził... masakra to wszytko:placz: O Matko i co z psem??? Trafił do schronu?:( Quote
irysek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 mowa o innym dziadzie, Nero ma super Panią, a nie Dziada, i nadal zbiera pieniazki na jedzenie :) Quote
Recommended Posts